×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Милен Танев - №1 за Черноморец 1919


Милен Танев - №1 за Черноморец 1919
Милен Танев е най-добрият футболист на Черноморец за първия полусезон, снимка: Жечо Планински
14 Декември 2020, Понеделник, 11:19 ч.
Автор: Флагман.БГ

Танев събра 43 процента от гласовете на феновете

 

Плеймейкърът Милен Танев беше избран за играч № 1 на есенния полусезон на Черноморец (Бургас) в анкета, организирана сред феновете на тима в социалните мрежи. 33-годишният полузащитник напълно заслужено оглави вота на привържениците, след като в по-голямата част от мачовете имаше решаващи намеси в атаката на акулите. Танев събра 43 процента от гласовете на феновете.

Второто място остана на младият Антон Узунов, за когото бяха 23 процента от вота. Трети е вратарят Мартин Теменлиев с 20 процента. Черноморец (Бургас) завърши на върха в Югоизточната Трета лига, като момчетата в сини фланелки показаха най-сериозно постоянство в резултатите и водят с 6 точки пред 2-ия Загорец (Нова Загора).

Анкетата за Футболист на полусезона на Черноморец е традиционна и се провежда всяка година с изключение на пролетта на 2020-а, когато шампионатът не завърши заради пандемията от коронавирус. "Сърцатият халф направи изключително силен сезон и взискателната публика на столетника оцени това подобаващо.

Един от моторите на отбора този сезон се отличи с 11 гола и 8 асистенции . Замесен е в половината от головете на отбора и изигра цели 1332 минути ,като получи и един червен картон , което само доказва непримиримостта му на терена", пишат от Фенклуб "Сините акули".

Привлеченият в началото на календарната 2020-а година техничар кара втория си период при акулите, след като беше част и през сезон 2014/2015, когато отборът беше във Втора лига. Макар и роден в Стара Загора, Милен плува трайно във водите на Бургаския залив и освен в Черноморец, е носил екипите на Поморие и Мастер (Бургас).

Вкаралият 6 гола местен талант Антон Узунов зае второ място с 23% от гласовете. Част е от суперталантливия набор 2002, класирал се на 10-о място на "Данон Световна купа" през 2014-а година. След опити на други места, Антон разбра ,че по-хубаво от родния клуб няма и отново радва привържениците в Бургас

. Тройката се допълва от Мартин Теменлиев с 20%. Като истинска стена пред синята врата Марто изигра 14 мача като в 8 от тях запази суха мрежа, заключи вратата и със страхотните си изяви има основен принос за лидерската позиция. Наградата ще бъде връчена на първият домакински мач от първеството или на зимна контрола.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ АКУЛИ И НЕКА Б ГРУПА ДА ТРЕПЕРИ ЗАЩОТО ЕДИН ГИГАНТ СЕ ЗАВРЪЩА, написаха от фен клуба на акулите.


В категории: Спорт


13
Коментара по темата
13.
Светльо
18.12.2020 01:11:15
4
0
Абе вие в града само селяци ли сте останали бе? Един се радва на 4-о място, друг, че играч от Трета лига се бил съгласил за интервю. Абе чобанин странджански, то друго интервю за него едва ли ще има!
акулите били извървяли пътя си. И докъде ги води тоя път? до 4-о място във В група ли? Тва ще да е някоя магистрала от Бойковите....Ми догодина празнувайте още по-спрели неща като например първата тренировка...аххх какви позитивни новини - отбоъорт
излезе за първа тренировка
12.
Черноморец
16.12.2020 01:35:24
0
9
Напред сини акули.страшно ми харесва инициативата за предаването с играч на полусезона.страхотно начало на една супер добра идея.милен очарова с поведението и с това че се е съгласил да отдели време за акулите и феновете.адмирации.заслужен победител.
11.
Акула
16.12.2020 01:31:55
0
9
Интервюто с Милен е супер.беаео на момчето.казва си абсолютно честно какво мисли.няма клишета и заучени фрази.това са истинските футболисти.браво и само Черноморец.
10.
Кръпмар от СБ
16.12.2020 00:35:59
2
8
Гледах днес разговора с Милен Танев.
Първо браво на феноввте на 100 летника от Бургас! Добра инициатива! Адмирации! За разлика от розово мазната сган, вие момчета извървяхте с отбора вашата Голгота и печелите все повече уважение в Бургас!
Второ Милен Танев ми направи впечетление на много сериозно и интелигентно момче! Много честно си каза какво мисли. Но най - важното е, че е и той затвърди с думите си това, което е видно тази есен, Черноморец има дух и играе с настроение!
Много ми харесаха думите, че ръковоството на клуба, общността около клуба са от честни и сериозни хора.
И трето, пред нас предстоят много радостни момчета!
Само Черноморец и КЗМ !
9.
Фантафен
15.12.2020 11:21:55
0
9
Покрай Черноморец само позитивни и градивни новини
Браво акули . Вие сте номер едно!
8.
Успех
15.12.2020 05:21:30
0
9
Похекавам ти да бъдеш номер едно и в Б група с Черноморец!
7.
До 5
15.12.2020 01:23:49
0
9
То това същество ваньо няма жена,има мъж,на майка му и викат общата.
6.
Журналист
14.12.2020 22:11:50
0
8
Само Черноморец!Акулите в атака.
5.
До ваньо
14.12.2020 19:06:06
1
10
Мазно селяндурче,ти какви успехи имаш бе празняр.освен че си направил жена си да и викат общата.
4.
Бургазлия
14.12.2020 19:04:19
0
12
Браво на Танев! заслужено.поздравления и на фенклуба за организацията на анкетата.
3.
Ваньо
14.12.2020 18:04:30
13
2
Гиганта от акациите с успех 5 място за 100 години. Ел гигантееееее хахаха
2.
*********
14.12.2020 15:32:09
4
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
Пурко
14.12.2020 12:45:19
1
19
Напред Акули
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извънредно! Затвориха АМ "Тракия" в посока Бургас Извънредно! Затвориха АМ "Тракия" в посока Бургас Катастрофирал е ТИР Днес ни очакват брутални дъждове Днес ни очакват брутални дъждове Жълт код е обявен в областите Добрич, Варна, Бургас, Ямбол, Хасково и Кърджали Не нарушавайте тези забрани днес или защо петък се счита за лош ден Не нарушавайте тези забрани днес или защо петък се счита за лош ден В народните вярвания обаче петъчният ден е натоварен с друга енергия Евакуираха изплашени старци след приливна вълна, къщите им са наводнени Евакуираха изплашени старци след приливна вълна, къщите им са наводнени Реката в село Делейна е излязла от коритото си, а в Плевен 400 болни и възрастни хора остават без храна, защото социалният патронаж е наводнен Защо Кирил Маричков влезе в болница Защо Кирил Маричков влезе в болница Любимецът на българските рокаджии вече е минал през всички необходими прегледи и е установено, че състоянието му не е чак толкова страшно Чудо с шофьор! Дърво падна и унищожи колата му, но той оцеля Чудо с шофьор! Дърво падна и унищожи колата му, но той оцеля Автомобилът му е толкова смачкан, че мъжът не можел да излезе през вратата, но пък успял да се измъкне през люка Тя щеше да е царица на българите, но загуби съпруга си и днес се врече във вярност на арабски благородник Тя щеше да е царица на българите, но загуби съпруга си и днес се врече във вярност на арабски благородник Овдовялата хашемитска принцеса е сключила тайно брак с първия братовчед на йорданския крал Абдула II - принц Гази бин Мохамед Арестуваха кандидат-депутат след бясна гонка с полицията Арестуваха кандидат-депутат след бясна гонка с полицията Отказва проба за наркотици "Хелс Китчън" е по-интересен отвсякога, ясни са финалистите "Хелс Китчън" е по-интересен отвсякога, ясни са финалистите Един от участниците ще спечели пръстен с диамант Тази участничка от "Ергенът" призна за проблеми в главата Тази участничка от "Ергенът" призна за проблеми в главата Тя бе напъдена от интригантското шоу
Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Над 5000 души протестираха по улиците на Малмьо, за да се обявят против участието на  Еден Голан Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Климатолозите предупреждават за топлинни вълни, горски пожари, наводнения и бури с много голям интензитет и честота Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори