×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

За седмица: Спипаха 12 наркопласьори около училища в Бургаско


За седмица: Спипаха 12 наркопласьори около училища в Бургаско
Образувани са пет бързи производства и осем преписки
Ключови думи: дрога, ОДМВР-Бургас
13 Февруари 2021, Събота, 12:39 ч.
Автор: Флагман.БГ, снимката е илюстративна

Повдигнати са обвинения от прокуратурата

След проведена едноседмична специализирана полицейска операция от служители на ОДМВР–Бургас и Районните управления в областта за притежание и разпространение на наркотици в районите около учебните заведения, са задържани 12 мъже, като са образувани пет бързи производства и осем преписки. Повдигнати са обвинения от Районна прокуратура–Бургас, съобщават от пресцентъра на ОДМВР.

Един от характерните случаи е свързан с 25-годишен мъж от с. Равда. Той е задържан за това, че в дома му, разположен на ул. «Струма» са намерени и иззети две везни, осем пликчета със суха зелена тревна маса /канабис/, четири грайндери /мелачки/ и 15 саморъчно свити цигари със суха зелена тревна маса /канабис/.

Задържан е и 30-годишен бургазлия за това, че при претърсване в дома му, разположен на ул. «Трайко Китанчев», са намерени и иззети: множество прекурсори /колби, памуци, солна киселина, горелка, няколко шишенца червен фосфор, метална тава с остатъци от червено вещество, филтри, средства за дестилация, спринцовки и др./ за производство на синтетично високорисково наркотично вещество - метамфетамин. Открити са и два плика с жълтеникаво кристалобразно вещество /метамфетамин/, плик с две сини хапчета /екстази/ и две шишенца с жълтеникаво кристалобразно вещество /метамфетамин/.

Арестувани са и двама бургазлии /30-годишен криминално проявен и 34-годишен криминално проявен и осъждан/, които около 16.30 ч. на 11 февруари т.г. са забелязани в района на бургаския гробищен парк до изоставен строеж, докато приготвяли метамфетамин. Намерени и иззети са: двулитрова колба с гъста червеникава течност /метамфетамин/, както и други принадлежности и прекурсори за производство на метамфемин. При извършения личен обиск на 34-годишния бургазлия са открити две пакетчета с кафеникаво кристалообразно вещество с общо тегло около 10 гр. /метамфетамин/.


В категории: Крими


Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 1
15
Коментара по темата
15.
Брат ви
19.02.2021 12:49:03
0
0
Абе братята кво стана махала за пример чиста и спокпйна
14.
Нямам име
14.02.2021 00:10:18
0
1
Тъпаци
13.
bad
13.02.2021 21:32:28
0
5
Тва пико е истинската пандемия. МВР хваща един пласьор, на негово място идват нови 2ма, а през това време наркоманите се увеличават. Има два варианта - пълна легализация, като в Португалия или военизирана полиция и стрелба на месо, като във Филипините.
12.
Хе хе
13.02.2021 16:55:03
1
10
Защо така не виждам от"Възраждане" в Бургас? Първо РПУ къде е? В това ж.к. е пълно!Искате ли да ги хванете или ги заобикаляте като ги видите? Чудна работа!
11.
do 9 доброто утро
13.02.2021 16:13:35
2
4
Твърдо съм убеден,че си заченат анално...
Просто няма начин,да си такъв тъп задник(предвид коментара ти),ако е било по-нормалния начин......хахахаха
10.
бургаски
13.02.2021 15:47:16
3
13
Всички наркомани и дилъри за разстрел. Не ни трябват такива слаби хора в тая държава, които не правят нищо полезно за обществото
9.
До 2
13.02.2021 15:43:06
6
5
"Добро утро" не е дрога! Да те застрелям аз, че да запелтечеш преди да се накенджаш!
8.
????
13.02.2021 14:59:59
0
12
Тодор Вълчев??? Зорнишкия боклук
7.
До Учител
13.02.2021 14:24:51
2
4
Под ръка с някой ли минавала или "Боса по асфалта"?
6.
До мвр
13.02.2021 13:56:35
1
18
Дилърите от славейков до 2рпу . Не можете да хванете 2 наркомана бе , продават яко
5.
Учител
13.02.2021 13:55:30
3
10
Те проверките се правят само около училищата така че няма как да не хванат някой и хоп разпространява на учениците. А човека просто минавал от там с нещичко в него или пък живее в района. Интересен подход на полицията за да могат да се хвалят накрая колко били хванатите около училищата пък те нямат нищо общо.Кво да не би да са продавали на учениците , проверките около училищата почнаха края на миналата година когато даже учениците не бяха на училище . Пример една дето я хванаха минавала покрай Петко Росен
4.
Тошо
13.02.2021 13:40:56
1
13
А тези с кокайна кога ще хванете някой?!
3.
Българин
13.02.2021 13:40:50
5
12
Разчистват терена за техните хора
2.
КАТО
13.02.2021 13:29:47
4
20
Разстрелят един двама като тези,останалите ша са насерат от страх,само като си помислят какво ги чака,ако продължават да пласират дрога......
И тогава всичко,ще си дойде на мястото......
1.
Стоимена
13.02.2021 13:10:01
3
6
И натриев бензоат за киселото зеле и бидоните със зелени домати не са ли намерили в тая "жълтеникaво, червеникаво, кафеникаво" предложена есенна туршия?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори