×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тони Димитрова: Загубата на брат ми ме съсипа! Той беше моят герой!


Тони Димитрова: Загубата на брат ми ме съсипа! Той беше моят герой!
Тони Димитрова тъжи, че не е успяла да се сбогува с брат си
31 Януари 2021, Неделя, 18:32 ч.
Автор: Флагман.Бг

Той беше най-благородният човек на света, най-светлият! Скромен, умен, отличник в живота, споделя емблемата на Бургас

 

Обичаната бургаска изпълнителка Тони Димитрова за пръв път разголи душата си след загубата на много скъп за нея човек – брат й Йордан, който почина от Ковид-19. Тя гостува при Мариян Станков – Мон Дьо в "Неделята на Нова".

Ако можех да опиша с една дума 2020 година ще е ”болка”, започва изповедта си тя.

„Нямаше едно нещо за което да сме единодушни. Неприемане на цялата ситуация, с несериозност, едни световни конспирации. Целият свят го прие, а ние – не. Гледам и сега какво се случва. Казват: Ние ще отворим! Какво искате? Тези, които палехте маските, нищо добро от това не следва, няма да станете по-велики. Ние сме едно нищо, ако продължаваме така. Не искам да генерализирам, има фантастични хора, които вървят по пътя си достойно, но за съжаление даваме гласност на по-незначимите неща”, казва Тони Димитрова.

Най-лошият сценарий за бъдещето е да изпаднеш в страх, защото оттам започваш да се сгромолясваш, споделя обичаната Тони. Тя разкрива, че понякога страхът я обзема, не успява да го победи на секундата. Заради пандемията е изпадала на моменти в депресия, в друг случаи получила паник атаки. Най-сериозният удар, който е понесла е смъртта на брат й.

„Загубата на брат ми ме съсипа! Загубих моя герой в живота, съпругата му, която е прекрасна загуби любовта на живота си, децата му – най-добрия баща. Той беше Супермен за всички нас – добър, прекрасен. Той беше най-благородният човек на света, най-светлият! Скромен, умен, отличник в живота. Не знам как да продължа без батко. Едва ли времето ще ме излекува! Поплаквам си, събираме се понякога със снаха ми, говорим си за него. Аз ако се погледна в огледалото много приличам на него. Батко е в мен! Всеки ден се събуждахме с надеждата, че ще бъде по-добре, но той не беше. Докато дойде денят, в който конецът се скъса. Крещях, вих като вълчица с колкото ми глас държи.”, разголва душата си Тони.

Тъжи, че не е успяла да се сбогува с него. Написала му окуражително съобщение в месинджър малко преди да го преместят в реанимация и до ден днешен се страхува да погледне дали той го е видял. Ако има една последна минута с него би го прегърнала и няма да го пусне.

Тони Димитрова разкрива, че в началото небивалиците, които чувала по свой адрес я наранявали, прочела какво ли не, преписали й връзки с много мъже. Стефан Диомов дори се страхувал да я доближи, а тя до ден днешен му говори на вие. „Казах му: Моля ви се, г-н Диомов и отидох и го разцелувах по бузите. То бяха много глупости, ядосвах се в началото, а сега им се смея”, разкрива Тони.

Споделя, че не се срамува от провалите си. „Имам си един провал, 3-годишен провал. Преди казвах, че не се отказвам от нищо преживяно, но тези 3 години, ако можех бих ги изтрила. Това е период на наивност, но няма да говоря с имена. Този провал ме научи да не се предоверявам. Няма вече да ми свалят звезди и аз да падам в краката им”, каза пред Мон Дьо изпълнителката на „Ах, морето!”.

Животът й е променен от трима души – Ева, Гого и Стефан Диомов.

 


В категории: Животът


Автор
9
Коментара
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 2
9
Коментара по темата
9.
зрител
01.02.2021 04:47:42
0
2
Съжалявам за това което се е случило с брат и!
Харесвах я много,но когато във Вип брадър си прояви злобата,като се правеше на голяма приятелка на ритонците,а не поздрави Кичка Бодурова от тогава не я харесвам!
Колкото и да се мразите,не трябва да се правиш на много голяма,ти си по малка!
Каквото и да имало помежду ви,поне за зрителите не трябваше да си проявяваш злобата и да се правиш на много голяма звезда!Бъди добър човек и се научи да прощаваш!
8.
krum
31.01.2021 23:57:02
0
2
Съчувствам ти но, все пак, животът продължава! Хубаво е, когато общуваме, да бъдем усмихнати и лъчезарни!
7.
И аз от Бургас
31.01.2021 23:29:45
1
2
Дотук коментиращите сте много тъпи или злобни, с изключение на коментара с паничката.
Тя, Тони Димитрова нищо не иска от нас. Но, който я среще и реши да я поздрави- тя ще му отговори!
6.
ХАха
31.01.2021 21:58:06
4
0
На никой не му пука за теб,надявам се да ви е ясно госпожо звезда
5.
Тони
31.01.2021 20:44:31
4
16
Харесвам те, комшии сме, всеки ден си с кучето навън, но буквално на следващия ден ти беше с бялото си якенце, усмихваше се и нямаше и грам траур и тъга. Не знам какво ви става като станете известни или се явите в някое предаване особено по нова, но този театър не си струва, бъдете истински.
4.
матраци нани
31.01.2021 20:33:57
9
2
на кой му пука за брата на тая дебелата
3.
до 2
31.01.2021 19:46:01
4
7
Че никой не те кара да гледаш телевизия. А пък за коронавируса се моли да не те срещне.....
2.
T
31.01.2021 19:29:17
7
14
Не разбирам защо са тези сълзи колко пъти съм Те виждал в касино Бургас да губиш хиляди левове за вечер сега изведнъж ревеш тея неща с комара и реването не вървят много и престанете с тоя ковид хората няма какво да ядът вие ковид българия нищо не помага на хората само ковид изключете телевизора излезте навъд там няма ковид
1.
111
31.01.2021 19:13:27
3
11
Всеки човек гледа от собствената си паничка!!!
Нейната загуба наистина е огромна, но....
Лично от моята паничка, почти всички от семейството ми го минаха този вирус! Преди него, всички работехме, сега само 1, който очакваме най-скоро време да го уволнят! Останахме без доходи 3 семейства! Без никакви!!! Предпочитам още 5 пъти да го изкараме всички, само о само да има работа и доходи!!! Страшно е и едното и другото!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Поради надграждане на електронните системи временно са затруднени част от процедурите - ускорена и бърза услуга - за издаване и замяна на свидетелство за управление на моторно превозно средство Мъртво пиян катастрофира с голфа си Мъртво пиян катастрофира с голфа си Полицаите се хванаха за главите 
Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори