×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Общинският съветник Константин Бачийски отвърна на недоволното с. Равнец с контра подписка


Общинският съветник Константин Бачийски отвърна на недоволното с. Равнец с контра подписка
В отворено писмо до медиите той обявява, че ще събира подписи за връщането на стария статут на улицата, водеща към сарая на Доган в Отманли
30 Юни 2020, Вторник, 09:13 ч.
Автор: Флагман.бг

Той не се отрича от обещаното като кандидат за кмет, но отбелязва, че там за него са гласували твърде малко избиратели

В отговор на входираната в канцеларията на Общинския съвет в Бургас подписка от 320 жители на село Равнец, днес общинският съветник от ПП „СЕК” Константин Бачийски изпрати до медиите отворено писмо.

Вижте какво се казва в него:

"Обръщам се към вас във връзка с информацията за подписка в село Равнец, посветена на моята дейност, свързана с превръщането на разрушеното военно летище в модерна индустриална зона. Уважаеми участници в подписката, Лично за мен в основата на тази инициатива стои това, че не се огънах пред заплахите и изкушенията да се откажа от битката по скандалния случай с подарената общинска улица в местността „Отманли“ /парк „Росенец“/.

320 жители на село Равнец искат оставка на видна фигура от Общинския съвет в Бургас

Все пак приемам вашата инициатива с благодарност, въпреки че на местните избори, според протоколите само двама души в Равнец са гласували за мен като общински съветник. Но аз продължавам да се боря за вашето населено място и за вашите интереси. Благодарен съм ви, защото със своите подписи вие доказвате категорично, че за всички вас единственият работещ, смислен и икономически аргументиран план за развитие на бившето военно летище е този, който представих лично пред вас през есента на 2019 год.

С тази инициатива вие изпращате силно послание към общинската администрация и към Общинския съвет, че за вас на първо място по важност е „Планът Бачийски“ . Благодаря ви. Едва ли сте забравили, че през лятото на миналата година визията на Община Бургас за развитие на авиобазата в Равнец преминаваше през унищожаването на пистите, превръщането им в спортни площадки и затревени площи. Благодарение на силната подкрепа на бургазлии, ние заедно успяхме да принудим администрацията да преработи своите планове и да включи в тях предложението ми да бъдат запазени пистите, за да послужат като основа за създаване на индустриална зона с летище за карго-полети. Уважаеми жители на Равнец и на община Бургас, Искате обяснение от мен, какво се случва с военното летище. След общинските избори през 2019 г., в качеството си на общински съветник продължих да работя със същата упоритост и страст по тази кауза.

По моя инициатива участвах в срещи в Китай, където представих пред потенциални инвеститори плана за развитие на летището. Последните разговори по темата, които проведох , бяха в края на януари в българското посолство в Пекин. Продължавам да работя за развитието на летището, независимо от кризата заради епидемията от „коронавирус“. Истината е, че възможностите ми на общински съветник са несъизмеримо по-малки от тези на Община Бургас, която до момента откровено симулира дейност по темата „Равнец“ И всичко, което съм постигнал за спасяването на летището е въпреки, а не с помощта на общината. Явно навлизаме в сезона на подписките. Факт е, че 320 души от Равнец, които впрочем не са гласували за мен, търсят отговорност от мен по темата „Летище Равнец“.

Факт е обаче, че за два дни през месец август миналата година над 3000 души с подписите си изразиха подкрепата си за „Планът Бачийски“ по същата тема. А на изборите около 6000 души подкрепиха листата, която оглавявах. Обръщам се към вас с призив да не разпиляваме тази обществена енергия, а да я насочим към една друга подписка. С моите колеги и съмишленици ще ви предложим съвсем скоро да подкрепите с подписите си битката ни срещу поставената бариера в парк Росенец и „подаряването“ на част от българската територия в частни ръце. Попитайте онези общински съветници, които мислите, че ви представляват в общинския съвет, как са гласували по време на заседанието през април, когато докладната за заличаване на цяла общинска улица в парк Росенец беше гласувана и незаконно прегласувана. Попитайте ги, но ако те не ви отговорят, аз ще ви припомня, че те подкрепиха това предателство към България.

Очаквам вашата подкрепа, за да освободим заедно брега край парк Росенец от завладяването, което се случи пред очите ни с благословията на мнозинството в Общинския съвет.

С уважение: Константин Бачийски

Зам.-председател на ПП „Средна европейска класа“


В категории: Политика


14
Коментара
Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
14
Коментара по темата
14.
До 13:
01.07.2020 00:00:48
0
5
На Бачийски голяма част от бизнеса му е в чужбина и е доста наясно с нещата и има супер много международни контакти.
Така, че изобщо не е за подценяване.
13.
СЕКа от СИКа
30.06.2020 21:37:35
5
0
Я, Коцето имал среща с китайци в българското посолство в Пекин. Не знаех, че станал търговски аташе, но не бих се учудил. Все пак неговата партийка е управляваща в момента като част от Обединените идиоти. Пък Коцето опозиция в Бургас, смех. По-интересно е какви са тия китайски, индийски, бангалдешки и прочие бизнеси на Коцето като в Търговския регистър името му фигурира срещу една мизерна фирмичка. Иначе се бара световен бизнесмен и новоизлюпен политик/ан/.
12.
Давай Бачииски
30.06.2020 17:31:39
1
3
Подписка срещу ""ПРОДАЖНИЦИТЕ """на законните права на бургазлии !!!!!!!!!!
11.
*********
30.06.2020 16:15:43
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
10.
Ппц
30.06.2020 11:35:11
1
11
Идеи има мн, но никой няма да дойде и да прави бизнес в БГ при сегашните политици и бизнесмени
9.
До 4
30.06.2020 10:58:01
6
14
И кой се подписа бе?? 240 подписа и 2-ма гласували за него. Айде тия гербаджийски номера на някой друг. Всички ви разбраха какви калтаци сте.
8.
Наблюдател
30.06.2020 10:54:26
16
17
Един свръх амбициозен бадъващ за слава палячо, който за пореден път надскача възможностите си. Опитващ се да играе опозиция на кмета, всъщност по-скоро излага себе си. Лансиращ популистки проекти, които от началото са обречени на провал, само и само с единствената цел да придобие известност.
7.
...
30.06.2020 10:48:35
4
6
Като са гласували двама, значи няма право да им налага какво ще се случва!
6.
Pidal
30.06.2020 10:45:41
2
15
Дали са цигани не е важно. Ако обаче само 2ма са гласували за Бачийски, какви са тия 240 които му търсят отговорност?
5.
До №4
30.06.2020 10:31:36
9
8
Като гледам кои са се подписали, въобще не са циганите. Като не познавате селото си запазете "умнотиите" за входа си.
4.
Хм
30.06.2020 10:24:11
3
14
Идеолозите на подписката са жалки. Предвид преобладаващия етнически състав на населението в селото - колко ли от подписалите се разбират за какво иде реч?
3.
Прогледнал
30.06.2020 10:20:36
1
21
Вече ясно се видя Кой стои зад ГЕРБ и Кой оправя Бойко в спалнята му...

Бургас НЕ ИСКА Доган!!!
2.
Моля
30.06.2020 10:06:36
5
24
Моля внесете поправка в статията. Не са се подписали 320 души а 320 цигани от село Равнец, купени от ДПС.
1.
Бургас
30.06.2020 09:19:16
10
31
Браво Бачийски , само така. Давай напред с теб сме.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито
Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори