×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Hells Kitchen отново с предизвестен финал! Защо шеф Ангелов прецаква рекордьора на формата?


21 Май 2020, Четвъртък, 20:40 ч.
Автор: Флагман.БГ

Тази година победител във формата ще бъде Атанас Балкански

Най-гледаното кулинарно предаване - Hell's Kitchen за поредна година е с предвидим от зрителите победител. Тази година победител във формата ще бъде Атанас Балкански, който случайно или не, е завършил същата школа, като най-близките хора до шеф Ангелов в кухнята - HRC Culinary academy и да преди подозрително да скрие приятелите си във фейсбук лично имаше Любен Койчев (дясна ръка на Ангелов) в приятели, пише ХотАрена.

От началото на предаването до ден днешен прави впечатление, че Ангелов видимо се заяжда с готвачите, готвили в топ ресторанти в чужбина и упорито лансира завършилите в България. Същото се случва и в този сезон, макар Цветомир да е готвил в ресторант от най-високия световен ранг през целия сезон той получаваше най-проблемните станции, както и солидни критики и подигравки относно френският опит на готвача.

И докато Цецо не показваше големи лидерски качества, същия гняв отнесе и главния готвач на верига ресторанти в Германия, израсналият в Италия - Реджеп Бадев. Няма спор, че най-добрият готвач най-голям лидер този сезон е именно Бадев. Сърничанинът има най-много победи в индивидуалните игри на състезанието, бе избран от всички участници за най-силният готвач при допитване на Ангелов до участниците и многократно бе оставен от отбора си да поеме отговорността на най-трудната станция в отборната част на формата. Безкрайната амбиция на Бадев го водеше във всяка игра и младия главен готвач набързо бе намразен от колегите си. Виктор Ангелов, обаче отново не изневери на стила си и през целия сезон многократно юркаше Реджеп и търсеше грешки във всичко. Доказателство бе една от игрите, при която Бадев бе номиниран само заради прибавяне на бадеми вътре в ястието вместо на повърхността, за разлика от Атанас, който същата вечер получи няколко върнати блюда, но така и не получи номинация.

В кулинарните среди се шушука, че Ангелов вече е доста притеснен от големият брой българи, които трупат опит в чужбина след отварянето на границите и всячески се опитва да им подлее вода. Страхът на Ангелов пораждал всяка година изборът за победител да е сред най-безличните мъже, които не стават за лидери и няма шанс да вървят срещу готвача. Така в първият сезон победител стана най-незабележимия готвач, който така и не прояви лидерски потенциал - Дани Спартак. Тази година по същата линия се гласи победа за незабележимият в кухнята Атанас Балкански.

Реджеп Бадев постигна два рекорда в предаването - за най-много индивидуални победи (11) и за първият готвач работил едновременно на всички станция при последната си номинация, когато видимо усети съботирането на останалите участници и така за първи път във формата един готвач съвсем сам завърши ястията на всички станции, въпреки това, обаче Ангелов продължи многократно да мъмри и подценява Бадев, като изтъкваше е най-малката преднина на всеки друг участник. Многократно Виктор Ангелов изправяше Реджеп срещу всички играчи и макар видимо от презентациите Бадев да бе по-добър в опита да секне голямо самочувствие на италианеца  Ангелов нито веднъж не избра него за победител. Психическите похвати на Ангелов обаче не дадоха резултат и инатливият Реджеп до последно се представяше на топ ниво, като дори спечели имунитет.

На другата вълна, обаче бе бъдещият победител - Атанас. Балкански видимо бе лансиран от Виктор Ангелов за разлика от всеки друг готвач, чиито постижения бяха иронизирани, Ангелов посрещна Атанас като: "Готвачът, който ще спаси червената кухня, готвил дори за Лейди Гага". Многократно бе представен като топ играч, за разлика от всички други готвачи също готвили за знаменитости, включително Бадев и Цветомир, това накара зрителите да се запитат щом Ангелов е убеден, че Балкански е по-добър от самото му включване, защо е оставен резерва? И отговорът идва, Атанас перфектно пасва в любимия профил на Ангелов за безличен готвач, който да не му създава голяма конкуренция извън формата, освен това със спечелването на формата от резерва се търси ефект на изненада и още повече записани участници. Ефектът, обаче се получи в дефект, заради липсата на номинации от Ангелов и липсата на лидерски умения от страна на Атанас, заради което Цветомир бе разкостен от готвача. Целият сезон Балкански успя да мине междукапките и до последното му се разминаваше със станция месо и риба. А за всяко ястие получаваше само хвалби. Същото се наблюдаваше и при любимката Галя, която до последно изкара на една станция.

Така финала на предаването е скоро и по всичко личи, че най-добрият във формата Реджеп Бадев ще бъде пренебрегнат за сметка на Атанас, запознати дари твърдят, че разочарован рекордьорът вече е поел към Германия отново.
 


В категории: Лайфстайл


14
Коментара
Флагман.БГ Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! 01/06/2024, Събота 09:20 0
14
Коментара по темата
14.
Добрин
23.05.2020 17:55:39
1
1
Да ама не познахте
13.
Име
22.05.2020 11:34:19
0
6
И в крайна сметка кой победи?!
-РЕДЖЕП, само се чудите какво да напишете и какви лъжи и интриги да забъркате! Застанете се!
12.
haha
22.05.2020 11:23:41
1
4
тзи новина да не ви я казаха от БСП
11.
Chef
22.05.2020 08:18:13
0
13
Пак нищо не казахте! Цяла статия глупости! И кой казахте,че победителя...Дрънкачи
10.
Трол
22.05.2020 07:13:24
0
6
Големи разбирачи сте.
9.
Dinko
22.05.2020 02:57:44
1
14
Дани Спартак си има свой ресторант, с голямата подкрепа именно на Шеф Ангелов. Много прости "журналя" сте, честно.
8.
М6
21.05.2020 23:21:32
9
6
Ангелов е нервак! Токев е с класи над него,като готвач и като човек!
7.
Флагмън
21.05.2020 22:58:03
0
6
Муахахахахахахахаха....
6.
ФЛЕГМАн
21.05.2020 22:52:06
0
18
Трийте си простотията. То не бяха теории то не бе чудо. Такива сте смешници че направо наведете се и се надупете олигофрени хахахахха
Атанас спечелил а?
Палячовци смешни. 50% на 50% беше работата и даже и това не познахте ми се направихте на врачки
5.
Готин
21.05.2020 22:46:03
2
4
И аз съм Шеф, ама не на черпаците.
Ако не беше смешно, щеше да е трагично ,,изпъкването,, на Ангелов
4.
Жоро
21.05.2020 22:32:11
0
20
Поредната ви ЛъЖа
3.
Валентина Малинова
21.05.2020 22:20:52
0
24
Пак фалшива новина, аман!
2.
Hell's kitchen
21.05.2020 22:14:02
1
28
Пак не познахте!
1.
тоя па измислен
21.05.2020 21:15:27
14
11
шеф ангелов,как не са го шамаросали още,не знам ????
постоянно крещи и обижда участниците и е въпрос на време да яде тукатите.....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Последната година с Мария Илиева се случи истинско чудо При 51 университета имаме едва 36% висшисти При 51 университета имаме едва 36% висшисти Това е далеч от общата цел за ЕС от 45% лица до 34 г. с диплома за висше образование Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! Какво знаем и какво не знаем за празника  Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Турски гранд иска Кирил Десподов Турски гранд иска Кирил Десподов Бешикташ вади големи пари за българина Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Прогноза за времето през целия месец Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Андреа Иванова се готви за втора операция на бюста, иска по 1200 кубика във всяка гърда Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Вижте програмата Антикорупционната комисия загуби делото за поршето на ЛиЛана Антикорупционната комисия загуби делото за поршето на ЛиЛана Законът за конфискация дава възможности за произвол, отбелязва съдът в решението си Почина внезапно един от най-красивите българи Почина внезапно един от най-красивите българи Георги Тончев, който беше известен като българския Брад Пит
Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори