×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • С тържествена церемония в Бургас ще бъде посрещнат новият сливенски митрополит – Негово Високопреосвещенство Арсений днес
  • Природният газ поскъпва с над 8% през юни
  • Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път
  • В Германия призоваха армията да свика 900 000 запасняци заради Путин
  • Тежка катастрофа в Германия прати в болница 14 човека
  • В Украйна прогнозират катастрофален отоплителен сезон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тежък избор в ОбС-Бургас: Слагат на кантар кой е по-заслужил, за да стане почетен гражданин


Тежък избор в ОбС-Бургас: Слагат на кантар кой е по-заслужил, за да стане почетен гражданин
Общинските съветници ще трябва добре да се запознаят с предложенията, за да не пренебрегнат именит съгражданин
23 Октомври 2020, Петък, 11:59 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

От 9-те предложени могат да бъдат избрани само 5

 

В изключително неприятна ситуация ще изпаднат бургаските общински съветници във вторник, когато трябва да проведат 15-ото си редовно заседание на ОбС. В на пръв поглед рутинната точка 7 от дневния ред – за определяне на нови почетни граждани, те ще трябва да определят кой е по-заслужил от номинираните и да изберат до 5 от предложените за отличието 9 бургазлии.

„Наредбата ни позволява да имаме до 5 почетни граждани на година. Всички изисквания са спазени, но проблемът е, че предложените са повече от допустимата бройка. И  9-те номинации идват от граждански сдружения и учреждения, изтъкнати са заслугите в сферите, които работят или са работили, както и техните успехи. За нас всеки един от тях е достоен, но ще трябва да изберем най-достойните сред тях.  Ще гласуваме по вишеласие и със сигурност ще има обидени”, коментира пред Флагман.бг общински съветник.

9 предложения за почетни бургазлии. Сред тях поп легенда, автомобилен състезател и рекордьор

Припомняме, че номинирани за високия обществен приз са Вярка Андонова (дългогодишен активист на БЧК и пенсионерското движение), Дора Барева (хореограф), Захари Чернев (музикант), проф.Иво Кeремедчиев (композитор, посмъртно), Нейчо Попов (актьор, посмъртно), Петър Иванов (борец), Стоя Янчева (общественик), Стоян Апостолов (легенда в автомобилния спорт), Цанко Цанков (спортист).

Много е вероятно тези, които не бъдат отличени с приза „почетен гражданин на Бургас” да получат друго отличие от Общината.


В категории: Бургас


13
Коментара по темата
13.
до 12 ко му е легендарнаото!!!!!!!!!!
23.10.2020 16:18:51
0
4
На Апостолов ?????Ами кум ""ЛИСАН""!Хитро да се МАЗНИ покрай кмета ,обласния////Снимка с областния във флагман //// !Да е член на ПАРТИИ любими сега СЕК а в миналото на ГОРД//все около власта СЕ ВРЪТКА////Ами това ме е легендарното –не всеки го умее.Така се става ПОЧЕТЕН!
12.
tctctc
23.10.2020 15:17:30
0
6
Легендарен вика автомобилен състезател.....хахахахаха.Аве Флегмани,ко му е легендарното ве?
11.
hm
23.10.2020 14:42:02
0
1
Коментари за Млякото и Руснака
Диян Тончев камбаната
Добри Груев чикиджията
Брус ли и Сали от М.Р.
Славчо Жеков ярето
може,
а за ЛИНА
не може!
10.
Автомобилния измамник
23.10.2020 14:20:01
0
4
Се е състезавал само в махленски състезания !Нашите състезания не са по Европейски правила.Ако се вземе и мнението за мошенничество на клиентите му от автосервиза той направо е за """почетен """гражданин .Тез дето са го номинирали на колко ракии са били ?Явно КУМ ""ЛИСАН""/както е известен в автомобилните среди пак е задействал връзки в"""СРЕДНО ЕВРОПЕЙСКА КЛАСА """//техен член//
9.
щом като може и посмъртно
23.10.2020 14:16:55
0
4
защо да не е д-р Хубчев?
8.
Аз
23.10.2020 14:08:46
0
4
Аз като кореняк бургазлия предлагам следните лица за почетни граждани:
Млякото и Руснака
Диян Тончев камбаната
Добри Груев чикиджията
Брус ли и Сали от М.Р.
Славчо Жеков ярето.
Това трябва да са почетните граждани!
7.
Уморен
23.10.2020 14:04:45
0
3
Баи Пеш, Цанко бореца и бат Тянко добри хорица но какво са направили за града тяхните заслуги са други
6.
Дамаджаната
23.10.2020 14:01:01
0
2
А къде е списъка за бургаШкия.... унивирситет
5.
A
23.10.2020 13:14:21
0
4
Да им имам проблемите...
4.
Потресен
23.10.2020 13:04:26
0
1
Петър иванов борец, за бай Пеш ли става въпрос?
3.
До 1 и 2
23.10.2020 12:06:50
2
7
Абе къв е тоя Канко Канков? Не ще да е от Бургас. Да не би да е от Ямбол?
2.
Манчев
23.10.2020 12:05:06
1
14
Ееее, че то от Бенчо Бенчев по-заслужил няма!
1.
nov
23.10.2020 12:04:11
4
4
canko cankov
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Всички питат каква е тази блондинка до Антон Хекимян Това е неговата племенница, която е абитуриентка  Бумът на кредитирането достига нови рекорди Бумът на кредитирането достига нови рекорди Най-впечатляващ е ръстът при жилищните кредити - 60.5% за една година Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Тя бе детето-чудо на България, днес вече е на 20 години Крисия Тодорова изумява не само с поведение, ами и с това, от което се вълнува Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Как Мартин Нотариуса докара скоротечен рак на софийския прокурор Радослав Димов Напусналият съдебната система държавен обвинител заминава на скъпоструващо лечение в Германия Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Искаме експертно, надпартийно правителство с ясни задачи, обяви Корнелия Нинова Ниската избирателна активност ни лишава от легитимност, посочи тя Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Бургерът в София - по-скъп от този в Западна Европа Това показва проверка на ресторанти в Атина, Кардиф, Люксембург, Лондон и в платформата globalprices.com Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Командироват полицаи за летния сезон в Созопол Осигурени са допълнителни 24 командировани полицаи за месеците юли и август, а 15 полицаи ще осъществяват контрол с патрулка и пеша България отдава почит пред подвига на Христо Ботев България отдава почит пред подвига на Христо Ботев Служебният премиер Димитър Главчев ще участва във всенародното поклонение на връх Околчица от 11:00 часа Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Развод за 100 млн. долара, ето как тази сръбска звезда сложи край на брака си Тежкото решение тя взе след 24-годишен брак и две деца Отидете на море сега, ще ви излезе 30 % по-евтино, съветва експерт Отидете на море сега, ще ви излезе 30 % по-евтино, съветва експерт Цените не са мръднали от миналата година, твърди Румен Драганов
Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса Температурите полудяват днес, ще стигнат 32 градуса В следобедните часове е възможно да превали  Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Тези цветове загрозяват дома ви, не ги използвайте Сивото и цвят праскова са отвратителни, съветва дизайнер  Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Русия вкарва една от най-големите шахматни легенди в затвора, бил чужд агент Каспаров може да получи до две години затвор Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Президентът, който пребори мафията, започва втория си мандат Държавният глава на латиноамериканската страна положи клетва снощи в столицата Сан Салвадор на церемония, на която присъстваха испанският крал Фелипе Шести и президентът на Аржентина Хавиер Милей Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път Реал Мадрид триумфира в Шампионската лига за 15-и път "Белия балет" победи Борусия Дортмунд с 2:0 Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори