×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаският кмет на оглед в НХК в Бургас, вижте докъде стигна ремонтът


Бургаският кмет на оглед в НХК в Бургас, вижте докъде стигна ремонтът
Градоначалникът инспектира обекта, за да се увери, че сроковете по изпълнението се спазват
28 Май 2020, Четвъртък, 14:47 ч.
Автор: Флагман.БГ

Надявам се, ако всичко е наред, на Никулден да се поздравим с обновения културен център, каза Димитър Николов

Ремонтът на Културния дом на нефтохимика в центъра на Бургас напредва с бързи темпове. Вече са подменени електрическите инсталации, а в момента се работи както по вътрешното преустройство, така и по фасадата. Това констатира след проверка на обекта днес кметът на морския град Димитър Николов. Той инспектира важния за културата на Бургас ремонт, за да се увери, че сроковете за приключване на ремонта се спазват.

Въртящата се сцена, която беше повредена от години, вече е с нов двигател. Готова е и оркестрината.

Работи се и по оформянето на вътрешното арт пространство, в което ще има малка сцена за събития на открито.

Монтирани са двата асансьора, и сградата най-после ще е достъпна и за хората с увреждания.

Изградена е системата за отопление и охлаждане, пристигнаха и мострите за седалките в зрителния салон.

„Надявам се, ако всичко е наред, на Никулден да се поздравим с обновения културен център на Бургас“, каза кметът.

Поглед отвътре: Как върви ремонтът на Дома на Нефтохимика в Бургас

Припомняме, че в репортаж на Флагман.БГ от самото начало на ремонта стана ясно, че сградата ще придобие модерен вид. Тя на практика ще има две фасади, като външната ще е декоративна – проектирана така, че да се вписва с останалите сгради от градската среда в топ-центъра на Бургас. 

Сензационно разкритие на Флагман! Този стенопис в Дома на НХК е уникален, ще го разрушат ли?

В коридорите на НХК пък наш репортер откри забравен стенопис, който след наша публикация бе оставен непокътнат и дори реставриран. 
 




В категории: Бургас


15
Коментара
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
15
Коментара по темата
15.
Предложение
28.05.2020 20:49:13
1
1
Улицата пред НХК да я подарите на Златев! Да има равенство.
14.
Някак странно им тече времето
28.05.2020 20:07:17
0
5
За времето в което се мандахерцат, в Китай щеше да построят цял град
13.
PTO
28.05.2020 19:37:55
1
6
Защо са без предпазни каски ?
Поне за малко.
12.
Ангел
28.05.2020 19:28:50
0
3
Стандартните СМР са почти готови, но остават нестандартни искащи индивидуален подход. Ще Ви е необходим много труд и късмет да се справите със срока.
Съмнявам се краиния резултат да прилича на проекта.
Желая Ви успех.
11.
Бургазлия
28.05.2020 19:14:51
0
8
Тоз палячо Марин с червените маратонки окепази не един блок в Бургас с " безплатното" саниране, сега и тази сграда на тях поверена
10.
ДОБАВЕТЕ КОМЕНТАР
28.05.2020 18:53:11
3
5
Думата реставриране не я ли знаят,цяла европа си пази историческите сгради в същия вид само ние не,цялата сграда беше облепена с мрамор,кат сте толкова кадърни сменете го с същия сложете нова дограма.Всичко с стария облик но изпълнено с нови материали.Но немогат по лесно е да се събори и да се измисли нова тъпня.
9.
НХК
28.05.2020 17:49:52
4
3
В условията на ковид19 се обезсмисля събирането на 1място на групи от много хора
подобни градоманщини БЕЗотчетно похарчени пари са за главен прокурор
8.
baihui
28.05.2020 16:57:06
1
3
Селяци, Бургас не ви заслужава !
7.
BG
28.05.2020 15:56:06
0
9
Edin mesec sanirahme blok i tozi ot lqvo beshe nqkakuv nachalnik i ne ni plati nakraq i se pokri... Opravda se sus shefa si!!!! toz ot lqvo e MOSHENNIK!!!!
6.
???
28.05.2020 15:49:46
4
2
Къде в Бургас има такъв магазин?
В статията не се казва - някой има ли информация?

28 Май 2020, Четвъртък, 10:10 ч.
Автор: Флагман.Бг

По примера в Бургас, бизнес стратегията вече дава резултат и в столицата

Вече не е необходимо да чакате с месеци доставките си от Аliexpress, с изобилие от този клас стоки можете да се уредите много по-бързо. По примера на успешното бизнес начинание на колегите си в Бургас, голям Търговски център, зареден богато с всичко, за което можете да се сетите, отвори врати в София.
5.
123456
28.05.2020 15:49:06
1
8
При толкова компетентни инспектори политици, държавните служби да се закрият.
4.
Ерол
28.05.2020 15:46:02
4
10
В цял свят общинарите и политиците крадат в тази система на управление, важно е да има и за хората и да се вижда направеното.
3.
*********
28.05.2020 15:35:56
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
Сарая
28.05.2020 15:07:50
1
21
После да отиде да провери ремонта на Доганския Сара...
1.
valik
28.05.2020 15:06:18
1
26
Каква инспекция е нужна, за да се увериш, че сроковете НЕ СЕ спазват. Има няколко винила, на които гордо стои датата 08.04.2020 г. Очеизвадно е, дори без специална инспекция, че сроковете никога не са били нищо повече от форналност. Така или иначе никой никога не е имал намерение да ги спазва. Наздраве!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори