×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов: В България има черен пазар на компромати, които се използват срещу мен


Борисов: В България има черен пазар на компромати, които се използват срещу мен
Някои от опонентите ми, които работят за президента Румен Радев, са бивши тайни агенти, страхотни шпиони, споделя Бойко Борисов пред немски вестник
29 Ноември 2020, Неделя, 10:30 ч.
Автор: Флагман.бг

Олигархията ме атакува, защото България влезе в чакалнята за еврото и банковия съюз, казва премиерът пред германски вестник

Снимките от моята са спалня са постановка и компромат, създадени по учебник на КГБ. Олигархията ме атакува, защото България влезе в чакалнята за еврото и банковия съюз и те не могат да ползват банковата система на страната както преди. Това заявява премиерът Бойко Борисов в интервю за престижният германски вестник „Франкфуртер Алгемайне Цайтунг“, цитиран от БТВ

Журналистът Михаел Мартенс, който е специалист по Балканите и следи отдавна случващото се в региона, започва разговора с въпрос за предполагаемите снимки от спалнята на нашия премиер, като отбелязва, че интервю с един министър-председател „не бива да засяга тема като неговата спалнята и това не е работа на обществото“, но появата на кадрите в чуждите медии и думите на Борисов, че станалото има политическо естество, изискват неговото обяснение за случая.

Борисов обяснява, че снимките са предизвикани от приемането на България в чакалнята на еврото и банковия съюз, което предизвикало недоволството на „олигарсите в България“, които са „осъзнали какво съм направил“. По думите на премиера ни сега те не могат да заобикалят българската банкова система, защото контролът е на „европейско ниво“. Като причина за атаката срещу него Борисов посочва и успехите си в борбата срещу контрабандата на тютюн, която е на стойност стотици милиони евро, и дава като пример акцията срещу нелегалната фабрика за цигари в Пловдив. Борисов споменава като причина за недоволството на неговите врагове и закупуването на изтребителите Ф-16, както и желанието за диверсификация на газовите доставки за България. „Снимките от спалнята ми са като взети от учебник на КГБ, където се дава съветът човек да бъде унищожен, като вземеш истини за него и ги използваш за собствени цели“, казва Борисов. „Неслучайно говоря за методите на КГБ.

Някои от опонентите ми, които работят за президента Румен Радев, са бивши тайни агенти, хора от тези среди или деца на страхотни шпиони, офицери от руската военна разузнавателна служба“, допълва премиерът. По неговите думи в България отдавна действа „черен пазар за компромати“, а неговите опоненти се опитват да го очернят с такива кампании преди избори. Борисов дава пример с публикациите, че притежава къща в Барселона или разпространяването на история, че е собственик на гръцки остров, „където се твърди, че бил убил манекенка“. От разговора се разбира, че според Борисов снимките в неговата спалня са направени от жена, която той сравнява с Мата Хари – прочутата шпионка, която използвала своята женственост, за да постига целите си.

Имам ли любовен живот? Разбира се, че имам. (…) Човек съм и нищо човешко не ми е чуждо“, казва Борисов. Според него, когато той бил посещаван от жена, тя не е била претърсвана от охраната на НСО, а в една дамска чанта има достатъчно място, за да се поберат малки златни кюлчета и пачки, които са били необходими, за да се направят постановъчните кадри от спалнята му с мобилен телефон.

След случилото се „вече не искам да видя жена“, споделя премиерът. Борисов коментира доклада на ЕК и резолюцията на Европарламента за ситуацията с върховенството на закона и корупцията в България. По неговите думи докладът е обективен, но резолюцията е политическа и резултат от усилията на политическите сили на неговите противници. Борисов говори и за последните протести с искане за неговата оставка: „Винаги съм говорил с уважение за протестиращите. Също и това лято. Откакто съм премиер винаги съм се срещал с демонстрантите – учители, лекари… “. Попитан дали не обижда към протестиращите като ги нарича „дистанционно контролирани инструменти на олигарх в изгнание", Борисов казва, че самият Божков се е посочил като контролиращ протестите.


В категории: Политика


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
18
Коментара по темата
18.
ХХ
30.11.2020 16:11:22
0
0
този е егати психопата...
17.
Седемнадесет мига от пролетта
30.11.2020 10:21:56
0
1
Не думай о секундах свысока
Наступит время сам поймёшь наверное.......У каждого мгновения свой резон
Свои колокола, своя отметина.
Мгновения раздают кому-позор
Кому-беславье, а кому-бессмертие......p.s.времето ще покаже,лично аз не му вярвам-имаше реални условия да ни изведе много пред Румъния,само искрено да се беше посветил на просперитета на България.
16.
паметлив
30.11.2020 08:27:40
1
1
Баце,забрави за дрона,за дрона забрави да кажеш!!! Оня специалния дрон бе,дето от космоса го управляват и навсякъде те следи !!!Забрави да кажеш и че Нелина ще прави нов вариант на " Бял мерцедес ме преследва в живота и неизменно след мене върви" ,където мерцедеса вече е дрон,доларите са евра,а вместо чейндж бюра има чекмеджета.
15.
И някак
30.11.2020 08:16:21
0
0
И някак между другото ,лошата олигархия почти си прокара едно законче за бързите кредити, БЕЗ БОЙКО и "хабер да си има" ,какво се случва и гласува в народното събрание,където ГЕРБ(=БОЙКО) са доминираща сила .Те ГЕРБ "за пръв път" от медиите чуха,че въпросното законче не било подложено на обществено обсъждане.....
14.
Бедност Глупост Робство
29.11.2020 16:00:41
0
3
68 процента от домакинствата в страната или две трети от всички живеят с доход на човек под необходимия за издръжката на живот. Това сочат данните на Института за социални и синдикални изследвания към КНСБ.
13.
.....
29.11.2020 15:58:25
0
2
Дядо към внук: На беден народ, каквото и да му забраняваш, няма да стане.. Внук: Много вярно, всеки си търси своето по един или друг начин.
12.
Буда
29.11.2020 13:48:55
1
3
Нирвана" е традиционното название на състоянието, в което всякакво вкопчване, а оттам и страдание, е прекратено. Често се превежда като "загасяне", с идеята, че елиминираме себе си така, както загасяме свещ. Друга интерпретация е тази, че нирвана е потушаването на огъня, който заплашва да ни завладее или дори че е спирането на кислорода, който поддържа горенето на огъня. Като "загасим" вкопчването, омразата и невежеството, ние "загасяме" ненужното страдание.
11.
нормално
29.11.2020 12:25:40
1
9
Поредната доза цирк.
От учебника на КГБ.
От член на БКП.
10.
Браво!
29.11.2020 12:25:11
2
0
Големи умници!!!!!!!
9.
Браво!
29.11.2020 12:25:09
1
0
Големи умници!!!!!!!
8.
КАТО ЛУД С КАРТЕЧНИЦА!!!!!!!!!!!!
29.11.2020 12:24:18
21
3
БУХАЙ ОТРИЦАТЕЛЕН ВОТ ПОДЛОГО –КОЛКО ТИ ПЛАЩА ОТ ""ЧИКМИДЖЕТО ""ааааааа??????????????
7.
Аз
29.11.2020 11:56:28
2
10
Боклука си остава боклук....само сменя контейнера.....
6.
Потник
29.11.2020 11:44:08
17
13
На калпавия уй космите му пречат
5.
Саян
29.11.2020 11:43:09
51
40
Бойко Борисов е пълен позор. А интервюто му е жалък и заслужен реквием на един завършен и дълбоко комплексиран лъжец, на един крайно повреден човек.
4.
ХАХА АДМИНИСТРАТОРА
29.11.2020 11:25:37
51
26
Хващай картечницата да бухаш отрицателен вот!!!!!!!!До тук един положителен коментар няма !!!!!И кво очаква на изборите АКО НЕ УСПЕЕ ДА ГИ ФАЛШИФИЦИРА АААААААА????????????????
3.
ХАХА ГЛАВНИЯ ЛЪЖЕЦ !!!!!!
29.11.2020 11:21:44
34
18
ПАК ЛЪЖЕ //осъден е за лъжа //ТАКА ЧЕ СПОКОЙНО ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ГО НАРИЧА ТАКА
2.
мислещ
29.11.2020 11:21:17
76
55
Специалистите отдавна казват,че този човек има сериозни психически отклонения,но незнайно защо вместо да е на Четвърти километър, продължава да си кара Джипката !
1.
Е
29.11.2020 11:19:41
54
44
Няма ли психиатри в тази държава?!!!
Този беден човек има крещяща нужда от специализирана помощ!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори