×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Междусъседски войни! Мъж заби глава на комшията си, счупи му носа и зъба


21 Юни 2020, Неделя, 17:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Враждата бе прекратена в съда с присъда и глоба, както и солено обезщетение

Тригодишна междусъседска вражда завърши със счупен нос и зъб. Двама мъже се млатеха в Кършияка, след подмятана на грозни епитети по една от съпругите. Войната бе прекратена в съда с присъда и глоба, както и солено обезщетение.

Двете семейства живеели в кооперация в район „Северен”, едни под други. Три години те водели спорове, някои от които дори в съдебна зала. Камъкът на раздора били честите ремонти на едно от семействата, както и желанието им да си построят гараж в двора. Често жителите на района около, а и в кооперацията, са ставали свидетели на кавги, заплашване, псувни и обиди.

Семействата не излизали поотделно, за да не бъдат нападани.

Така в началото на януари едното семейство очаквали гости – внучката им щяла да остане в дома им. Щастлива жената бързала да се прибере, за да остави покупките си, както и багаж от колата. В двора на жилищната сграда бил съседът й, който си ремонтирал колата. Минавайки покрай него, жената чула как той се обръща към нея „Усмихваш се, а?”, последвано от нелицеприятна обида.

Жената се му обърнала внимание и се прибрала. След нея влязъл и мъжът й. Той видял, че съседът казва нещо на половинката му, но не успял да чуе какво. Мъжът попитал жена си за какво става дума, тя му разказала за намеците и подхвърлянето на комшията. Без видимо да се ядоса, свикнал на провокациите, пловдивчанинът отново излязъл. Той отишъл до колата си, за да вземе още багаж, съобщава trafficnews.bg.

През това време, притеснена съпругата му излязла на терасата, за да наблюдава дали няма да стане нещо фатално.

Мъжът й взел багажа и без да каже и дума на съседа си го подминал. Последният обаче оставил инструментите върху колата си, засилил се и ударил пловдивчанинът с глава. Пострадалият се свлякъл, а от носа и устата му бликнала кръв.

Живущ в кооперацията чул глъчката и веднага слязъл. Той заварил двамата мъже да се боричкат и веднага ги разтървал. Пред жилищната сграда слязла и съпругата на пребития, която повикала полиция. Биячът се оттеглил в гаража си, където се почистил от кръвта по главата.

На място пристигнала полиция. Всички били отведени за разпит в Трето районно, а след това пострадали посетил болница. Там било констатирано, че има счупена кост на носа и преден зъб. На мъжът му била изготвена експертиза за нараняванията, а с нея същият подал жалба.

Побоят бил отнесен до компетенцията на Районен съд. Пред магистратите застанаха двамата мъже, както и всички свидетели.

Пръв пред магистратите застанал биячът, който обаче представил коренно различна версия. По думите му, докато си ремонтирал колата, съседът му го нападнал без причина. Стиснал го за сушата и се зашеметил. Когато се съвзел бил с кръв по главата. Според него той е жертвата. Заради това си извадил и той съдебномедицинска експертиза, която показала наранявания по главата и леко комоцио.

Оказва се, че според експертите, призовани в съда, раните и сътресението са в следствие от удара с глава по лицето на съседа.

За побоя били категорични и съпругата на пострадалия, както и живущ в района, който е разтървал мъжете.

Пострадалият завел иска за 5000 лева срещу съседа си, като обезщетение за причинените му вреди. Той е посочил, че месеци наред е ходил на лекар и зъболекар.

В крайна сметка съдът не прости на бияча. Той бе освободен от наказателна отговорност и глобен с 1000 лева. Мъжът ще трябва да изплати и иска на съседа си от 5000 лева.


В категории: Пловдив


4
Коментара
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
4
Коментара по темата
4.
До3
21.06.2020 21:34:17
0
4
Зала! Гирички, кофички и т.н. Това ти е решението.
3.
Пациент
21.06.2020 18:43:57
0
6
В Бургас е същото, съседа ми няколко пъти ме напада, само че дебне, когато няма кой да го види. Последния път аха да ме удари с метална тръба, обаче се оказа, че го снимам и набързо се отказа. Записа още си е на телефона, но малко ме съмняват местната полиция и правосъдие.
2.
да
21.06.2020 17:53:37
0
3
И морският Перник не пада по- долу!
1.
ДИАГНОЗА
21.06.2020 17:30:18
0
4
МАЙНА ТАУН.......
НЕ,ЧЕ И ДРУГАДЕ У БЕГЕТО Е ПО РАЗЛИЧНО,АМА ПЛОВДИВЧАНИ СА......МАНИ...МАНИ.....ПО -ДАЛЕЧ ОТ ТЯХ.....
ПЪК И КИТОДАР,ГИ ОПИСВА МНОГО ТОЧНО В ЮТУБ....1 КЪМ 1
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори