×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Борисов: До 2-3 дни съм подготвил решения, ще успокоим хората


11 Август 2020, Вторник, 13:07 ч.
Автор: Флагман.бг

Гузната физиономия не можеш да си оправдаеш, каза по адрес на Христо Иванов и Маджо премиерът

„До 2-3 дни съм подготвил интересни решения, ще успокоим хората. Те са тежки решения", заяви по време на инспекцията на магистрала "Европа" Бойко Борисов.

„Тежките решения е важно да ги взима човек. Аз моите съм ги взел. Другите да му мислят. Казват, че искат да влязат в парламента, за да бъдат силна опозиция. А кой ще доведеш? Как може програмата на една политическа партия да е да влязат в парламента? Да ходят 3 пъти в седмицата на работа и да взимат заплати”, продължи с политическите коментари премиерът и лидер на ГЕРБ.

Ако е казал Господ, септември българите ще карат по нея, каза пък за магистрала "Европа" Бойко Борисов.

Нашите строители на съвременна България, нашите "герои на социалистическия труд", както се казваше едно време, за месец ще довършат започнатото, коментира премиерът.

„Движението тук беше един паваж, ако си спомняте, където хората толкова протестираха. Само за месеци, това е новото трасе посока запад, по което се движат автомобилите“, обърна се към спътниците си в джипа Бойко Борисов. И заяви, че само преди шест месеца са се слагали колоните, а сега вече има мостове.

"От горе до долу цялото ни крайбрежие се пречиства с пречиствателни станции, представяте ли си какво е било Черно море преди нас", коментира Борисов.

„Всичко това е за младите хора, а и не само, и за тези на средна възраст, и на старите хора. Животът на всеки е мил“, допълни той.

Тежките решения е важно докато ги вземеш, аз моите съм ги взел, каза още Борисов, докато инспектираше строителството на автомагистрала „Европа“.

„Най-тежкият участък на магистрала „Европа“ е край Драгоман. Тежките решения е важно докато ги вземеш. Аз моите съм ги взел. Сега е важно да се направи разчет. Тежките решения сме си ги взели. Винаги като имаш решения и си наясно със себе си е ясно. Другите да му мислят. Аз като ги слушах, че искат да съборят правителството и да влязат в парламента, за да са силна опозиция. А кой ще доведеш, за да си опозиция? Не ти ли е мила държавата, за да си опозиция на някой друг. Програма на политическа партия - да влязат в парламента и да вземат депутатските заплати. Аз сега съм им измислил нещо, което много ще им хареса.
А кой ще строи и кой ще работи, кой ще взима тежките решения? Пак някой друг, а ние ще му намираме кусури. Нямаме партия, която да влезе в парламента и да взима тежките решения", посочи Борисов.

„Как се прави магистрала в това дере. Същото е и при Ботевград - Мездра. Сега нека видят хората през какви скали се минава. Пробива се планината“, допълни той.

"Зелената сделка чука на вратата, новите проекти, които трябва да се направят, за да може догодина да се ползват евросредствата. Без консолидация на нацията това не може да се случи. Предстоят тежки решения. Има да решаваме COVID-19, Зелената сделка... имаме толкова неща, които трябва да се подготвят. В момента това е най-голямата финансова и икономическа криза в света. Но моите политически опоненти това им се вижда толкова лесно... като е било лесно, да го бяха направили", продължи да коментира министър-председателят, отбелязвайки "армията от валяци и багери" по магистралата.

„Справихме се с пандемията, с финансовата криза, справихме се да няма мигранти, с чакалнята на Еврозоната, сега с икономическата криза, с Банковия съюз. Близо 60 млрд. договорихме за България. Всичко работи, как да им изнася. Трябва да се направят провокации. Ние не се поддаваме“, допълни той по повод на политическата ситуация в страната.


В категории: Политика


Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 6
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
11
Коментара по темата
11.
Abc
11.08.2020 17:47:04
1
5
Като прочетох статията все едно Митьо Пищова нарежда неговите глупости, някакви разпиляни щуротии. Наистина се чудя как толкова години е управлявал този човек и такива хора ли заслужаваме за управници. Ако няма друга алтернатива от млади и образовани хора значи работата е дебела.
10.
Къса памет
11.08.2020 16:02:53
2
11
Вие забравихте ли кьорфишека на кюстендилската токачка Мая с фалшивия донос за някакви бюлетини, забравихте ли арабското нашествие, забравихте ли черния околовръстен път, забравихте ли претъпканите икаруси, когато метрото беше просто мираж, забравихте ли опърпаните ни булеварди, забравихте ли продънените третокласни пътища, когато само си мечтаехме за магистрали? Гледам как обикновени хора подкрепяли протестите. Има грешни подходи и грешни решения и за тях трябва да се говори, но ми кажете на кой публичен призив за проблем, Борисов не е реагирал? Грижете се за паметта си, защото другото е смъртоносна авантюра. Нали се борихме за Демокрация и ред. Това, което се случва с услужливо натрапвания ни " обективен" репортаж на основните медии е невиждано за последните 30 години. Как са прихванати големите телевизии включително и националната можем само да гадаем. Г-н Домусчиев, и вашата телевизия е в захват, отврът!
9.
00
11.08.2020 15:38:11
1
11
а Радев е болен за власт
8.
съвет към Борисов
11.08.2020 15:11:44
15
11
Бойко, ти си болен човек. Остави народа на мира и иди да се лекуваш. Това ще е най-доброто, което можеш да направиш. Ако имаш истински приятели и те ще те посъветват така.
7.
gg
11.08.2020 15:09:49
9
7
А с безводието и опустошението на хиляди села как ще се справиш Боко? Или там си зарязал фронта?
6.
Гърмен
11.08.2020 15:07:48
9
7
Боко идва на власт с подправени изборни бюлетини, корпоративния вот на спечелили обществени и европейски поръчки негови хора, администрацията която е най-корумпираната в Европа и с благословията на циганските кланове. После с максимата "Разделяй и владей" успява да се задържи известно време тези 3 мандата които не успява да изкара докрай. И този 3.тият ще е така.
5.
Кокала
11.08.2020 14:03:24
7
15
Повече от ясно е, че борбата е за кокала и кой да разпределя порциите. Мераклии много. То не е от авиацията, та Пре Драгалевци та до ъндърграунда. Дали Борисов е наивник и вярва, че този цирк е "народно недоволство"? Време е за върховенството на закона! Не е време за малодушие и слабост! На Орлов мост вече си раздават постове, Боже опази! Г-н Борисов, сега България Вас гледа! Ще го допуснете ли? Изпълнете си мандата и дайте отчет, а на пролет народа ще реши! Иначе ще сте поредната грешка на Прехода и проваленото доверие.
4.
Ей това същество
11.08.2020 13:55:19
14
8
няма никаква срама. Орева орталъка, звъня телефони и обеща и майка си само и само да остане на кокала. Не, че някои от протестиращите не са боклуци но тоя ги удря всичките в земята
3.
Най-накрая
11.08.2020 13:51:39
12
14
Най-накрая ще подаде оставка сигурно
Иначе какви да са тия трудни решения?
Само още малко да подготви изтеглянето,
че ще трябва да се унищожават сигурно и документи и т.н. Не е лесно изтеглянето шъ знайти
2.
1
11.08.2020 13:48:43
9
12
Ужас и какво пак искаше да кажеш г-н Борисов? С българският не се справяш,а ние искаме с английски.
1.
Гладна Гюмя
11.08.2020 13:30:33
6
13
Кренвирши ли ще раздава?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори