×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Ако имате сигнали за изборни нарушения - пишете ни на [email protected] или чрез платформата "Вашият сигнал до Флагман.бг"
  • Следете новинарските емисии на Флагман.бг в днешния ден - в 11 часа, 13 часа, 15 часа и 19 часа
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

5-те типа пениси и техните предимства


5-те типа пениси и техните предимства
Ключови думи: пенис, размер, секс новини
16 Април 2020, Четвъртък, 22:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

Ето кои са те

Да се говори за пениси може би е малко грубо, дори когато се прави по най-възпитания начин. От друга страна, има някои неща, които трябва да знаем за пенисите, за да можем да им се наслаждаваме пълноценно. Знаете ли, например, че има няколко различни типа пениси? Познаването на мъжката анатомия ще помогне и на двамата партньори да изпитат повече удоволствие от секса, използвайки специфични пози и техники според типа пенис.

1. Пенис "химикалка"
Както подсказва името, този пенис има формата на химикалка – равно, не много дебело тяло и заострен връх.
Предимства
Тази форма на пениса има много предимства, тъй като позволява проникване без дискомфорт. Тя може да се ползва от всяка позиция и е идеална за анален секс, защото върхът е по-тесен, което улеснява проникването и намалява болката или дискомфорта.

2. Пенис "скоба"
Често срещани са пенисите, които са леко закривени, най-често наляво или надясно. Макар кривината да се забелязва, обикновено тя не представлява проблем, ако не е много силно изразена.
Предимства
При слабо изразена кривина, добре е да се избират пози като мисионерската, които улесняват директното проникване. При останалите пози може да има дискомфорт. От друга страна, тази форма на пениса дава възможност за достигане и стимулиране на G-точката.

3. Пенис "чадър"
Известен е още като пенис "гъба" – с тънък и равен ствол и голяма, стърчаща глава.
Предимство
В сексуално отношение този вид пенис се счита за много стимулиращ, тъй като голямата глава осигурява повече дразнене и удоволствие, но при жени с тесни влагалища може да причини дискомфорт. Смяната на позите трябва да става внимателно и с повече лубрикант.

4. Пенис "банан"
Този тип пенис е по-тънък в основата, разширява се по средата и отново се стеснява към върха. 
Предимство
Малката глава не причинява дискомфорт при проникването, а същевременно дебелината на ствола осигурява много удоволствие по време на секс.

5. Пенис "показалец"
Този тип пенис е широк в основата и постепенно се стеснява към върха.
Предимство
Тази форма доставя много удоволствие в почти всяка поза без дискомфорт. Разбира се, това зависи и от анатомията на жената. Той е идеален и за анален секс, тъй като малката глава не причинява болка при проникване.

Както виждате, формата на пениса има значение. Но това, което е по-важно за щастлив сексуален живот е комуникацията между партньорите, доверието и желанието да изследваме телата си и да се научим как да доставяме и получаваме удоволствие.


В категории: Лайфстайл


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
Интересно
17.04.2020 11:52:27
1
4
Каква е извадката от която авторките или авторите? от Флагман достигнаха до тази опитност. Половиният град, целия, трябва да е доста представителна за толкова мащабно научно изследване.
7.
Топор
17.04.2020 09:10:49
1
7
Има и тип Топор
Една ромка се спазарила със селски ерген да му достави наслада срещу 20лв. Когато се съблякъл очите и станали като тигани при вида на достойнството му, на което и афроамериканец би завидял. Половин бутилка олио отишла за обмазването му. Затворила очи и решила да изтърпи за 20лв. При първият напън на натуралният българин се развикала;
- Аааааа, батееее, връща паритИ
6.
Пешо кора
17.04.2020 09:02:11
0
18
Моля пратете една загоряла Флегманка да ми определи пениса от кой тип е.
5.
Шпагата
17.04.2020 08:38:58
1
9
На мен ми е крив, тънък и малък. Затова винаги ползвам пенис-колан а.к.а страп-он. Спестява ми и време понеже не го мия
4.
дей&а и простотията
17.04.2020 07:49:41
0
16
7. Разновидност на "Скобата" е "Миг-29" - леко счупен отпред. Такъв се търси от много представителки на някои кафяви медии, заради интересната си форма. А при поза "Юрий Гагарин се скачва с Чалънджър" може да се стигне лесно извънземна орбита
3.
Опитен
17.04.2020 00:14:18
0
22
6.Пенис "като на младо магаре"
2.
Дре
16.04.2020 23:26:13
0
26
Значи ми блокирате почтените коментари а вие си пишете за всякаква порнография.
1.
himikalkata
16.04.2020 22:45:37
3
37
iskam da si napisha imeto s himikalkata na cheloto na avtora na statiqta
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Следете изборния ден с новинарските емисии на Флагман.бг Следете изборния ден с новинарските емисии на Флагман.бг Нашите репортери ще са на горещите точки в региона, очаквайте прогнозно разпределение на мандатите веднага след 20 часа  Не Дивия Запад, а Айтос – вижте как се млатиха брутално с пръчки Не Дивия Запад, а Айтос – вижте как се млатиха брутално с пръчки Уличният бой се разиграва снощи на входа на града Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути В историята на България вотове за Народно събрание и за Европейски парламент се провеждат едновременно за пръв път 5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си 5 фрази, които умните съпруги никога не казват на мъжете си „Добре съм“ - тази една фраза може да убие всяка връзка Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Вижте кои са зодиите с най-мръсни мисли Стрелец, управляван от Юпитер, е знакът на авантюриста. Те винаги търсят нови преживявания и обичат да изследват света Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Приготвя се за нула време: Най-лесната рецепта за руло с ягоди „Еж и беж“ Всеки трябва да я пробва Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Грейпфрутът помага за отслабването и забързва метаболизма Той е много богат на фибри Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Само за мъже: 5 места, на които е забранено за жени Тук няма да ви пуснат, ако сте от нежния пол Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Десетки икони на Георги Парцалев стоят 35 години скрити в банков трезор Майка му ги дарила на родния му Левски, но там не знаят какво да ги правят Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Инфлация вдига с 50% секс услугите по морето Туристите дават по 200 лв. на час за плътски ласки
Клипче в TikTok спаси момиче от сигурна смърт Клипче в TikTok спаси момиче от сигурна смърт След шест кошмарни месеца и ходене по лекари Ейми най-сетне разбрала причината за мъките си Изсипаха торби с пари на пътя Изсипаха торби с пари на пътя Вирусните кадри бързо се разпространиха в социалните мрежи Владимир Путин се готви за смъртта си? Владимир Путин се готви за смъртта си? Руският президент готвел дъщерите си за наследници Гигантски астероид се приближава към Земята Гигантски астероид се приближава към Земята Разстоянието от него до нашата планета в най-близката точка ще бъде 7,37 милиона километра  Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути Изборите започнаха. Българите в Оукланд вече гласуват, а у нас отварят секциите след минути В историята на България вотове за Народно събрание и за Европейски парламент се провеждат едновременно за пръв път Близнаците да внимават с парите, а Телецът - със заблудите Близнаците да внимават с парите, а Телецът - със заблудите  Хороскоп за деня – 9 юни 2024, неделя Черешите 12 лв., ягодите 11 лв. – спекула и слаба държава Черешите 12 лв., ягодите 11 лв. – спекула и слаба държава Дори и търговците по пазарите вече не поставят цени на килограм, а на половинка, защото иначе стряскат и ужасяват хората   На Путин не му остава много време, за да постигне пробив в Украйна На Путин не му остава много време, за да постигне пробив в Украйна Руската стратегия за изтощаване на силите на Украйна е много скъпа и кървава, смята ръководителят на Московския център за анализ на стратегии и технологии Руслан Пухов 70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора 70-годишен учител, блудствал с 13-годишна, се ожени за нея, но отива в затвора Момичето разказало на полицията за годините сексуално насилие, когато се преместило от Нова Зеландия в Австралия Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Рим го закъса за таксита, туристите се жалват Горещини морят туристите, които не могат да разгледат града заради липсата на транспорт
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори