×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изненада! Последният треньор, направил ФК "Левски" шампион, влезе в листата на БСП


Изненада! Последният треньор, направил ФК "Левски" шампион, влезе в листата на БСП
Емил Велев направи Левски шампион през 2009 година
23 Февруари 2021, Вторник, 14:42 ч.
Автор: Флагман.Бг

Легендата на ЦСКА Христо Марашлиев също е кандидат за депутат

БСП одобри представителите на гражданската квота в своите кандидатдепутатски листи. Изпълнителното бюро ще предложи на НС на БСП да утвърди листите. Сред тях има множество учени, лекари, интелектуалци видни спортисти и знакови имена от различни сфери на живота. Не липсват и изненади и любопитни имена.

Сред номинираните в цялата страна личат имена като: 

Иван Гранитски, на второ място в София.  Български журналист, поет, редактор, критик, публицист, издател и обществен деец. Доктор на философските науки. Член-кореспондент на БАН. Член на УС на СБП, на УС на Агенция "София-прес". Създател е на издателство "Захари Стоянов", генерален директор на БНТ – 1995-1996 г. Автор е на 40 книги поезия, литература, критика, изкуствознание и публицистика, детска литература. 

Видният хирург проф. Димитър Раденовски е в листата във Видин. Изпълнителен директор (2007-2012), а впоследствие отново член на борда на директорите в УМБАЛСМ “Н.И.Пирогов“. Управител на ДКЦ "Св. Иван Рилски“ ЕООД. Член е на Българското хирургическо дружество и на Дружеството за спешна хирургия. Автор е на няколко книги, сред които "Н.И.Пирогов - легенда в хирургията“, "История с поглед към бъдещето“, "Сто и четиридесет години Български червен кръст“. 

Георги Георгиев (познат с прозвището Гецата) е известен български футболист, национален състезател, полузащитник, едно от легендарните имена на футбола в Пловдив. Той е познат като един от футболистите с висока техника. Играе над 100 мача и за френския "Мюлюз“. След края на спортната си кариера става президент на "Марица“ - Пловдив и спортен директор на ЦСКА София. 

О.р. бригаден генерал Цветан Харизанов, бивш началник на Националния военен университет "Васил Левски“ е в листата във Велико Търново. Почетен гражданин на Велико Търново. Награждаван е с орден "За вярна служба под знамената“ и Почетен знак на Министерството на отбраната "Св. Георги“ – ІІ степен. 

Д-р Трифон Цветков е председател на Българския ветеринарен съюз. Завършил е ветеринарна медицина, а след това организация и управление на ветеринарното дело. Бил е окръжен ветеринарен лекар на Враца и главен епизоотолог в периода 1974 – 1978 г. Работил е в Противочумния институт, а от 1985 г. до 1997 г. е бил директор на свинекомплекса в Рогозен. Един от водещите свиневъди в България.  

Доц. д-р Христо Беров, преподавател по история в СУ "Св. Климент Охридски“ е в листата на БСП в Смолян. Специалист по стопанските и социално-икономическите проблеми на балканските народи във втората половина на XIX и началото на XX век, кризите като фактор за стопанското и политическото развитие на балканските общества и държави през XIX и XX век. Автор е на три монографии: "2025 – Сърбия в ЕС: мисия (не)възможна" (2021), "Балканските японци“ (2020), “Когато гръм удари…(Балкански политики за възстановяване в ситуация на глобална икономическа криза, средата на XIX в. – средата на XX в.)“ (2019). 

Проф. д-р Юлия Йоргова-Форд (Бургас) е била директор на Англо-българския колеж в Бургаския свободен университет и преподавател по основни трудови правоотношения. Владее английски на изключително ниво, участвала е в множество международни семинари и научни изследвания в областта на администрацията и управлението. Била е гост-преподавател в университети в Турция, Румъния и Португалия. От 2018 година е професор по администрация и управление и декан на Центъра по икономически и управленски науки в Бургаския свободен университет. 

Проф. д-р Маринела Грудева -  доктор по педагогика в медицински университет Варна,   катедра "Логопедия и медицинска педагогика“. За активна творческа и обществена дейност е отличена с награди на Община Варна и Областния съвет на БЧК – Варна. 

Теодора Евтимова е директор на Регионална библиотека "Любен Каравелов“ в Русе. Завършила е Държавния библиотекарски институт. 

Огромната изненада в София е попадането в една и съща листа на две футболни легенди на Левски и ЦСКА – Емил Велев – Кокала и Христо Марашлиев.




3
Коментара по темата
3.
Джери
23.02.2021 16:33:35
1
2
Сега разбрах, защо този никога не ми е бил симпатичен!
2.
Джеки
23.02.2021 14:57:38
2
2
Бил е в системата на МВР ,като ритнитопковец, а това е по време на Соца,къв да е, комунист я.
1.
Джеки
23.02.2021 14:57:32
1
5
Бил е в системата на МВР ,като ритнитопковец, а това е по време на Соца,къв да е, комунист я.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв. Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение  
Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори