×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Министър на транспорта Георги Гвоздейков ще посети днес Бургас
  • Днес започна приемът на документи за първокласници в Бургас
  • 27 сигнала за изборна търговия на гласове за ден в Бургас
  • В Окръжния съд стартира процесът срещу Омар Аднан, обвинен в убийството на полицейските служители Атанас Градев и Йордан Илиев, очаквайте подробности
  • Велико Минков ще се опита да докаже днес пред Бургаския окръжен съд, че е баща на едно от децата на убийцата Габриела Славова, очаквайте подробности във Флагман
  • 12 май е Международен ден на медицинските сестри
  • В Атина и Солун протестираха в подкрепа на палестинците в Газа
  • Официално: Байдън забрани вноса на руски обогатен уран
  • Новата помощ от САЩ за Киев вече е на фронтовата линия
  • Вдигат пенсиите с 11% от 1 юли
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаският поп идол Danny Levan с ново парче


Бургаският поп идол Danny Levan с ново парче
Ключови думи: Danny Levan, има още, нова песен
25 Април 2020, Събота, 14:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Поп изпълнителят от Бургас Danny Levan представи новата си песен „Има още” в YouTube. Дългоочакваното видео е дело на „Crazy Brothers“, музика и аранжимент – Калоян Станев, а текстът е на Danny Levan.

За стайлинга се е погрижил стилистът на певеца - Живко Жечев. Красавицата, която партнира на Danny Levan във видеото, e дуетната му половинка от сцената - бургазлийката Ренета Ганева, която е и участник в „ Х – фактор“.

Вижте парчето тук: 


В категории: Лайфстайл


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
24.06.2020 12:08:32
0
2
Браво Дани, само напред и нагоре! Хората те подкрепят и обичат!
Keep creating & making music! You are multi-talented & always be proud of yourself!
12.
Lana
07.06.2020 01:22:33
0
3
Браво Дани, само напред и нагоре! Хората те подкрепят и обичат!
Keep creating & making music! You are multi-talented & always be proud of yourself!
11.
Какво е любовта?!
26.04.2020 01:35:57
2
5
Любовта не е предмет да се дава и взема, тя не наранява, а прави човека щастлив. Вие уважаеми Дани изобщо не знаете истинското значение на думата ЛЮБОВ. Кой Ви е казал, че можете да пишете текстове за песни? Текста Ви е пълна порнография. Ренета позира, като порно актриса. Перверзия, безвкусица и простотия. Съмнявам се дали някога сте изпитвали любов. Всъщност Вие сте влюбен в себе си. Мислите си, че сте красив и жените Ви харесват, чупите стойки непрекъснато. Умните жени не харесват мъже с Вашето поведение.
10.
3 въпроса
25.04.2020 22:34:42
3
4
Къв е тоя? На кой е известен? И с какво?
9.
Въй, въй
25.04.2020 21:12:39
3
4
Дани, не пиши текстове. Имаш глас, пей си, но много прост текст бе, ама много. Искал си нещо за любов, страдание, ад и разбити сърца, но много просташки изложено. Думите в текста са все едно пиян циганин се обяснява на бившата си жена. Моят син е на 8 год. ходи на уроци по музика, свири на китара, пиано и пее, но не бих му пуснала този клип и не искам след години дс пее подобни песни.
8.
Море от любов
25.04.2020 19:18:04
2
8
Направо немогъм, сърцето ми се разтоптя и падна в гащите. Цитати от текста:
"Ти си ми в сърцето давам ти го ето и разбий го сега"
"Дай, дай любовта в сърцето има още място за рани..."
"Убиваш ме, но не спирай обещай ми"
"За теб сърцето ми е в ада, но дай ми..."
На това високосъдържателно парче въздишат умни дами, който били развълнувани от появата на клипа. Това е положението дами и господа, това е нивото.
7.
Иван
25.04.2020 18:48:47
3
6
Разлигавените гейове явно са на мода.
6.
До Дани
25.04.2020 17:35:19
1
12
Дани, Вие сте един прекрасен млад човек, който има гласови данни, визия и сценично поведение. Ренета Ганева също има глас, хъс, визия и стои добре на сцена. Слушала съм я в X- фактор, пиано пар Синатра в София и съм гледала общите Ви изяви в бургаския клуб DEJA VU. Искам да не бъда грешно разбрана, но не ми хареса новия клип, защото текста е глупав, клипа елементарен. Еротичните сцени в клипа, са по скоро агресивни и арогантни с порнографски оттенък. Няма излъчване на нежност, любов, сексапил и красота. Ренета е много красиво момиче, но изглежда като порно актриса. Музиката наподобява поп фолк т.е чалга, но от оная кръчмарската, на която се радват хората след третото питие. Погледнете клиповете на световно ниво и направете сравнение. Яд ме е, защото Вие имате потенциал. Може би го правите за пари, защото в България интелектуалното ниво е толкова ниско, че е ударило дъното. Сигурно и това се търси, порнография, просташки изрази, текстове и пр. Много ми харесват Вашите поп, рок и хард рок изпълнения в клуб DEJA VU. Гледала съм ги и Ви се радвам. Росен (Ross Riano) и момчето с китарата, които Ви партнират и те са снижили нивото. Особено Росен, който е много добър рок изпълнител, като го видях как чупи стойки на една чалга песен се изумих, до къде може да стигне човек за пари. Моля Ви замислете се (Дани и Ренета), защото Вашите клипове подстрекават и младото поколение към простотия. Затова тийнейджърките на 12-13 год. приличат на проститутки, а момчетата подражават на мутрите. Разберете, простотията води до деградация на личността. Пиша всичко това, защото Вие можете да правите нещо стойностно, имате талант и визия. Бъдете здрави и моля Ви не ми се ядосвайте, а се замислете. Понякога градивната критика е по полезна от фалшивите аплодисменти.
5.
*********
25.04.2020 17:21:29
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
Георги
25.04.2020 15:59:51
0
9
Толкова дълго чаках и накрая дочаках дългоочакваното видео. Дълго и изнурително чакане беше, но накрая след дългото чакане дългоочакваното видео ми достави огромно и дългоочаквано удоволствие. Особено мадамата, която успешно може накърми цялата яслена група към ОДЗ „Звездица“ в град Бургас и да ѝ остане за още някоя яслена група.
3.
Кодома
25.04.2020 15:48:37
2
8
Този може да ми издуха пратката.
2.
Цукурии
25.04.2020 15:47:27
5
5
Къв поп идул. На мен ми прилича на транссексуален. Баси цирка
1.
Getsbi
25.04.2020 15:46:02
0
6
Мадамата гърми
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Училището страда от най-големия дефицит – спазване на правила Училището страда от най-големия дефицит – спазване на правила Днес е все по-трудно за учителите и все по-лесно за учениците Двама тийнейджъри са с алкохолно отравяне след абитуриентски купон, единият е в кома Двама тийнейджъри са с алкохолно отравяне след абитуриентски купон, единият е в кома Не е ясно какво е състоянието им Шофьори са бесни на новата организация на движение край НДК, но промяна няма да има Шофьори са бесни на новата организация на движение край НДК, но промяна няма да има Поставянето на колчета и на друга маркировка в района на НДК продължи Тя не иска да чуе за партньора си от "Денсинг старс" Тя не иска да чуе за партньора си от "Денсинг старс" С Димитър дори стигнали до безкрайно критичен момент, когато русокоската вече била на косъм да си тръгне Той събра 800 гости за юбилея си, а сега разпродават имотите му в Бургас за милионни дългове Той събра 800 гости за юбилея си, а сега разпродават имотите му в Бургас за милионни дългове Разпродажбата на активите е предприета заради дългове за десетки милиони към НАП и банки на дружеството и други свързани фирми, които се ръководят от Димитър Бичев Баба ме изпрати в "Ергенът", твърди тази участничка Баба ме изпрати в "Ергенът", твърди тази участничка Валерия е категорична, че ѝ е било много трудно да се впише сред останалите участнички Уважаван преподавател от царевското училище "Н.Й.Вапцаров" с награда "Учител на годината" Уважаван преподавател от царевското училище "Н.Й.Вапцаров" с награда "Учител на годината" Инж. Тодор Христов от училище „Н.Й.Вапцаров“ е сред най-добрите преподаватели от региона  Антиевропейската ракета Гордана Силяновска порази Гърция Антиевропейската ракета Гордана Силяновска порази Гърция Много е опасно изказването й, защото става въпрос за един чужд геополитически проект, коментира Любчо Нешков  Този тв водещ е любима мишена на крадците, пет пъти го обират Този тв водещ е любима мишена на крадците, пет пъти го обират Задигнали му джипа, обрали го в супермаркет... Цената за нощувка в този летен курорт е смешна, а бирата е по 3 лева Цената за нощувка в този летен курорт е смешна, а бирата е по 3 лева Опитваме се да запазим цените на същото ниво като миналата година въпреки инфлацията, увери Клаудио Суичила
Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори