×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сигнал до Флагман.бг: Агресивно псе ни атакува в ж.к.”Меден рудник”


Сигнал до Флагман.бг: Агресивно псе ни атакува в ж.к.”Меден рудник”
Това е кучето, което е било вързано до автомивка, намираща се в района на терминала в зона "В" на ж.к.Меден рудник
04 Юни 2020, Четвъртък, 21:56 ч.
Автор: Флагман.БГ

Милена Георгиева е подала сигнал в полицията

Агресивно куче е атакувало семейството на бургазлийката Милена Георгиева в ж.к.Меден рудник тази вечер, съобщи изплашената жена чрез платформата „Вашият сигнал до Флагман.бг”.

„Със съпруга ми се разхождахме в района на терминала в зона „В” на ж.к.”Меден рудник”. Минахме край автомивка "Оазис". Изведнъж, буквално на улицата, изскочи бясно куче, което беше вързано, но синджирът му беше с голяма дължина, позволяваща му да достигне до пешеходната зона, извън обекта. Успяхме да реагираме и да се изтеглим миг преди да ни нападне. В първия момент, в който го видях не осъзнах, че е вързано. То лаеше, засили се срещу нас, без да сме го провокирали и се опита да ни нападне. Още не мога да се успокоя. Веднага подадох сигнал на телефон 112. Повече от 2 месеца минаваме всяка вечер оттам и досега не сме виждали това куче. Явно е вързано сега, но стопаните да бъдат отговорни и да му скъсят повода, защото е въпрос на време да нападне някого”, разказа Милена Георгиева.

Проверка на Флагман.бг показа, че има подаден сигнал на телефон 112, както и образувана преписка в Четвърто РУП Бургас.

С готовност сме да публикуваме и позицията на собствениците на кучето.

Пишете ни на „Вашият сигнал до Флагман.бг” или на фейсбук страницата на Флагман.бг




15
Коментара по темата
15.
15
04.06.2020 14:32:39
0
5
Всички "умници" по-долу заслужавате да ви се случи същото и разни утрепки да напишат подобни гнусотии за вас! Като гледам само цигани биват нападани от малоумни кучета? Вчера детето циганче ли беше? Реклама им били правили! А бе вие умстевено изостанали ли сте? Нападаломе е куче без да е било предизвикано, отглеждано от същите малоумници като повечето дращещи тук! Кучетата приличат на стопаните си! И да, заслужават да бъдат съдени подобно псевдо индивиди отглеждащи агресивни кучета!
14.
777
04.06.2020 14:27:27
0
2
Нина, в какчеството си на каква пишете това? И не смятате ли, че е по-добре да помолите полицията да ви свърже с пострадалите и да изкажете извиненията си директно на тях?
13.
Защо
04.06.2020 12:01:16
1
3
Направихте реклама на автомивката
Платиха ли ви,? Мисирка работа!
12.
ALF
04.06.2020 09:45:54
1
3
Досега имаше рекламни надписи:
- Пържена цаца в кафето.
- Странджанки в кафето.
- Кафе с късмети.
- Турското кафе е виетнамско.
- Nemski auto4asti
- Turski restorant.
Вече и "телефон в кафето".
11.
Нина
04.06.2020 08:57:05
0
11
Добър ден на всички !Съжалявам за неудобството , което сме ви създали с кучето ,взети са мерки и се надявам ,че повече няма да се случи.На тези които не им харесва автомивката и обслужването могат да се обадят на телефона който е посочен в кафето или да отидат другаде!Приятен ден!
10.
Кара кольо
04.06.2020 08:35:52
6
3
Аман от тези помияри. Съдбата им е във вашите ръце. От полицията нищо няма да направят. Само ще пишете като олигофрени!!!
9.
До 4
04.06.2020 08:12:54
1
5
Като ти гледам правописа и пунктуацията , явно има много какво да учиш. Относно мивката ..... за нищо не ставате. Най - доброто , което може да направите е да я затворите ! F
8.
Миленке
04.06.2020 07:29:42
4
10
Ако те е атакувало кучето и полицията го установила спокойно можеш да го усъдиш тоя дето той а не кучето трябва да е вързано
7.
До 4
04.06.2020 01:23:15
1
20
Тя пък една мивка.... събрани най-големите бараби там! Особено единия без зъб тигър, който се мисли за голяма работа и е вечно напушен или пиян и вика като селянин от баир!
6.
Младинка Калинка
03.06.2020 22:45:23
4
16
Смърт за всички Питбули в ж.к Възраждане
5.
Пийняка
03.06.2020 22:41:57
8
13
Да бъде смърт! Смърт присъда да бъде за това лошо куче, което излъчва едно лошо... Предсказание...
4.
До 2
03.06.2020 22:39:39
15
4
Хей измислен неграмотнико научи се да пишеш и когато в някой друг твой живот имаш мивка я затвори !f
3.
не е заради кучето
03.06.2020 22:20:20
10
8
не е заради кучето , май завижда !!
2.
Пачо
03.06.2020 22:14:14
2
20
Тез измислените герой не я ли затвориха таз умряла мивка.
1.
Зрител
03.06.2020 22:02:23
6
30
Кучетата са расисти и затова като видят цигани ги лаят.Природа,кво да правиш
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Иска ли ЕС да забрани любимия на българите розов домат Преди десетина години смут и тревога предизвикват гръмки медийни заглавия Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес Помните ли тази чалга звезда, вижте какво се случва с нея днес “Пее постоянно навсякъде, но предпочита да пее сам, с мен не иска, харесва му да бъде център на внимание”, разказва Весела Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Прокси на пловдивския митрополит и дежурен аутсайдер отиват на финална битка за нов сливенски митрополит Изборът ще бъде направен на 25-ти май от Светия синод Телевизията на Слави била пред фалит Телевизията на Слави била пред фалит перацията по спасяване на „7/8 ТВ” е задвижена миналия месец от фирма „Седем осми”, която контролира дружеството собственик на телевизията Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Слави се е оженил тайно, потвърди негова близка Дългия вече е семеен мъж, но не е правил тържество, а просто е подписал в гражданското, при това в делничен ден и при пълна конфиденциалност Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Почина уважаван лекар-иноватор от Бургас Д-р Красен Генев разработваше щадяща методика за хемодиализа  Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано Три момчета от бургаския ж.к.“Зорница“ направиха нещо нечувано „Радвам се, че има и такива деца“, каза тяхна съседка, която е очарована от акцията им Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Нана, върни се, зоват продуцентите на Нова ТВ Наскоро водещата беше гост в епизод №1000 на култовата тв рубрика и отново тръгнаха коментариите дали блондинката няма да се завърне в Нова телевизия Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Алек опозори „Ергенът“, майка му го кастрира, той е страхливец, смята Гърдева Той не намери мъжкото в себе си, за да им го каже в очите, бясна е звездата от първия сезон Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Ден година храни - ето как търговци надуват цените на китайските стоки Скокът е пет пъти 
Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори