×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сашо Кадиев лъсна както Катето Евро го е родила и се хвърли от 8-метрова скала


07 Юни 2020, Неделя, 16:00 ч.

Синът на Катето Евро документира скока си в ледените води в социалните мрежи

Изцепките на водещият на предаването „Преди обед” по Би Ти Ви Александър Кадиев нямат край. Макар че е на 36 години, актьорът продължава да е все същата луда глава, както в бурните си детски години. Последното налудничево хрумване на Кадиев бе да скочи чисто гол от 8-метрова скала в река Вит край ловешкото село Ъглен. Там се намира природният феномен „Дупката”, скален мост, извиващ се над водата.

Синът на Катето Евро документира скока си в ледените води, както майка го е родила и публикува видеото в социалните мрежи. „Сега ще правя скок от 8 метра, през дупка в река”, заяви преди да се хвърли във водата Кадиев. Актьорът демонстрира странно чувство за хумор и с вик се метна през процепа в скалите във водата, а доволните му крясъци продължиха и след скока. Скокът му без дрехи раздели неговите последователи в социалните мрежи на две. Част от тях бяха възхитени от идеята му да се метне без дрехи от високо, други обаче се възмутиха от неразумната му постъпка. Няколко дни по-късно Кадиев публикува ново видео, на което се вижда, че се забавлява, катерейки 30-40-метрова скала, обезопасен с въже. Очевидно въодушевен от новата любов, която го споходи, водещият е готов на какви ли не лудории.

Майка му, актрисата Катерина Евро, неведнъж е разказвала спомени от лудите му детски години. Малкият Сашко бил доста щуро и непослушно дете, което било доста изобретателно в пакостите си. Кадиев често ядял пердах от родителите си. Като дете бъдещият носител на най-престижните театрални награди „Икар” и „Аскеер” бил голям хулиган. „Сашко вършеше непрестанни гадости, енергията му можеше да захрани атомен реактор”, спомня си днес звездата от „Оркестър без име”. Всяка година на 1 юни актьорът има повод да припомни белите, които е правил като дете. Връщайки се назад в годините, Сашо си припомня щуротиите и отчита, че те са били наистина опасни.

„По едно време се пързалях с найлон по съседския покрив и паднах в една преспа сняг. Счупих си крака брутално. 6 месеца бяхв гипс в екстензии, пълен с пирони, водеха ме с инвалидна количка, бях с патерици. После ходих на морета, скачах от скали, не можех да плувам, за малко да се удавя на два пъти. Крадях водно колело в морето и влизах навътре без да мога да го управлявам и да плувам”, разказвал е Кадиев. Продавачите от сергиите пък още щом видели майка му да тича, без дори да е попитала нещо, направо я насочвали накъде е поел синът й. Въпреки огромното му желание да спортува нещо, майка му категорично отказвала да го запише на гребане или ски. Сашко бил готов дори на балет да ходи само, за да има някакво странично занимание. Когато бил на 10 години, преподавателите му отказали да го вземат на зелено училище, тъй като бил много див. Катето Евро обаче им устроила скандал, в който изнесла и дълга лекция, че нарушават човешките му права. И така Сашо заминал на лагер.

Всеки път, когато малчугана отивал на море в почивната станция на артистите, останалите курортисти си събирали багажа и се изнасяли, тъй като почивката им се превръщала в кошмар. „Бяхме на морето преди години – аз и баба ми. Майка ми е снимала филм. Бил съм много малък, но съм създавал големи неприятности на баба. В един момент сме се возили в едно от тези туристическите влакчета по морето. И аз съм искал да скоча от влакчето в движение, и в паниката тя ме хванала за ръката точно преди да падна. А аз като по филмите съм искал долу, да се жуля леко по асфалта. Разбира се, влакчето спряло, защото баба ми се развикала. Беше много нервирана след това. Звъннала на майка ми и казала: „Кате, повече не мога със Сашко! Просто сега ще отида тук и ще се самоубия!”. А ние сме били в Слънчев бряг. И майка ми казала по телефона: „В Слънчев бряг няма високи сгради, най-много като скочиш, да си направиш нещо друго. По-добре отиди в Бургас, качи се на хотел „България” и оттам се хвърли”. Много такива щури случки имам! Но днес смятам, че много съм се променил. Отдавна не съм този палав човек. Не знам дали е за добро...”, философства Кадиев.

Друг път, по време на пролетната му ваканция в Лесидрен на станцията на кинодейците, майката на Катето Евро заявила, че ще се обеси на отсрещната върба заради щуротиите му.  Няколко дни актрисата не смеела да се обади, защото била наясно каква е ситуацията. Когато най-накрая се престрашила и попитала какво правят, бабата на Кадиев казала с подозрително спокоен тон: „Седя си, Кате, тука на прозореца, вали дъжд, гледам отсреща красивата голяма върба и...Сега ще отида и ще се обеся на нея! Това дете е изрод!”

Макар че е татко на 5-годишната Катерина, актьорът си е все същата луда глава. Катето Евро, с която делят един покрив в наследствената й къща в Кокаляне, е разказвала как Сашо нощем слизал от втория етаж и тършувал докато не открие лакомствата й. Актрисата била принудена да крие шоколадите си на доста необичайни места, но той ги откривал дори, когато били мушнати в пералнята, между прането.

Екранната му партньорка Деси Стоянова пък така и не успя да свикне със странностите му, въпреки че тандем от няколко години. Дисонансът между двамата си личи при напъните на Сашо да я прекъсва с фриволните си изцепки, докато тя гледа по-сериозно на работата си. Различията им лъсват особено ярко, когато артистичният Кадиев излиза извън ролята на водещ и започва да се кълчи из студиото по време на ефир, пише "Уикенд"  
 




В категории: Лайфстайл


4
Коментара
4
Коментара по темата
4.
kadiev e nomer 1
17.06.2020 19:32:08
0
1
iskam da mu lapam pishkata dori i malka
3.
Ваня
07.06.2020 17:30:30
0
8
8 сантиметра му е пишката , а скалата 1 метър.
2.
Здравко
07.06.2020 17:28:47
0
7
Скоро и неговата ще видим гола.
1.
Симитлийски международен шофьор (тираджия)
07.06.2020 17:01:00
2
10
На мама педерастчето
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв. Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева
Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори