×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес започват Младежките музикални дни "СоЛиСиМи" - фестивал, насочен към класическата музика
  • ПП-ДБ ще дадат мощен старт на кампанията си, в 18 часа водачът за Бургас акад. Николай Денков се среща със симпатизанти в експоцентър Флора
  • Водачът на листата на БСП за 2 МИР Бургас инж. Петър Кънев днес ще открие кампанията на социалистите в региона в 18:00 часа на шатрата на Часовника
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Строителният в Бургас изпрати своите зрелостници - архитекти и инженери


Строителният в Бургас изпрати своите зрелостници - архитекти и инженери
Това са ученици, завоювали първо място в професионално състезание по геодезия и приети без изпит в Минно-геоложкия университет в София
26 Юни 2020, Петък, 14:05 ч.
Автор: Флагман.Бг

Гимназията изпрати редица отличници

На тържествена церемония днес в двора на Гимназията по строителство, архитектура и геодезия в Бургас бяха връчени дипломите на випуск 2020. Най-изявените ученици получиха грамоти и награди - за отличен успех, изяви на състезания, доброволческа дейност. Сред тях са двамата първенци на випуска - Стилиян Миляков от 12в и Мирослав Добрев от 12а. Те получиха по 500 лв. стипендия от Камарата на строителите, с която да продължат своето обучение или професионална квалификация.

Ваучерите бяха връчени от инж. Тодор Андонов, член на Управителния съвет на Камарата на строителите в Бургас, бивш възпитаник на училището. "Гордея се, че съм завършил Строителния. Той ми даде солидна основа за моята кариера", каза той. За първи път в историята на училището, то има пълен отличник на Държавни зрелостни изпити. Това е Мария Кочанова от 12а, с кръгла шестица на матурата по руски език. Тя бе наградена и от кмета на Бургас г-н Димитър Николов.

 Отличничката на матурата по руски език - Мария Кочанова

Още 11 са отличниците на гимназията, завършващи с успех над 5.50. 23-ма ученици, които за първи път станаха кръводарители, получиха грамоти от УМБАЛ Бургас и Института за здравно образование. Те бяха връчени от д-р Светлозар Георгиев, зам.-директор на УМБАЛ Бургас. Училището бе отличено в проекта "Това не си го правил", насърчаващ доброволното и безвъзмездно кръводаряване сред младите хора.

Трима ученици с първо място в състезание "Най-добър млад строител", направление "Геодезия", са приети без изпит в Минно-геоложкия университет в София, заради постигнатия си отличен резултат. Те също получиха сертификатите си на днешната церемония. Това са Айтен Туллум, Дилян Христов и Николай Ангелов от 12г.

Стипендиант на Камарата на строителите
Стипендиант на Камарата на строителите

Ето списък с наградените:

1.Стилиян Миляков - 12в

2. Гьокан Мухарем - 12а

3. Мирослав Добрев - 12а

4. Антон Мандов - 12а

5. Нелин Ридван - 12а

6. Йоан Палов - 12а

7. Толга Чанчик - 12а

8. Камелия Великова - 12а

9. Васил Павлов - 12в

10. Полин Маджи - 12в

11. Росица Георгиева - 12в

12. Душо Радев - 12в

13. Айтен Тулум - 12г

14. Дилян Христов - 12г

15. Николай Ангелов - 12г

16. Димона Героева - 12е

17. Климентина Карагьозова - 12е

18. Костадин Саваклиев - 12а

19. Кристиан Кръстев - 12а

20. Деница Янковав - 12б

21. Ивайло Танев - 12б

22. Константин Джалев - 12б

23. Жанета Михайлова - 12б

24. Ана Димитрова - 12г

25. Доротея Кирова - 12г

26. Симона Русева - 12д

27. Иван Петров - 12д

28. Деница Недялкова - 12е

29. Иван Попов - 12а

30. Светослав Петров - 12а

31. Александър Кралев - 12а

32. Димитър Късев - 12а

33. Антон Иванов - 12а

34. Явор Христов - 12а

35. Георги Попов - 12а

36. Димитър Димитров - 12б

37. Яна Тодорова - 12д

38. Радина Кирякова - 12е

39. Симеон Кьосев - 12е

40. Виктор Кунев - 12е

41. Мария Кочанова - 12а

42. Иван Иванов - 12а

 


В категории: Просвета


Флагман.БГ Той пак стана баща Той пак стана баща 10/05/2024, Петък 11:29 0
Флагман.БГ Какво се случи с този камион Какво се случи с този камион 10/05/2024, Петък 09:41 1
6
Коментара по темата
6.
Конфуций
28.06.2020 14:27:50
0
0
Дългият път започва с първата крачка. УСПЕХИ и упорит труд!
5.
Tinker Bell
26.06.2020 17:02:00
0
9
На някои писачи хоризонтът им толкова близко, че не правят разлика между диплома от университет и техникум. Обяснимо е, все пак е неудобно да се припомня, че мнозинството от така наречения елит не е завършил елитни училища.
4.
THE JOKER
26.06.2020 16:30:00
0
13
Като настоящ строителен инженер искам да кажа, че имат още доста бодлив път да извървят, за да получат тази си титла. И ако може да се преориентират към нещо друго, че тук няма кой знае колко много пари както си мислят всички. Успех!
3.
44
26.06.2020 16:08:34
1
17
Не знаех че от строителният техникум излизат директно архитекти и инженери
2.
Българското образование е световен престиж
26.06.2020 15:44:03
3
11
Това са бъдещите горди озеленители из хотелите по Слънчев Бряг, а ако не потръгне тези интелигентни инженери и архитекти ще бъдат работник на месеца в МакДоналдс или представителни касиери на Лидъл.
1.
Трифон
26.06.2020 15:05:24
5
15
Какви архитекти и инженери? Зидаро-кофражисти и озеленители. И продавачи де.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Търсят специалисти за две нови професии по морето - балонеси и наргелисти Търсят специалисти за две нови професии по морето - балонеси и наргелисти Условията привидно са тежки, но можеш да си докараш добър доход от бакшишите. Търсят се красиви и секси тинейджърки Той пак стана баща Той пак стана баща Изгората на администратора на ЦСКА Стойко Сакалиев - Габриела, го дари с момиченце Ако на това място си опънете палатката, грози ви затвор Ако на това място си опънете палатката, грози ви затвор Според гръцкото законодателство е забранено поставянето на палатки или паркиране на каравани в археологически обекти, плажове, горски зони и като цяло на обществени места Синът на Илия Павлов спечелил над 600 милиона евро като инвестирал в... Синът на Илия Павлов спечелил над 600 милиона евро като инвестирал в... Преди 6 години той посъветвал майка си да инвестира в биткойни ГЕРБ с 80 депутати след изборите? Може Бойко Борисов да направи правителство и без ПП-ДБ ГЕРБ с 80 депутати след изборите? Може Бойко Борисов да направи правителство и без ПП-ДБ  Социологът Добромир Живков очаква хората на Слави Трифонов да се спънат в 4-процентната бариера Моторист изби рибата, кара с тенджера на главата Моторист изби рибата, кара с тенджера на главата Приспособлението обаче е подготвено за новата си функция – каишки го придържали за главата на мъжа Ковид мутира и се завърна като FLiRT, вижте симптомите Ковид мутира и се завърна като FLiRT, вижте симптомите Публикувано тази седмица предварително проучване на изследователи от Харвардския университет показва, че ефективността на ваксините срещу тези щамове намалява МВР свиква национално съвещание за предстоящите избори МВР свиква национално съвещание за предстоящите избори Ще присъстват политическото и професионалното ръководство на министерството Луксозната яхта на контрабандиста Паскал изчезна от Созопол Луксозната яхта на контрабандиста Паскал изчезна от Созопол Предполага се, че Паскал е разпоредил на капитана да тръгне за Гърция, където първоначално се укри Какво се случи с този камион Какво се случи с този камион Пътният инцидент е станал на пътя край село Куцина
Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Кървава драма в Париж! Мъж нападна жена с резачка и простреля двама полицаи в участък Тежко ранен е и нападателят Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Израел се класира за финала на "Евровизия" на фона на масови пропалестински протести Над 5000 души протестираха по улиците на Малмьо, за да се обявят против участието на  Еден Голан Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Светът пред климатична пропаст, очакват се глад и масова миграция Климатолозите предупреждават за топлинни вълни, горски пожари, наводнения и бури с много голям интензитет и честота Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори