×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Зрелищен арест в Черноморец: Ченгета извадиха Марио от джип, тикнаха го в ареста


Зрелищен арест в Черноморец: Ченгета извадиха Марио от джип, тикнаха го в ареста
37-годишният мъж вонял силно на алкохол и отговарял неадекватно на полицейските въпроси
22 Декември 2020, Вторник, 19:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Той е шофирал Тойотата с американска регистрация мъртвопиян, в колата са намерени бойни патрони

Шофьор е задържан зрелищно в Черноморец при акция на полицията. Екшънът се разиграл посред бял ден на ул. "Братислава", когато униформени спрели за проверка джип Тойота с американска регистрация. 

Зад волана на японската кола е бил млад мъж. По информация на Флагман.бг това е 37-годишният Марио Минков от Черноморец. Той е бил изключително неадекватен, при проверката давал нелогични отговори на зададените му въпроси. Още повече - Марио е вонял силно на алкохол. Направен му е тест с дрегер, чийто резултат е щокирал полицаите - цели 2,41 промила алкохол в кръвта е отчел апаратът. 

Извършена е проверка и на автомобила му, където намерени и иззети са 12 броя бойни патрона. Марио не е дал обяснение откъде и как се е сдобил с тях. Установено е, че няма разрешение за закупуване и съхранение на боеприпаси.

Униформените моментално са му сложили белезниците, той е прекарал 24 часа в ареста. По случая се води разследване. 
 


В категории: Созопол


12
Коментара по темата
12.
Някой
25.12.2020 00:20:58
1
0
Патрони и патрони съм виждала- слушахме и попивахме истории, но нашите не бяха такива прости като вашите и пушки ни даваха да ги разглобяваме и каквото искаме да ги правим.
Въобще няма да ми направи впечатление, че в автомобил имало патрони- те му ги продали в магазина- дрисните после пишат "намерени бойни патрони".
За оръжие в автомобила вече е друг режима за удостоверяване!
11.
Някой
25.12.2020 00:05:41
1
1
Сиси, ние превъртяхме Super Mario преди да се родите и такива мисли не са ни минали, а какво остава и да ги пишем!
Щях се гръмна на ваш'то място- тъпи и деградирали! Патрони ме учеха как се пълнят още във ваканциите в началното образование- ловци с 50годишни стажове да ги наречем и то за да предадат на някой съхранените им умения, да минат дългите зимни вечери и да се смеем!
Жалки помиярчета от мастии сте!
10.
Сиси
23.12.2020 09:04:50
3
5
Някой е наеб*н и изоставен май с виснал сопол/... отиди е росен, явно си затам, ще те пукнат от ебня ама пак ще те изоставяТ, щото видимо си куче умряло
9.
cici
23.12.2020 02:04:51
8
14
В Черноморец това скапано село .. Да правилно Всеки като този Гледа Трева в скрити оранжерии и разни нивя .. тоя Убитак смотан ако го проследят с кой и каде е говорил и ходил ще се стигне до масови Арести .. на други смотаняци от близо и далеч .. !!! всеки втори там има по минимум едно дело за дрога .. Ченгетата много ги бавят тия селски прачки от много време мутреят Все на разни биткаджии и биячи се правят тия клошари::: Дето покриви и мазилки мажат за някой лев щото са скъсани смотанячетата и до Англия ходят уж много напред са за 2 месеца
8.
До 7
22.12.2020 22:45:49
2
9
А да спра ли да гледам филми? Или само да сменя дилъра? Дай твоя, че видимо си доволна
7.
До 5
22.12.2020 21:21:08
3
3
Много филми гледаш момче.
Смени си дилъра.
6.
До 4
22.12.2020 20:59:31
7
2
Дамски съм :), обаче в тоя район преди години поех един нощен преход и в тъмницата "ходеща мишена" беше качена на едно мише, от многото мишета, и скочи в тъмното и през шумата влезе навътре в гората- нещо като маймунка, но какво животинче е било - успях само шума да оприлича- при скока от дървото се чу като около 40-50кг, по шума- успя да се задържи на задните крайници и после стъпките през шумата бързо утихнаха- явно се беше качило на друго мише, но и аз не се занимавах да проверявам следите на сутринта. Беше съвсем близо до главен път. Не мога да се сетя след преминал автомобил ли скочи или моите тихички стъпки, докато пресичах асфалта го уплашиха.

Иначе и разрешителните са за период, като изтече периода и като не се издаде ново- все едно няма. Но подробности. Убедих се, че всеки си заключва базата данни и си продължава по-професионалния път.
5.
Пффф
22.12.2020 20:40:21
4
14
Няма такова маняче от черноморец, грешно ви е инфото, мърдино флегми
4.
До 3
22.12.2020 19:45:35
3
11
Мъжки , us-разрешително е невалидно у нас, освен ако не е от Сикрит Сървис, капиш?
3.
До 1
22.12.2020 19:39:08
6
1
Ку-ку,
Чети тъпотиите по-подробно и тогава предполагай! Освен да го захвърли с някой от намерените.

Значи, ако отида в друга страна и си купя тоалетна хартия, трябва да имам и WC?
2.
Smith
22.12.2020 19:24:21
9
25
Корупцията в държавата и раздаването на пачки на партийни Сульо и Пульота ерозира и без това плахите опити на обществото да се развива. Тъжните резултати ги виждаме ежедневно. Това отклонение от нормалното е само малка брънка във веригата от грешни геноми на грешното място. Причината я търсете нависоко. Обикаля с джип, подстриган е късо и се държи като мутра - над държавата е. Решава еднолично. Сутрин едно, до обяд друго. Докато умните и красивите са обидна квалификация на посредствените - така ще е. Гарантрано от ГРОБ/ДПС/лъжепатриоти.
1.
От мен спешъл
22.12.2020 19:12:30
8
11
Жалко, че не е думнал някой боклук.Ходещи мишени, колко щеш.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Преди десетина години смут и тревога предизвикват гръмки медийни заглавия Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес “Пее постоянно навсякъде, но предпочита да пее сам, с мен не иска, харесва му да бъде център на внимание”, разказва Весела Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Изборът ще бъде направен на 25-ти май от Светия синод Телевизията на Слави била пред фалит Телевизията на Слави била пред фалит перацията по спасяване на „7/8 ТВ” е задвижена миналия месец от фирма „Седем осми”, която контролира дружеството собственик на телевизията Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Дългия вече е семеен мъж, но не е правил тържество, а просто е подписал в гражданското, при това в делничен ден и при пълна конфиденциалност Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Д-р Красен Генев разработваше щадяща методика за хемодиализа  Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано „Радвам се, че има и такива деца“, каза тяхна съседка, която е очарована от акцията им Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Наскоро водещата беше гост в епизод №1000 на култовата тв рубрика и отново тръгнаха коментариите дали блондинката няма да се завърне в Нова телевизия Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Той не намери мъжкото в себе си, за да им го каже в очите, бясна е звездата от първия сезон Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Скокът е пет пъти 
Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори