×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бившата на Слави: Да, изневерих му!


27 Май 2020, Сряда, 15:40 ч.
Автор: Флагман.БГ

Екс танцьорката от балет „Магаданс“ се изповяда във видео в социалната мрежа

Бившето гадже на Слави Трифонов - Мартина Огнянова най-после проговори за връзката си със шоумена. Екс танцьорката от балет „Магаданс“ се изповяда във видео в социалната мрежа фейсбук, разкривайки неподозирани подробности за съвместния ѝ живот с Дългия.

"Бях с мъж, който беше много известен, много влиятелен. Отстрани изглеждаше прекрасно. Той можеше да си позволи всичко, което поиска, включително и за мен. 7 години имах тази връзка. Всички приятелки около мен искаха да им се случи същото нещо. Говорили сме си как съм се държала, че е станало, защо съм интересна. Те искаха на всяка цена да им се случи това. Близките ми хора също бяха щастливи, защото отстрани изглеждаше вълшебно. Един мъж, който има всичко – финансови възможности, влияние, власт и е известен. Помежду си обаче имахме зададени отношения – всеки е в някаква роля, за да изградим „прекрасния свят“ и „прекрасния палат“, в който живеем, а всички наоколо казват: „Уау, ето го съвършенството, и ние искаме“, започва разказа си Мартина.

"Отстрани изглеждаха така нещата. Аз определено съм била в самозаблуда. Никога не съм показвала и демонстрирала положение. Със сигурност егото ми се е радвало и се е блазнело от мнението и погледите на хората – за тях всичко изглеждаше супер. Вътрешно за мен не беше така. Имало е много нощи, в които съм плакала“, продължава с откровения си разказ Мартина, разкривайки, че била жертва на постоянен контрол и се е налагало да живее изцяло по правилата на Трифонов.

„Имала съм терзания, съмнения за качеството на връзката с този човек. Хич не харесвам ревността, но понякога човек усеща, че има нещо, което не е наред. И този сблъсък между това, което усещам, а не искам да го усещам.. И различните ситуации. Не става, когато нещо е стъпило само на материално ниво...Аз ще направя така, защото той иска така. Сега ще отидем на почивка еди-къде си, после тука ще работим, тук имаме задължения, там отговорности. Един такъв свят с график и план и уж не се чувствах изморена, но имаше толкова нощи, в които съм плакала. И гледах никога да не съм сама. Обаче като останеш сам...Те не знаят тези мънички съмнения, ситуации и ние, прикривайки ги от хората, позволяваме нашият свят да изглежда перфектен за тях“, изповядва се бившата любима на Дългия.

"Изживявах си го някак си. Един ден срещнах Коко (бел. ред. – настоящия ѝ мъж). Вече нещата във връзката ми бяха започнали да стават зле. Дълбоко в мен не се чувствах изобщо добре, въпреки че на преден план всичко изглеждаше нормално, аз знаех, че не се чувствах добре. Отидох да тренирам бокс в една зала. Коко дойде да замества треньора ми. Излязохме веднъж на разходка и до ден днешен не сме се разделяли“, споделя почти през сълзи Мартина.

Към днешна дата Огнянова вече не се занимава с танци. С настоящия ѝ мъж Коко развиват общ бизнес, свързан с внос на чуждестранни козметични продукти. Красивата варненка, която дълги години бе до Слави Трифонов, вече има две деца от бившия боксьор. След раздялата с Дългия тя не само бе изхвърлена от балета на шоуто му, но остана и без жилище и кола, с каквито разполагаше, докато бяха заедно. Сега Мартина живее далеч по-скромен живот, но признава, че се чувства повече от щастлива и е срещнала мъжа, за когото винаги е мечтала. „Чувствам се с него, сякаш ми е не просто любим, а приятел. Можем да говорим за всичко, споделяме си много“, добавя Огнянова за живота си сега.


В категории: Лайфстайл


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
Болен здрав носи
31.05.2020 02:10:52
0
2
Развъдник на клюки сте. Безсрамни. Пред нищо не се спирате да черните,
да сакатите, да грабите души., да си триете гъзовете с тях. Кой е по-болен? Вие, дето с помии не спирате да пълните публичната клоака - или ние, дето си мислим да ни научите на възвишено. Къде ти! Не го правите, понеже не го можете! Слаби сте!
12.
Защо, защо??
31.05.2020 02:05:01
0
2
Защо ли мислите, че ни интерсеува кой кому изневерява. Махленски клюки! все едно дали Слави (еди кой-си), дали Славовица! Позор! Да се врете в кирливите ризи, все едно чии!
Въпросът не опира единствено до морал и етика. Опира до ВЪЗПИТАНИЕ чрез
ОБРАЦИ. Само дето сте скарани с тези ноти! Гнездо на оси, кърлежи, въгарци!
11.
Ghost
30.05.2020 13:16:30
0
2
Здрав кръст, здраво семейство са казали хората, а на славчо не само кръста не му е здрав. От много стрес и зобане и друго не му става и 2 минути не издържал. Така разправя и една друга негова бивша която опраших. Бог дал едно, но взел от славчо всичко останало. Работите трябвада са на кантар в природата.
10.
На грозен и болен наркошмъркач.
28.05.2020 19:47:29
5
9
Всички му изневеряват, въпреки милионите. Той затова е стар ерген, кисел и мразещ целият свят. Но иначе държавата и съдбите на хората ще оправя. Само в булгаристанкенеф може да има овце вярващи на такъв.
9.
Robi
28.05.2020 19:20:10
6
7
На този наркоман дългия не му става, тя затова е хванала боксьорчето, поне да й разцепва митричката, качествено.
8.
Панчо от Попугай
28.05.2020 08:42:31
3
19
Ами сега като срещнеш още по добър от сегашния ти мъж и хоп при него ,пак изневяра.Защото си усетила че ще ти е по добре, с по добър.Ама нали се сещаш ,че рано или късно се връща.Твоят мъж ще намери и ще усети че има и по добри жени от теб и ще те смени с друга.Дали ще ти е приятно да разбереш ,че мъжът ти изневерява и те е сменил с по добра от теб.
7.
Гъдьо
28.05.2020 01:05:17
7
5
Ей,от бързане ли ти е толкова нескопосано писането или така си пишеш?
Намерила Мара да са побара!
6.
6.
27.05.2020 18:59:39
12
9
МНОГО СЕ ИНТЕРЕСУВАМЕ ОТ МЛАДИ ,КРАСИВИ МОМИЧЕТА ,НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМЕ ОТ ДЪРТИ ,ВИСНАЛИ БАБИ.СУПЕР СИ МОМИЧЕ ,ВЗЕМАЙ СЪС ШЕПИТЕ.
5.
ти коя беше
27.05.2020 18:06:55
7
27
И що мислиш че се интересуваме от тебе...
4.
Поредна
27.05.2020 17:56:39
11
27
Простакеса варненска изкочила за 3 минути слава
3.
Иван Пет
27.05.2020 17:33:09
7
22
Коврата помъдряла
2.
Явно и е омръзнало
27.05.2020 16:08:35
21
22
Да опъва славчо с пенис колана
1.
Дима
27.05.2020 15:52:16
9
22
АШКОЛСУН КАДЪН
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори