×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Влади Въргала: Сега всички ще заживеят с една пенсия, да видят какво е


16 Април 2020, Четвъртък, 20:20 ч.

Според него в контекста на пандемията може да се говори не само за физическа гибел, но и за финансова и икономическа

"Аз съм бил в казарма и знам така - когато командирът каже "За богй!" - отиваш за бой. Когато каже "По леглата!", отиваш по леглата. Защото иначе, когато няколко човека започнат да дават акъл, със сигурност това не е добре. В момента няма правилно и неправилно, има неща, които трябва да се спазват", коментира Влади Въргала, узна HotArena.

И добави, че със сигурност не всичко, което се взема като решения сега, е адекватно, така че на няколко милиона души да им звучи изгодно. "Изказванията на президента Радев са си проблем на президента. Той не обединява, а насъсква. Но в интерес на истината, много от нещата, които казва, са така. Въпросът е дали в момента това е полезно. Мога само да кажа "Бог да ни е на помощ!", коментира шоуменът. 

Колкото до нежеланието на БПЦ да затвори църквите и предстоящите служби на открито за Великден, Въргала казва: "В основата на всичко е вярата и отношението към вярата. Вярата не е за един ден в годината, тя е 365 дни. Важно е какво правиш през всички тези дни". 

Според него в контекста на пандемията може да се говори не само за физическа гибел, но и за финансова и икономическа. "Ако трябва да се съберем за нещо, то е за един протест против това да спират тока на хората, да спират телефоните, интернета на тези, които нямат пари да си ги платят. Какво като са удължили срока за плащането на тока, като нямам пари да платя. Аз ще платя стария ток и новия пак ще ми го спрат", разсъждава режисьорът. 

Според Въргала сега е моментът всеки да си даде сметка за пенсиите на възрастните хора. "В един момент всички се оказаха в тази безпомощност, в която нашите майки и бащи, баби и дядовци съществуват до края на живота си след пенсионирането си. Цялата държава ще заживее с бюджета на един пенсионер. Да видят всички какво е да живееш като тях. Това е не само здравен, но и социален вирус - ще окаже влияние на всичко друго", казва Въргала, пише Ретро. 


В категории: Животът


6
Коментара
Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
6
Коментара по темата
6.
Да бе, да
17.04.2020 10:14:00
0
1
Дали Бойко живее с една пендия на месец, като 1000лв на месец не му стигали само за кучето?
5.
12
17.04.2020 08:09:18
3
8
И този алкохолик се появи да коментира президента.....въргалчето, дежурен лизач на всяка власт
4.
Петър
17.04.2020 07:08:31
2
3
Тогава недей дава акъл, защото нямаш такъв!
3.
Haha
16.04.2020 23:47:26
5
18
Всички говорят глупости включително и тоз.Понеже дърпа като има упастия с глупостите си сега казва че всичко е правилно.В момента истината е една и Бойко я знае и оня генерал и всички там.ЕС казва затваряйте иначе пари няма ще ви спрем всичко и затварят.Не че има проблем с тиз глупав вирус в бг.Даже няма абсолютно нищо.Просто им заповядват и понеже те искат и в бъдеще да дърпат изпълняват и си съчиняват разни романи трупове болни може утре и комари великани да видят.Трябва да си с много слаба осихика да се вържеш на това тук
2.
А БЕ ГЛУПАКО,
16.04.2020 23:45:26
4
16
Само Държавните чиноввици (а те са цяла армия) няма да разберат какво е да се живее с бюджет равен на една пенсия. Само за тези тунеядци (БойкоБорисовския електорат) няма никакви икономически рестрикции. Замразили им заплатите? Ами че те вземат между 2000 и 5000 лв месечно! А този тъп псевдо артист тръгнал да плюе Президента! Хак ви е псевдо артисти, които пеете в хор "осанна" на сатрап Борисофф, да видите той колко мисли за вас и за тези които му ближат задните части, нека да усетите ГЕРБерски подлоги какво е чувството да си употребен и изоставен сам на съдбата си. Пък после ходете пак да гласувате за този сатрап!
1.
ЧИЧО ПЕНЧО
16.04.2020 22:32:34
2
18
Бабите ни може и да не знаят що е туй ФЕЙСБУК, ама и ние едва ли ще доживеем да разберем що е туй ПЕНСИЯ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито
Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори