×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ представи програмата си за Бургас, кандидат-депутатите поеха важни ангажименти към региона


ГЕРБ представи програмата си за Бургас, кандидат-депутатите поеха важни ангажименти към региона
Водачът Любен Дилов-син постави акцент върху развитието на висшето образование в региона и разкриването на нови университети
08 Март 2021, Понеделник, 15:10 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Амбицията ни е да запазим 6-те си мандата, а защо не и да надградим, каза областният лидер Димитър Бойчев

 

 

Четирилентови пътища, рестарт на програмата за саниране, изграждане на детска болница, развитие на висшето образование. Това са само част от акцентите в регионалната програмата на коалиция ГЕРБ-СДС за Бургаска област, които бяха представени днес от кандидат-депутатите в Морското казино.

ГЕРБ продължи наложената практика да поема конкретни ангажименти преди всеки вот и да влиза в кампанията с ясни приоритети, за чието изпълнение впоследствие да се бори. Преди седмица депутатите от ГЕРБ отчетоха свършеното през последния мандат. (ВИЖТЕ ТУК)

„С експертизата, която имаме и ангажиментите, които сме изпълнили, амбицията ни е със сигурност да запазим 6-те си мандата от 2 МИР, а защо не и да спечелим повече. Излизаме със силен отбор и планове за реално осъществими проекти“, каза областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев, който заема четвърто място в листата.

Водачът Любен Дилов-син, почетен председател на „Движение Гергьовден“, бивш депутат от 2 МИР с мандата на ОДС в периода 2005-2009 година, определи листата на ГЕРБ за впечатляваща, с множество експерти и силни личности и подчерта, че за него ще е чест да бъде водач. Той посочи и личните ангажименти, които поема към бургазлии.

„Ако за последните години има страхотен ръст в началното и средното образование, то висшето за жалост се развива с много по-бавни темпове, отколкото ни се иска. Пречка в тази посока е мораториумът за разширяване, правене на факултети и откриване на дистанционни обучения, но смятам, че можем да го преодолеем. Да не бъркам, но около 1300 бургазлии в момента учат в УНСС. Защо трябва да бият път до там и обратно, като спокойно могат да учат тук и да работят“, заяви Любен Дилов-син.

Той подчерта, че важна цел е и развитието на силна икономическа зона в Бургас, както и туризма. „Видя се миналата година в условията на пандемията голяма разлика в условията между севера и юга. Южното Черноморие беше залято от туристи, а Северното просто изнемогваше, чакайки големите самолети и големите групи. Трябва да станем гъвкави, хитри, умни и да предлагаме нови продукти. Има много възможности за културен туризъм, които въобще не са използвани, като малката гора над Св. Влас. Да не говорим за археологията. Минералните бани, подводните градове. Вероятно и 10% от Странджа не е разкрита, Бегликташ и Стоунхендж спокойно могат да се приравнят, ако се изкопае всичко това, което е отдолу под водата, което аз, като водолаз, съм виждал“, допълни Любен Дилов.

Убеден съм, че кандидат-депутатите от ГЕРБ ще се борят със зъби и нокти това което са обещали да се случи, каза Димитър Николов

 „За да се изпълнят тези проекти, трябва да има компетентни хора. Убеден съм, че кандидат-депутатите от ГЕРБ ще се борят със зъби и нокти това което са обещали да се случи. Няма време за губене, ние не само трябва да гоним Европа, а и да изпреварваме другите градове, ако искаме Бургас да е град на младите хора, на бохемите, мястото, в което всеки може да реализира своя живот и мечта“, каза кметът Димитър Николов.

Шестият в листата Жечо Станков е категоричен, че санирането трябва да продължи и програмата да се надгради с еднофамилните къщи и нови високоенергийни мерки
Областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев подчерта, че програма минимум са 6 мандата от 2 МИР
Любен Дилов-син изненада дамите за празника им

 






България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори