×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кървавото нападение във влака София - Бургас станало заради неприятна миризма от чорапи


Кървавото нападение във влака София - Бургас станало заради неприятна миризма от чорапи
Заместник-директор на „Пътнически превози“ към БДЖ Пламен Митев потвърди, че спречкването във влака за Бургас е станало заради миризма от мръсни чорапи
05 Октомври 2020, Понеделник, 08:16 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Ще изпратим уведомително писмо до ГД „Жандармерия“ с настояване да има постоянно патрули във влаковете, казаха от БДЖ

Кървавото нападение във влака София - Бургас станало заради неприятна миризма от чорапи. Това потвърди заместник-директор на „Пътнически превози“ към БДЖ Пламен Митев. 

Нямам право да коментирам причините за инцидента, заяви той пред Нова телевизия, но след като репортерът Вероника Димитрова разказа, че по-младият мъж си е свалил обувките и се разнесла е неприятна миризма, а възрастният човек му е направил забележка, Митев каза, че това се е случило. Тъй като все още следствена тайна, не мога да коментирам детайлите, добави той.

Спречкването между 33-годишният мъж и 60-годишният нападател станало в неделя, в района на Ихтиман. Намушканият с нож пътник бе приет в Окръжна болница в тежко състояние. Знае се, че има криминално минало. 

Извънредно: Кърваво нападение във влака София-Бургас
 

„Още след тръгването на влака от гара София за Бургас превозната бригада е извършила рутинна проверка на документите за пътуване на всички пътници. Имало е един пътник без билет. Със съдействието на полицията той е отстранен от влака, но това не е свързано с инцидента“, заяви Митев. 

Инцидентът става във вагон номер 4, уточни той.

„След гара Ихтиман, където става нападението, влакът спира за техническа операция за съкратена проба на спирачките с цел безопасност. Превозната бригада тогава получава сигнал от пътник за спречкване във вагона. Отивайки там, служителите виждат, че единият човек е намушкан с нож. Възрастният мъж се отправя към първия вагон“, поясни заместник-директор на „Пътнически превози“ към БДЖ. 

И двамата пътници са имали билети, добави той.

„Тези хора не са се познавали. Във влака не е имало полиция. Превозната бригада е уведомила МВР и на Спешна медицинска помощ“, каза пък Тодор Тодоров от отдел „Сигурност“ в БДЖ.

„В повечето влакове има полицаи. Ще изпратим уведомително писмо до Главна дирекция „Жандармерия“ с настояване да има постоянно патрули във влаковете“, добави той.

„Има свидетели на нападението, но те са косвени. В купето са били само възрастният мъж и жертвата.  Все още наръганият е в болница“, уточни Митев. 

Превозният персонал ежегодно преминава обучение за умения в критични ситуации, оказване на помощ, каза още той. 
 


В категории: Крими


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
50/50
05.10.2020 22:05:18
0
0
По принцип дядото е можел да се премести в друго купе като му е миришело на гадно, особенно като се има впредвид, че във вечерния влак има свободни места през повечето време. Но и представителя на братята мангали не е постъпил правилно като си е свалил обувките. Все пак всички знаем за хигиенните навици на повечето от това мнозинство, макар че и там има изключения и за мой късмет познавам прилична бройка такива. Не мисля че е трябвало да се стига до нападение с нож, не заради друго, а защото сега този възрастен човек ще го съдят за нападение на човек, въпреки че в случая не е нападнал човек, а нисша форма на живот. Ако беше обратното тоя манго щеше да се размине без обвинения, както е ставало в много други случай, дори при нападения над полицай или лекари. Не че и някои от тях не си го заслужават някои да ги натупа хубаво.
12.
Аз
05.10.2020 19:44:51
1
0
Вече редовно ще си мия краката... И ще се подмивам.... И зъбите ще си подмивам... И тях... И главата също.... Обещавам....
.... Абе направо ще се къпя целия....
... Ама със сапун... Не само с вода...

..... Да не ме боцнат някъде.....

..... Може пък да взема да боцна аз нещо....
...Къпан съм все пак... Някоя може и да иска да я боцна....
.... Даже ще се обръсна.....
Лицето де.... .....може и долу..... Незнам....

..... Вчера боднах .... Уж се позамих.... Сега още мириша на секс....
.... Отивам да се окъпя..... Да не ме наръгат в автобуса.... Или в мола .... Или в Кауфланд....

.....
11.
ненене
05.10.2020 14:21:58
0
0
хАААХаХхахахахахаахахах бахти статията
10.
Ако имаше полиция на място...
05.10.2020 10:25:09
3
18
Тоя си е свалил чорапите и се е надявал всички да напуснат купето, а той да ги тараши. Да, да, ама не. Случил е на боен дядка, който го е боцнал лекинко. Може да го е питал с кое да го боцне с ножа или с кожената гега и е решил да не си го цапа за такъв миризляк
9.
TNT
05.10.2020 09:43:39
0
12
Абе Петре я по добре си спирай нета и си въри на къра да пасеш ОфЦети.!?
8.
До 3 Петър
05.10.2020 09:33:17
1
12
Аз пък виждам нещата така:
Възрастният е човек без нож. Мангала е имал такъв. Е, неизбежна
самоотбрана.
А иначе си се нагълтал с лафове като патка с лайна.
7.
Страхил
05.10.2020 09:23:36
0
13
Петре, пълният член си го тури отзад, а не на допълнението.
6.
НАПРОТИВ
05.10.2020 09:01:33
0
26
ДО Петър...
Наръгания е криминално проявен и заслужено си го е получил.....Кофти е,че ще изкарат дядото виновен,щото криминалния,видите ли имал права......
Ама никой не се възмущава,че сумати криминална сволоч,се движи необезпокоявана из улиците и тормози хората,вместо да са в затвора.....
5.
Запознат
05.10.2020 08:52:45
0
18
Курниците на БДЖ освен на чорапи ще мирише на още много познати и непознати миризми. Защото миризмата тръгва , като на рибата от главата.
4.
TNT до 3
05.10.2020 08:52:15
2
13
Излез от Фиума Уилма !
3.
Петър
05.10.2020 08:46:57
41
3
Абсолютно безобразие е, че дъртякът се е разхождал с нож, и после почва да ръга хора. Ако е имало проблем с миризма и тн -следва да се обърне към шафнера, а не да напада .

Сега ,в съда ще си получи урокът, и в затвора ромите, които са строги но справедливи още първата вечер ще го превъзпитат на обноски. Всъщност превъзпитаниието вече е почнало-още в арестът. Скоро това ще е хрисим и законопослушен човечец, Бай Ставри от втори етаж, южното крило ще се погрижи-
2.
Иван
05.10.2020 08:42:30
3
44
Не е от неприятна миризма на чорапи!
Станало е от маймунското държание на циганите.
Мангалите смърдят, не само чорапите им! И са нагли, циганите са особено нагли, особено като са на тумба.
1.
Бай Иван
05.10.2020 08:36:47
1
27
А кой и защо махна транспортна полиция??
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори