×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

6 години без красивата медицинска сестра Валя Иванова, още никой не знае какво я погуби


6 години без красивата медицинска сестра Валя Иванова, още никой не знае какво я погуби
Дали наистина е сложила край на живота си, или е била жертва на престъпление, все още няма нито едно категорично доказателство
16 Април 2020, Четвъртък, 20:00 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Още през 2016 г. делото е спряно и върнато за доразследване

6 години след смъртта на красивата Валя от Бургас все още никой не знае какво й се случи във фаталната нощ. Медицинската сестра с пленителна усмивка остана завинаги  на 23 години и до ден-днешен няма отговор какво я погуби.

Съдбата на хубавата Валя потресе цяла България. Тя изчезна на 15 април 2014 г., като за последно бе засечена в Морската градина на Бургас, откъдето следите й се загубиха. На 16 април 2014 г. информацията за изчезването на Валя Иванова буквално взриви медийното пространство. В издирването й се включиха хора от цялата страна, а снимката й се разпространяваше от хиляди потребители в социалните мрежи. Всички се надяваха Валя да се върне. След повече от месец неуспешно издирване, тялото на медицинската сестра изплува – силно разложено и заклещено между тетраподите в бургаското пристанище. Според официалната информация от разследването – Валя бе взела такси от дома си в кв. Лозово и се бе самоубила след скок от Моста.

Дали обаче наистина е сложила край на живота си, или е била жертва на престъпление, все още няма нито едно категорично доказателство. Може би по тази причина делото за смъртта на Валя е спряно поради неразкриване на извършител. На 23 ноември 2016 г. Окръжна прокуратура в Бургас го връща за доразследване и установяване на извършител. Така при евентуални нови данни от оперативно-издирвателните мероприятия, то може да се възобнови във всеки момент до изтичане на давностния срок от 20 години.

Репортер на Флагман.бг потърси адвокат Галина Колева, която представляваше близките на Валя Иванова. „Разследването е пълно, бяха назначени редица експертизи, с цел да се установи начинът на възникване на смъртта. Бяха разпитани свидетелите, бяхме запознати с експертизите и всички доказателства, но прокуратурата не успя да достигне конкретен извършител. По наше искане бяха проведени редица мероприятия, провериха всичко, което ние искахме, но обвинението не успя да докаже нищо, поради това делото е спряно”, каза адвокат Колева пред Флагман.бг. Тя също уточни, че към момента доказателствата не са дали основание на прокурора да повдигне обвинение.

Къщата на семейство Иванови в бургаския кв. Лозово, което преживя много тежко смъртта на своята любима дъщеря и сестра, от години е заключена. Очевидно е, че те не искат да бъдат притеснявани, затова и отдавна са се изнесли от България.  След смъртта на най-милото й, смазаната от мъка майка издържа едва няколко месеца в семейната къща и внезапно замина за Австрия, за да работи заедно със сина си. Пенка Иванова загуби и съпруга си, който сложи край на живота си четири месеца след смъртта на Валя.

Шест  години след смъртта на Валя Иванова, приятелят й Валентин Георгиев изглежда я е превъзмогнал и е продължил живота си. Той вече има жена и малко дете и често качва снимки в профила си във социалната мрежа. Прекъснал е и всякаква връзка с майката и брата на починалата си любима. Валентин Георгиев продължава да е полицай, но малко след смъртта на Валя той сам пожела да стане кадър на „Гранична полиция”.


В категории: Бургас


18
Коментара по темата
18.
До 11
17.04.2020 16:11:10
0
16
Това не е търсене на "сензация в човешка драма" ,глупако!!! Става въпрос за убийство на жена,което продължава да си седи неразкрито и УБИЕЦА продължава да си ходи на свобода и да си живее живота!!! Разбра ли го сега ,глупако!/?
17.
Н
17.04.2020 12:50:56
0
8
Тази трагедия така ни потресе! Не може да се забрави! Дано поне братът на Валя има късмет и зарадва майка си с внучка,която да прилича на сестра му!
16.
Н
17.04.2020 12:46:58
0
6
Тази трагедия така ни потресе! Не може да се забрави! Дано поне братът на Валя има късмет и зарадва съсипаната си майка с внучка,която да прилича на сестра му!
15.
*********
17.04.2020 08:52:28
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
14.
Зьзь
17.04.2020 08:48:50
5
5
А какво трябва да прави да стой без семейство ли що За изруси сте
13.
Относно
17.04.2020 07:31:47
1
15
Чета статията и за пореден път се убеждавам,че бургаската журналистика, е еталон на простотия от най- долно ниво. Искам да кажа , че не съществува , това са самодейци със самочувствие ,живеещи ,творящи и спящи в един заблуден град.
12.
Пандура я е
17.04.2020 07:07:51
0
0
Посадил някъде по странджата
11.
Михаил
17.04.2020 06:47:00
5
12
Престанете да търсите сензация в една човешка драма лайнояди долни ! Човешко право е да продължиш напред след преживяна загуба . Това не означава някаква вина . Спрете с тези гадости ,и без това светът е достатъчно отвратителен .
10.
Малко ми е съмнително
17.04.2020 01:11:32
1
11
Нали уж полицаят беше от Сигма звеното? Как от Сигма доброволно ще отиде в гранична полиция?
9.
TWICER
16.04.2020 22:31:41
0
4
Не иска или не знае/ Да бъда или да не бъда- не е за всеки да бъде мъж/
8.
*********
16.04.2020 22:18:56
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
7.
..
16.04.2020 21:59:30
11
17
Който не е бил в случая да не се обажда неподготвен!!! ФЛАГМАН МАХНЕТЕ СТАТИЯТА!!!!
6.
To ima koi da gleda
16.04.2020 21:57:43
11
21
To vseki znae che katadjiqta e zamesen
5.
..
16.04.2020 21:54:04
13
16
Георгиева!! Един съвет - хайде махни тази статия ако обичаш?!!!
4.
АГЕНТ ТЕНЕВ
16.04.2020 21:50:12
6
12
ДО 3

МНОГО ФИЛМИ ГЛЕДАШ ,МАЙНА........
3.
Police shte e
16.04.2020 21:26:21
8
12
Criss coxe е идентичният американски аналог. Преди 2 години Убива жена си и децата си за да започне нов живот и връзка с нова жена. Лъже и отрича до последният момент абсолютно хладнокръвно всичко но го хващат в детектора на лъжата и тънки издайнически жестове, докато не го тормозят с дни и викат да си признае пред майка си и баща си. След което споделя как ги е удушил и заровил. Всичко е в ютуб.
2.
Карма
16.04.2020 20:44:46
23
42
Има Карма, ако е ченгето ще се пържи в Ада!
1.
Jon
16.04.2020 20:14:59
9
66
Флагман, не сте Вие ако не разбутате кокалите на някой покойник!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност 
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори