×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман! Опасният убиец Иван Картината сее страх в бургаското село Маринка, крещи по улиците пиян с нож в ръка


Само във Флагман! Опасният убиец Иван Картината сее страх в бургаското село Маринка, крещи по улиците пиян с нож в ръка
Осъденият, че е заклал братовчед си Иван Ангелов в момента лежи в тази къща срещу забавачката пиян и с нож в ръка, а преди дни вдигна на крак селото и чака присъдата си
18 Ноември 2020, Сряда, 15:15 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки: Авторът

Докато чака да приключи бързото производство за бруталното нападение пред детската градина в началото на месеца, може да извърши някоя глупост, алармират жители на селото

Опасен престъпник, изтърпял присъда за убийството на братовчед си след пиянски запой през 2009 г. и лежал в затвора още много пъти, сее страх в бургаското село Маринка. 60-годишният Иван Ангелов по прякор Картината спретна невиждан екшън, и то няколко пъти и паникьоса персонала в детска градина „Пролетна дъга“. Пиян до козирката, с нож в ръка и размахвайки пениса си, Картината крещял обиди срещу директорката и учителките, които тъкмо били прибрали децата от двора на забавачката за обяд и следобеден сън.

На 1 и 3 ноември посред бял ден Иван изригнал с ругатни – първо срещу случаен минувач, а след това и срещу персонала в детската градина. И при двата екшъна е викана полиция от учителките, които се налагало да обясняват на децата в класните стаи, че чичото пее отвън и да ги свалят от прозорците на стаите, за да не гледат непристойните изцепки на съседа от отсрещната къща.

Екшън в с. Маринка! Бившият затворник Картината размахва пениса си пред деца и учителки, вади нож на полицаи

При вида на униформените обаче Картината агресирал още повече, блъскал ги, докато се опитват да го арестуват, размахвал ножа си, дърпал и бутал полицаите.

Заради екшъна му е повдигнато обвинение от Районната прокуратура в Бургас, води се бързо производство  и предстои да влезе в затвора за 2 години.

Това е разстоянието от къщата на агресивния пияница до детската градина, а хората се притесняват да не стане нов екшън

Проверка на Флагман.бг в селото обаче установи, че Иван и в момента е в дома си. Преди около 30 минути се прибрал пиян и отново размахвайки нож и крещейки несвързани обиди. Къщата на Картината е точно срещу детската градина в селото, а там учат 62 деца, които редовно стават свидетели на изцепките на бившия затворник.

„Иван много пъти е лежал в затвора, очевидно има проблеми с алкохола и след като злоупотреби, става изключително агресивен и неконтролируем, опасен е за околните и трябва да бъде прибран, за да не извърши още нещо непоправимо“, каза пред Флагман.бг съседка, пожелала да остане анонимна.


​​​​​В момента на екшъна децата тъкмо били прибрани от занимания на двора, учителките ги сваляли от прозорците и им обяснявали, че чичкото пее песен отвън

По думите й, при пиянски скандал през 2009 г. Иван заклал братовчед си, който издъхнал от тежка кръвозагуба, бил осъден и доста години лежал в затвора, но през 2018 г. го пуснали и от тогава хората в Маринка нямат и миг покой.

„Иван пребиваше майка си системно, изтормози я горката. Много пъти сме я намирали в безпомощно състояние. Жената е много възрастна и нямаше да преживее още един побой, наложи се роднини да я настанят в старчески дом. Той е зъл, агресивен, неконтролируем. Гони и напада всички, даже роднините си, които му носят храна, за да не умре като куче от глад и постоянно пиене“, каза още съседката и ни посъветва да не влизаме в къщата, защото Иван спи пиян и въоръжен с нож в ръка и събудим ли го, най-вероятно ще ни нападне.

Потърсихме за коментар и директорката на детската градина в селото Гергана Вълкова, която обясни, че действително мъжът е в дома си, а местните с нетърпение всички очакват влизането в сила на присъдата му.

След инцидента е имал среща с помощник-възпитателката, която свидетелствала в съда срещу него, искал да говори с нея, чакал я и тя се притеснила, каза директорката Гергана Вълкова

„Родителите бяха притеснени в деня на нападението. Той беше отвън срещу нас и крещеше с нож в ръка. Към момента всички са спокойни, защото и той е такъв, но не се знае докога.

И в двата случая децата бяха по занималните, чуваха го и помислиха, че пее, наложи се и учителките да ги успокояват, да не им дават да гледат през прозорците и да им казват, че отвън някой пее. Подадохме сигнал, за да не се усложнят нещата. Нашата детска градина се посещава от 62 деца, някои от тях ги прибират наобяд. Тъкмо се очакваше да дойдат родителите им и се случи инцидентът.

Не е имало друг случай. Виждали сме го пиян, но не ни е притеснявал. След инцидента е имал среща с помощник-възпитателката, която свидетелствала в съда срещу него, искал да говори с нея, чакал я и тя се притеснила и се обадила на съпруга си да дойде да я прибере от работа“, каза директорът на детската градина Гергана Вълкова.

Флагман.бг настоява компетентните органи незабавно да си свършат работата и да приведат в ареста опасния престъпник, докато приключи бързото производство за последните му изцепки.

 


В категории: Бургас


Флагман.БГ Никой не може да устои на тези бабини сиренки Никой не може да устои на тези бабини сиренки 13/05/2024, Понеделник 11:59 0
Флагман.БГ Изчислиха колко струва абитуриентския бал Изчислиха колко струва абитуриентския бал 13/05/2024, Понеделник 10:37 3
15
Коментара по темата
15.
Бс кс
19.11.2020 20:48:49
0
1
Не знам ама 4ма полицая влезнаха у тях биха го до припадък припадна 1,2 пъти полицаите направо тренираха с него като го вдигаха и го хвърляха на земята DDD
14.
Един от Маринка
19.11.2020 20:45:25
0
1
2 дена преди тази случка ние минавахме пред тях и излезе с брадва при което аз му казах да остави брадвата на другата вечер го срещнахме 20човека и се оправдаваше че са му били счупени и двете ръце
(Нямаме 18)
13.
до 12
19.11.2020 18:00:51
0
1
ами ей така както е написано спи пиян я къщата си или се разкарва с нож
12.
Как така бързо производство, а
19.11.2020 12:38:06
1
3
Той навън и причаква свидетелка. Нали нападнал полицай с нож и за това е бързото производсто?
Флагман пак драскате измислици за да разпалвате интерес и коментари. Няма как рецидивист да нападне полицаи и да е навън при бързо производство.
11.
Стефан Бития
19.11.2020 07:03:26
0
3
Картината ще му пръсна гъзината
10.
Гунди
18.11.2020 20:21:25
0
7
Ако чете тоя боклук,нека утре да заповяда в Меден Рудник.
9.
pandis4iqta
18.11.2020 18:58:27
3
2
Юнак пие ракийка, а бунак копае с кирка.
8.
пенсионер от карнобат
18.11.2020 18:57:02
0
8
Картината го познавам от техникума за корабостроене. Още тогава си беше луд за връзване. Заколи и измъчваше не малко котки и кучета. Напиваше се с одеколон и спирт и откачаше. Не е нормален, чудо е, че все още е жив. Тогава ядеше само слънчоглуд, сега не знам. Веднъж и на мен ми се направи на интерес, но като го хванах му свалих три зъба. Беше ужасна картина и оттогава насам го наричат "картината".
7.
Бабаит
18.11.2020 17:19:57
2
9
Те така са юнаците, като пийнат и търсят да се бият, да си покажат юначеството. На другия ден казват че били много пияни, и не помнят. Ми този като е пиян, и не му идва наум какво прави, както носи нож и си вади члена, да си го отреже. Не да коли братовчед си или други. Тогава го признавам за ефе.
6.
Спасова
18.11.2020 16:40:06
3
10
А опасно загорелите кога ще ги имунизирате против сърбеж??????????
5.
Aa
18.11.2020 16:32:00
2
11
2 ротвайлера ще свършат работа, ще ака прав в гащите
4.
Кал
18.11.2020 16:30:16
1
11
Някой що не му тегли куршума на тоя помиар, в тъмното бре никой няма да разбере
3.
Селянин
18.11.2020 16:16:40
2
21
Нападнал с нож полицай пред свидетели и е още жив?
Разсипаха я тая държава...
2.
Селянин
18.11.2020 16:16:35
2
22
Нападнал с нож полицай пред свидетели и е още жив?
Разсипаха я тая държава...
1.
Ккк
18.11.2020 15:39:53
4
22
Ами да му пратят сурвакарите от спс на жандармерията и да си повърне бъбреците . Че тези на одп са вече пълна боза .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Местят детето, простреляно в Арбанаси, в София Местят детето, простреляно в Арбанаси, в София То е оперирано успешно, следва възстановяване Кметът на Царево със силно послание към абитуриентите: Гордея се с вас! Кметът на Царево със силно послание към абитуриентите: Гордея се с вас! Винаги можете да разчитате на мен, обърна се към завършващите Марин Киров Зрелищен екшън! Две баби се млатиха, едната е в тежко състояние в болница Зрелищен екшън! Две баби се млатиха, едната е в тежко състояние в болница Има счупване на таза Започва полицейска акция по пътищата у нас, за какво ще следят униформените Започва полицейска акция по пътищата у нас, за какво ще следят униформените В рамките на акцията ще бъдат разположени допълнителни полицейски екипи в районите на конфликтни участъци с концентрация на ПТП Младият мъж, загинал при тежката катастрофа, е син на служителка на КАТ Младият мъж, загинал при тежката катастрофа, е син на служителка на КАТ Рейндж Ровърът, който се превърна в ковчег за двама млади пловдивчани, се е движел с близо 200 км/час Чудовищно:  Жени, момичета и деца стават "материал" в порно чатове на Телеграм Чудовищно: Жени, момичета и деца стават "материал" в порно чатове на Телеграм Те са обявени като леки и телефонните им номера са разпространени сред десетки хиляди души Д-р Тихомира Георева, гастроентеролог и диетолог: Как сравнително бързо да се справим с проблема ,,хем гладен, хем дебел” Д-р Тихомира Георева, гастроентеролог и диетолог: Как сравнително бързо да се справим с проблема ,,хем гладен, хем дебел” Специалистката ще преглежда на 19 май, неделя, в ДКЦ „Бургасмед” Изчислиха колко струва абитуриентския бал Изчислиха колко струва абитуриентския бал Оказва се, че разходите за момичетата са почти два пъти по-големи от тези за момчетата 9 арестувани за купуване на гласове в Бургас още на старта на кампанията 9 арестувани за купуване на гласове в Бургас още на старта на кампанията Иззети са списъци с имена, като жителите на квартала са принуждавани да гласуват за определен кандидат и определена партия, каза прокурор Маркова Петима задържани при акция срещу купения вот в Бургас Петима задържани при акция срещу купения вот в Бургас Една от схемите е за опрощаване на дългове срещу гласуване за определена политическа сила или кандидат
Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори