×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлия си хвана проститутка от Старата поща, заведе я вкъщи, а тя го обра


Бургазлия си хвана проститутка от Старата поща, заведе я вкъщи, а тя го обра
Докато бил в банята, жрицата го ошушкала с 400 лв.
11 Септември 2020, Петък, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Жената е задържана същият ден, грози я затвор до 10 години

Изправят пред съда проститутката Маргарита А., заради кражба на пари от неин клиент. Случаят е от април 2018 г., но едва сега започва същинската част на делото. Ако бъде призната за виновна, жрицата на любовта може да прекара до 10 години зад решетките. 

Припомняме, че Маргарита и бургазлията се запознали в деня, в който е извършено престъпното деяние. Срещнали се в района на Старата поща, където обикновено е свърталище от леки жени, предлагащи секс услуги. Мъжът решил да я заведе в апартамента си в жк. "Лазур" и да се позабавляват. След като пристигнали, същият свалил дрехите си и ги оставил в спалнята и влязъл в банята.

Докато бил в санитарното помещение, жрицата на любовта взела от панталона му портфейл, съдържащ сумата от 400 лева. Веднага след това напуснала жилището, без да бъде забелязана.

Пострадалият установил кражбата и сигнализирал на служители от МВР. Маргарита А. била задържана същия ден.

Присъдата на Районен съд – Бургас е постановена по реда на съкратеното следствие. Тя може да бъде обжалвана пред Окръжен съд – Бургас.


В категории: Бургас


16
Коментара
Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
16
Коментара по темата
16.
Дознателя Москов
12.09.2020 14:52:05
2
0
Когато Тихомир дойде в Първо районно имаше много кръв по маратонките и пръски по краката. Ние го изпратихме в пето районно да се наспи и да му измием краката и маратонките от кръвта на Николай. На другия ден направихме снимка на краката на Тихомир и му взехме маратонките, за да докажем, че не лъжем, че е нямало кръв по него, но май трябваше да вземем маратонките на Георги и да му направим снимки, защото стана много съмнително.
Отделно от това събирахме случайни минувачи от улицата и ги карахме да лъжат, че са видели как Попчев бие Николай.
Тихомир написа с химикал, че е ритал Николай и написа къде точно е хвърлил ножа, но ние изобщо не го закарахме да покаже къде точно е хвърлил ножа. Направо го закархме в пето районно.

След това с един мой приятел служебен адвокат фалшифицираме показанията на Попчев. След като пуснаха Попчев от затвора криминалистите отидоха в затвора и подкупваха много затворници с предсрочно освобождаване, за да лъжесвидетелстват срещу Попчев в съда. След това всички следващи показания и очните ставки на Попчев и на всички свидетели бяха фалшифицирани от дознателката Ренета Пеева и адвокат Потеров.
Началникът на полицията беше изпратил разследващ полицай специално да се занимава с този случай. Но той беше отстранен и изгонен от районното управление от друг разследващ полицай, за да мога да направя фалшификацията и да измием краката на Тихомир. Разследващият полицай си призна в съда, че е бил изгонен от районното управление. Когато Николай е бил в спешното отделение на болницата Попчев е седял до болничното легло на Николай и е чакал 40 минути полицаите да дойдат да им разкаже какво се случва. Това всичко го има на запис от камерите на спешното, но ние скрихме записите. Той Попчев каза, че кръвта по краката му е от локвата, на която локва има много снимки. но аз написах друго. Свидетелите от улицата и от затвора признаха в съда, че сме ги карали да лъжат и сме ги подкупвали с предсрочно освобождаване. Казали са, че са видели само Тихомир да удря Николай. Не мога да разбера защо му повдигат обвинение за умишлено убийство. Това означава ,че всеки един който удари друг човек трябва да бъде вкаран в затвора с обвинение за убийство.
15.
Стоян Петров Катъра
12.09.2020 14:42:41
0
3
Ако беше зел мене и чиниите щях да му умия,кви хубави мъже пък тръгнали с жени.
14.
клиент
12.09.2020 12:44:26
1
14
Ми то и проститутките ни таквиз...като всичкото останало....
13.
...
12.09.2020 01:54:31
1
20
И колко други жалби има срещу тях, но вече са началнички и им е позволено и пред прокурора да лъжат!
12.
...
12.09.2020 01:44:27
3
14
То едно време имаше и статии за липси на парични средства в домакинства, направили грешката да допуснат в жилищата си настоятелните анкетьорки да проведат доброволни анкети.
11.
Гагарина от Комлука
11.09.2020 23:22:25
2
37
Едно време имаше много хубави и опитни циганета; много чуждестранни моряци изгоряха със сумати долари......кака Зорка (Софито Маринова), Дафинка , Албена , Изаура Мамчето и т.н.
10.
Флагмански неволи
11.09.2020 23:09:37
5
51
Топ новини,топ статия,топ бургаска пародия.Какво ни интересува и защо ни натрапвате селската вечеринка на една бургаска курва???
9.
Sss
11.09.2020 22:58:24
2
19
Нaли я осъдихa нa две години,вие пaк сте нaзaд с мaтериaлa
8.
Тео
11.09.2020 22:49:33
6
53
Ебаси смотаняка, закарал орка в дома си,че и пари и дал.Много прост,да не предположи ,че ще го обере.Егати простия чикиджия.
7.
Еротик
11.09.2020 22:46:13
4
54
Той пък намерил къде да търси :)))
6.
Иван
11.09.2020 22:43:07
5
60
На който му се ебе циганска миризлива путка, това получава!
5.
400лв
11.09.2020 22:33:17
4
59
400 лева = 10 години затвор.
Във парламента какви трябва да са присъдите,от 100 години нагоре или се лъжа.
4.
Аз си хванах една
11.09.2020 22:27:21
7
52
Направи ми свирка и ми се допика викам чакай ще се изпикая тука в градинката и по едно време тя вика и на мен ми се пикае и извади едно голямо парче и стоим един до друг и пикаем а аз мислих че е жена преди това срам ме е още от случая като се сетя но просто имах нужда да олабя през онази вечер
3.
Rincewind
11.09.2020 22:22:11
1
97
По-добре да си беше взел лека журналистка от редакцията на някоя провинциална селяндурска медия. Не само нямаше да го обере, ами можеше и някой лев да изкара!
2.
Стари градски тайни
11.09.2020 22:15:31
4
35
През 2003 там проституираше Деян Млякото .Правеше свирки за 1 пакет пико.
1.
майнак
11.09.2020 22:05:47
3
106
Не че имам нещо против тези труженички, ама до Старата поща всичките са Кончита Вурст...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито
Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори