×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Месечен хороскоп за ноември


01 Ноември 2020, Неделя, 22:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Близнаците да не рискуват с парите

Месец ноември ще ни донесе динамични събития, промени. Емоциите ще се опитват да ни владеят, затова не бива да взимаме крайни решения. Какво ви очаква според зодията, вижте в месечния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева, пише az-jenata.bg.

Овен

С поредица дребни тревоги ще започне месецът. Ще се наложи бързо да адаптирате актуалните си планове към обстоятелствата. Не се отказвайте от намеренията си, независимо от изпитанията, пред които сте изправени.

През втората половина обстановката ще е по-спокойна. Ще напредвате забележимо и без особени усилия.

Новостите и промените ще са свързани с личните и по-конкретно любовните отношения.

Телец

На крачка сте преди завършека на годината и тази „крачка“ ще е доста широка. По друг начин казано ще се опитате (а най-вероятно и ще успеете) да наваксате пропуснатото към момента и да довършите почти всички изостанали проекти. Контактите ще са интензивни, а емоциите – противоречиви. Придържайте се към принципите си и се съобразявайте с тенденциите на общественото развитие. Моментът няма да е подходящ за реализация на ексцентрични идеи, така че е по-добре да ги отложите.

Впечатляващите и запомнящите се преживявания ще са от романтичен характер. Бъдете искрени, ако имате желание да плените нечие сърце.

Близнаци

Ще ви е нужна сериозна мобилизация. Събитията ще са динамични и нееднозначни. Няма да можете да се оплачете от скука, но и времето за почивка няма да ви е достатъчно. За сметка на това пък интересът ви към нови емоции и приключения ще бъде напълно удовлетворен. Част от тях може да са резултат от грешка, пропуск, недооценяване на фактите, но въпреки това ще си е преживяване. И, ако реагирате с присъщото си чувство за хумор, със сигурност ще улучите правилната посока.

Желязното правило, към което трябва да се придържате е да не проявявате алчност и да не търсите начини за бързо забогатявате. Ще ви въвлекат в  неблагоприятна схема, излизането от която е трудно, а често и невъзможно.

Рак

Месецът ще е особено благоприятен за онези представители на вашия знак, които до момента са предпочитали да „останат в сянка“. Крайно време е да направят крачка напред, да заявят себе си, да покажат присъствие. А и за всички останали ще е важно да проявят усилие, да вземат инициативата в свои ръце. Всичко, за което не са ви стигнали силите или не сте разполагали с подходящи условия да направите до момента, изведнъж ще се окаже постижимо.

Време е да разберете, че има разлика между чувства и емоции. Разкрийте чувствата си пред хората, които обичате, но уреждайте спорните въпроси без излишни емоции. Ще забележите как животът ви изведнъж ще се промени, целите ще се реализират по-лесно, а вие ще започнете да мислите в по-широка перспектива, да подреждате плановете за следващата година.

Лъв

Усещането за неудовлетвореност ще ви съпровожда доста често през последния есенен месец. Интересното в случая е, че то няма да е предизвикано от конкретни събития, а от вътрешното ви възприятие, че не получавате достатъчно внимание. Много по-силно ще е то при дамите, чието поведение на моменти ще е еквивалентно на обикновен каприз. Ще се забелязва и при господата, но предимно на работното място и то в случаите, когато мнението им не впечатлява околните толкова категорично, колкото би им се искало.

Ще „тъпчете на едно място“, ако не се откажете от идеята за собствената си изключителност. От друга страна, ще напреднете без особени усилия, ако се впишете в околната среда, осъзнаете факта, че сте елемент от екипа и вложите максимални усилия за постигане на общите цели.

Дева

Забележими промени ще настъпят в професионалната сфера. Събитията първоначално ще са доста динамични и няма да е лесно да се ориентирате в същността им. Представителите на вашия знак са всеизвестни с умението си да анализират фактите в детайли. Подхождайте прагматично към новите предложения, които ще са и доста, и интригуващи. Приемайте само онези, с които можете да се справите без допълнително обучение. Приходите от тях ще са паралелни на изпълнението им и ще ви позволят да създадете запаси.

Приятни, но нееднозначни изненади предстоят и в личните отношения. Ще получите точно онова, което искате и подготвяте. Онези от вас, които желаят да прекратят конкретна връзка ще могат да го направят без излишни сътресения. Тези, които се стремят към обвързване, ще попаднат на подходящата личност. Времето ще покаже дали и до колко сте доволни от изпълнението на копнежите си.

Везни

Началото на месеца ще е спокойно, събитията ще се развиват плавно, почти отегчително. Използвайте момента за обмисляне на плановете и набелязване на обозримите цели за следващата година. Ще разполагате и с достатъчно лично време, в което бихте могли да се погрижите за удовлетворяване на физическите и духовните си потребности. Направете го непременно, защото през втората половина на месеца предстоят затруднения, с които ще се справите много по-лесно, ако сте спокойни и сигурни в себе си.

Сериозните конфликти на работното място и в семейството ще са през третата седмица на месеца. Запазете присъствие на духа и търсете причините без да драматизирате. След като Слънцето навлезе в знака на Стрелеца ще получите отдавна чакани новини, благодарение на които обстановката се успокои.

Скорпион

Във ваш интерес е да не си поставяте твърде амбициозни цели през този месец. Ще се натъкнете на сериозни затруднения по пътя към реализацията им и мисълта за неуспех ще се отрази негативно на самочувствието ви. Обмисляйте всяка стъпка последователно и за кратък период от време, за да можете да предприемете промените, които обстоятелствата ви налагат. Действията ви до голяма степен ще зависят от фактори, върху които към конкретен момент нямате влияние. Ще ви е далеч по-лесно, ако предварително свикнете с тази мисъл.

За щастие, през каквито и перипетии да се наложи да минете, в края на месеца ще успеете да преодолеете последствията от тях. Особено сдържани бъдете при провеждане на болезнени разговори от личен характер.

Стрелец

Обръщайте внимание на физическото и психическото си състояние в началото на месеца. Реагирайте незабавно при минимален сигнал за здравословен проблем. Не го ли направите оплакванията ще се задълбочат бързо и възстановяването ще е трудно. Основната причина за влошаване на здравето вероятно ще е преумора, комбинирана с напрежение. Пристъпите на раздразнителност ще провокират конфликтни ситуации както у дома, така и на работното място. Във ваш интерес е да ги избегнете. Последствията ще са не само неприятни, но и вредни.

Видимите промени ще засегнат личния ви живот. Не е изключено да се увлечете по ново хоби, спорт или друг вид неформално занимание. То от своя страна ще ви свърже с нови групи хора, а ще ви дистанцира от други. Творческият ви потенциал ще е стабилен.

Козирог

Обичайно сдържаните представители на вашия знак през този месец ще са непривично импулсивни. Причините за проява на бурни емоции ще са доста, ще са различни и, за щастие, в повечето случаи ще са положителни. Сравнително често ще реализирате добри професионални постижения. Няма да са грандиозни, но всяко едно от тях ще е малката крачка към голямата цел. Старанието и уменията ви ще бъдат забелязани, оценени и ще ви „отворят врати“, които към момента са оставали недостъпни за вас.

Преживяванията от лично естество ще са истински вълнуващи. Вниманието от страна на представители на противоположния пол ще е така видимо, че на моменти ще е чак смущаващо. В края на месеца е възможно да реализирате едно свое отдавнашно съкровено желание.

Водолей

Пестете си силите в началото на месеца. Разпределяйте задълженията си така, че да действате с умерено темпо. Постарайте се да започвате деня с леки физически упражнения за тонизиране и подобряване на кръвообращението. Ще ви помогне да запазите настроението си оптимистично дори когато дните са мрачни, а това през ноември, както знаете, е сравнително често явление. Ще сте забележимо по-работоспособни и ефективни, ако успеете да се преборите с мрачните мисли и апатията.

След първата десетдневка енергетиката ви бавно, но устойчиво ще се повишава. Тогава ще сте в състояние да довършите сложните занимания и да намерите отговор на трудните въпроси от лично естество. Обстоятелствата ще са благоприятни и, в случай, че имате с някого персонални конфликти, ще успеете да ги изгладите.

Риби

Успехите през този месец ще са в няколко направления: финанси, обучение, пътешествия. Дългосрочна задача, започната през пролетта ще получи завършека си и съответно ще донесе очакваните приходи или, ако е имало авансови, то ще получите остатъка в уговорения срок. Нови знания ще получат не само онези представители на вашия знак, които принципно са заети с повишаване на образованието си, но и други, които искат да попълнят липсващите им знания по специфичните интересуващи ги въпроси.

Пътешествията може да са кратки, но ще са към непознати дестинации и с предпочитана компания. Дали компанията ще е шумна или камерна ще зависи изцяло от вкуса ви. Ще съумеете да съчетаете полезното с приятното и, развличайки се, да получите полезна информация на професионални теми.

 


В категории: Хороскоп


Коментари
Флагман.БГ Бургас се прости с легендата Тома Томов Бургас се прости с легендата Тома Томов 02/06/2024, Неделя 12:49 0
Флагман.БГ Какво уби ISQ Какво уби ISQ 02/06/2024, Неделя 12:41 5
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо Пепелянка ухапа чистачката Сийка от Резово Пепелянка ухапа чистачката Сийка от Резово Противозмийската ваксина липсва от аптеките ни от поне 10 години Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Какво се случи с участниците от "Ергенът" след края на шоуто Към днешна дата Алек се трансформира от милионерски син и бизнесмен в „мамин Алек“ и продължава да е обект на ругатни и подигравки Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Това е неговата племенница, която е абитуриентка  Бумът на кредитирането достига нови рекорди Бумът на кредитирането достига нови рекорди Най-впечатляващ е ръстът при жилищните кредити - 60.5% за една година Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Крисия Тодорова изумява не само с поведение, ами и с това, от което се вълнува Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Напусналият съдебната система държавен обвинител заминава на скъпоструващо лечение в Германия Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Ниската избирателна активност ни лишава от легитимност, посочи тя Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Това показва проверка на ресторанти в Атина, Кардиф, Люксембург, Лондон и в платформата globalprices.com
Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали  Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер  Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път "Белия балет" победи Борусия Дортмунд с 2:0
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори