×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Разпити по делото за катастрофата с Милен Цветков, излязоха нови подробности


23 Февруари 2021, Вторник, 15:59 ч.
Автор: Флагман.БГ

Десет месеца след смъртта на Милен Цветков неговите близки за пръв път чуха подробности за катастрофата

С разпит на свидетели започна процесът за катастрофата, при която загина журналистът Милен Цветков. Инцидентът стана на светофар, на който журналистът изчаквше червен сигнал в автомобила си. В колата му се удари джип, управляван от Кристиан Николов, в който били също годеницата му Симона и техният приятел Георги.

Николов е обвинен, че карал след употреба на наркотици с двойно по-висока скорост от допустимата. Това е и причината прокуратурата да твърди, че престъплението в умишлено. Младежът и защитниците му не са съгласни, че катастрофата е умишлена.

Симона Цанкова описа Кристиан като най-съвестния и най-отговорния човек - както в работата, така и в обучението си.

Ден преди инцидента решили да празнуват отминалия ѝ работен ден на Витоша, но организацията пропаднала заради забрана, свързана с мерките срещу пандемията. Затова се върнали в дома им, където празнували с приятели.

Цанкова описа годеника си и като човек, който спортува активно, води здравословен начин на живот, предаде Дарик. 

Десет месеца след смъртта на Милен Цветков неговите близки за пръв път чуха подробности за катастрофата, при която загина журналистът.

Пред Темида днес обяснения даде годеницата на Николов - Симона Цанкова. Тя каза, че всичко започнало ден по-рано, когато на импровизиран купон отпразнувала рождения си ден.

В показанията си Цанкова твърди, че през цялата вечер Кристиан Николов се е разхождал с чаша водка, но не знае колко е изпил. Малко преди да си легнат - около 4 ч., Николов ѝ казал, че е изпил един шот.

В къщата имало и наргиле, но не и дрога. Кристиан, твърди Цанкова, водел изключително здравословен начин на живот. Имал много критично отношение към наркотиците.
На следващия ден, по обед, Кристиан, Симона и техният приятел Георги Иванов излезли на разходка. За целта взели джипа на майката на обвиняемия, защото той бил най-накрая на алеята за коли и ключовете били оставени в къщата на Кристиан.

След като тръгнали на разходка, в колата Симона седнала отзад, по диагонал на шофьора. По време на пътуването чела упътването на колонките за музика, които Кристиан ѝ подарил за рождения ден. Не е имала видимост към предното стъкло и не могла да наблюдава посоката на движение и скоростта.

Изведнъж чула вик от Георги и последвала катастрофата. Джипът им продължил да се движи още малко по инерция, след което се ударил в ограда. От удара, вратите били заяли и с помощта на притекли се хора успели да излязат. Веднага след това Георги си тръгнал, спомни си Симона пред съда.

Отново по нейни показания, Кристиан се опитал да помогне на пострадалия Милен Цветков като му направил изкуствено дишане.

Георги Иванов, който е син на депутата Лъчезар Иванов, не се яви в съдебната зала. Оказа се, че отдавна не живеел на адреса, на който била изпратена призовката за делото. Според адвоката му момчето от години живее в Италия и предвид пандемията не е ясно кога ще се върне в България.


В категории: Темида


6
Коментара
Флагман.БГ Голям успех за куклени актьори от Бургас Голям успех за куклени актьори от Бургас 12/05/2024, Неделя 19:15 0
6
Коментара по темата
6.
Коко
24.02.2021 08:20:45
0
0
В България лъжесвидетелстването макар че е противозаконно се прилага постоянно и е норма в правораздаването. Същевременно съдии и прокурори приемат (подпомогнати материално) всякакви версии, обяснения и оправдания. Струва ми се че биха се съгласили даже да им беше казал че е бил на Марс на купон.
5.
възмутен теляк
23.02.2021 21:05:52
1
1
Измислил го е Лъчо как са скатае синчето. Ей такива хорица ни управляват.
4.
телевизионен унгария
23.02.2021 18:52:56
0
0
Почивай в мир Милене
много жалко в телевизият спрях
съболезнования Миленче
3.
b
23.02.2021 17:33:54
1
10
Като го разпитат и какво, ще каже същото като годеницата му, Ала бала не бил виновен водел много здравословен живот с коктейл от наркотици и алкохол,
2.
Ко Не
23.02.2021 16:56:18
2
1
Да се обеси!
1.
Гочето
23.02.2021 16:36:51
2
19
Значи в тази пандемия не могли да отидат на Витоша. А в тази същата пандемия заминал за Италия, където положението беше най-зле в Европа. Ако лекторите и шефът му го определят като много съвестен, трудолюбив и ученолюбив значи са били по-дрогирани от него. Прокуратурата да изискате да бъде депортиран в България след негативен тест. Самолетите пълни, свидетелските скамейки празни. Не е ли имал забрана за напускане на страната? Имаш пари, заминаваш в чужбина и довиждане правосъдие. Подигравка с хората загубили живота си по този нзчин и семействата им
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Скандал с романа на годината! Елена Алексиева върна наградата Скандал с романа на годината! Елена Алексиева върна наградата Проблемът е, че Борис Минков, който е редактор на романа, е и член на журито Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Прокуратурата във Велико Търново започна разследване, револверът бил отавен без надзор от собственика му Голям успех за куклени актьори от Бургас Голям успех за куклени актьори от Бургас Неделина Роселинова и Десислава Минчева-Тодорова спечелиха награди от Международен фестивал за млада публика "Вълшебната завеса" Вълненията със "SoLiSiMi" продължават в Дома на НХК Вълненията със "SoLiSiMi" продължават в Дома на НХК Входът е свободен С гаф Гордана Силяновска положи клетва като президент С гаф Гордана Силяновска положи клетва като президент По време на церемонията тя не използва официалното наименование – Република Северна Македония Луно, Луно, земьо македонска или рисковете за нас  Луно, Луно, земьо македонска или рисковете за нас  Знаете ли кои са ОМО „Илинден” и как реагират нашите управляващи на новоизбраните управляващи в РСМ Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Трагедия в Перник! Млад мъж загина при катастрофа Мотоциклетът е регистриран, а водачът му е бил правоспособен, каза началникът на „Пътна полиция” към ОДМВР- Перник Симеон Георгиев Детето на депутат гръмна друго хлапе на парти в Арбанаси Детето на депутат гръмна друго хлапе на парти в Арбанаси Изстрелът е бил произведен с боен пистолет Синоптици с ужасна прогноза за времето в понеделник! Връща ли се зимата? Синоптици с ужасна прогноза за времето в понеделник! Връща ли се зимата? Идат бури, гръмотевици и... сняг, прогнозираха от НИМХ Верижна катастрофа в тунел „Люлин“ в София Верижна катастрофа в тунел „Люлин“ в София Движението в посока към жилищния квартал е затруднено
Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори