×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

"Борат 2" със „Златен глобус”, Пайк пребори Мария Бакалова


"Борат 2" със „Златен глобус”, Пайк пребори Мария Бакалова
Заради пандемията церемонията по раздаването на наградите „Златен глобус" беше виртуална
01 Март 2021, Понеделник, 07:11 ч.
Автор: Флагман.Бг

Саша Барън Коен благодари основно на Мария Бакалова за успеха на филма, спечелил статуетката за "Най-добра комедия"

Номинираната за участието си в комедията „I Care a Lot” Розамунд Пайк спечели „Златен глобус” за най-добра актриса в категорията „Комедиен филм или мюзикъл”. В надпреварата за това отличие се състезаваше и българката Мария Бакалова. Тя беше номинирана за ролята си на Тутар във филма „Борат 2” на Саша Барън Коен, съобщава Нова телевизия.

За наградата Бакалова се състезаваше със звезди като Мишел Пфайфър, Кейт Хъдсън и победителката Розамунд Пайк. Въпреки това мнозина я сочеха за фаворит.

„Борат 2” обаче получи „Златен глобус” в категорията за филмова комедия или мюзикъл, а Саша Барън Коен беше отличен за най-добър актьор в комедия.

Анимационният филм „За душата” на „Пиксар” спечели „Златен глобус” за най-добра анимация, предаде Ройтерс. Агенцията коментира, че това е първата анимация на „Пиксар” с чернокож главен герой.

Първата обявена награда тази година беше за най-добър актьор в поддържаща роля. Тя отиде при Даниел Калуя за изпълнението му в „Юда и черният месия”, съобщи Асошиейтед прес.

Наградата за най-добър сценарий отива у Арън Соркин за „Процесът срещу Чикаго 7” на Нетфликс.

„Шитс крийк” взе отличието за най-добър телевизионен комедиен сериал. Поредицата беше наградена и в още една категория - за най-добра актриса в телевизионен комедиен сериал за изпълнението на Катрин О'Хара.

Марк Ръфало печели наградата в категорията за най-добър актьор в телевизионен филм или минисериал за ролята си в „Дотолкова съм сигурен”.

Джон Бойега е отличен за най-добър актьор в поддържаща роля в телевизионна поредица за изпълнението му в „Малка брадва”.

Призът за най-добра актриса в телевизионен драматичен сериал отиде при британската актриса Ема Корин за ролята й в „Короната”.

Заради пандемията церемонията по раздаването на наградите „Златен глобус" беше виртуална с водещи комедийните актриси Тина Фей и Ейми Полър. Двете водиха от двете крайбрежия на Съединените щати - Ню Йорк и Бевърли Хилс, където и традиционно се провеждат наградите, съобщава БНТ.

На 78-та церемония на наградите "Златен глобус" присъстваха само абсолютно необходимият персонал, както и звездите, представящи наградените. Номинирани се включваха само през видео връзка.

Саша Барън Коен благодари основно на Мария Бакалова за успеха на филма.

Джоди Фостър получи най-високото отличие в категорията "Най-добра поддържаща роля" за "The Mauritanian".

Чадуик Босеман получи посмъртно „Златен глобус” за Най-добър актьор в драмата "Ma Rainey's Black Bottom", който излезе няколко месеца след като актьорът почина от рак на 43-годишна възраст.

Клои Чжао в неделя спечели желания „Златен глобус” в престижната категория Най-добър режисьор на игрален филм за своя много рекламиран и получил отлични отзиви на критиците филм "Nomadland".

Филмът "Minari" – приветствана от критиката история на корейско-американско семейство, което се премества във ферма в провинция Арканзас през 80-те спечели „Златен глобус” за най-добър чуждоезичен филм.

Той се пребори с "Another Round" (Дания), "La Llorona" (Гватемала, Франция), "The Life Ahead" (Италия) и "Two Of Us"(Франция, САЩ).
 


В категории: Лайфстайл


12
Коментара
Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 3
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
12
Коментара по темата
12.
*********
01.03.2021 11:45:13
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
до 9 флагман
01.03.2021 11:42:59
2
3
Рудолф Джулиани е на 75
Ако беше на 60 иди дойди, ама той тая след 2 месеца ще стане на 76 и ще започне 77
къде ми я сравнявате тая нашенка с големите актриси?
10.
до 8
01.03.2021 11:18:46
0
5
Успяха да си извоюват мястото до Оскарите напълно заслужено ! "Борат 2", "Юда и черният Месия" или "Време за промяна". Роднина, милиционер, роднина, милиционер и т.н.. Аарон, чернокож, Барон, чернокож и т.н..
9.
Флагман
01.03.2021 11:04:19
2
7
Казах ви го тези дни - блаблабла. Беше очевидно, че никой няма да позволи да бъде спечелен глобус за игра с тооооолкова пошла продукция, макар и пошлостта да е стандарт за Холивуд. Какво мислихте? Че крайселски български диалект, преиграно лигавене и съгласяване с това да се търкаш в 60-годишен побелял шкембел ще спечели някаква престижна награда ли? Не. Далеч повече просто ще бъде хайпнато за момент и режисьори и продуценти ще знаят кой би изиграл роля, с която да насаждат евроатлантически ценности. Това ще е нашето Марче. Момичето определено има заложби за страхотна актриса от висок калибър, но с тази роля сама си постла чергата.
8.
До 2
01.03.2021 10:38:35
0
3
Е, вие малко модифицирахте вица.
Златният глобус не влизаше в списъка, ама нейсе...
7.
TNT
01.03.2021 10:27:52
1
5
Абе кой ще ни даде на нас златен глобус ?
6.
Колев срещу Коен
01.03.2021 10:22:06
1
12
С такива филми се гаврят с хората. За мен този филм не е направен за да се харесва на хората, а за да ги развращава и да им отвлича вниманието. Ако Коен се изхранва с филма си сигурно и за сол няма да му стигнат
5.
До 4
01.03.2021 10:00:07
1
9
Гледал ли си филма ? "Адски" претенциозно мнение е твоето. Га че си проф. Вучков на киноизкуството ! Ох, глътнах бебето.
4.
До 3
01.03.2021 09:56:40
11
5
Не знам дали знаеш, но това което всички прасета харесват в една кочина, не винаги става за ядене!!! Момичето е адски талантливо и мнението на едно прасе от кочината, няма да промени това!!
3.
Пародия на филм
01.03.2021 08:56:41
1
16
Щом тоя филм взе Златен глобус значи смятай какви награди са тия алтън глобуси. Тоя филм си е за малинка
2.
Кинофен
01.03.2021 08:14:17
2
11
Двама еврей си говорили : Ех, какви хубави празници си имат християните. Коледа, Великден. А другият отвърнал : И нашите не са лоши. Ханука, нощта на Оскарите и Златният глобус !
1.
Гербаджия
01.03.2021 08:12:06
0
5
Черния цвят е актуален и модерен... Хахахаах не съм расист но искам да живея като бял човек...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори