×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Слави Трифонов: По-опасният вирус дебне на границата


02 Март 2020, Понеделник, 19:41 ч.
Автор: Флагман.БГ

А най-страшното е, че за него няма ваксина, пише шоуменът

Лидерът на наскоро учредената партия "Има такъв народ" Слави Трифонов реагира остро във фейсбук по повод възможността България да приеме нова порция бежанци от Турция. 

"Един нов вирус ни заплашва, много, много по-опасен от коронавируса. Ама наистина е така. И ако коронавирусът е по-скоро медийна измислица, този вирус си е съвсем реален и всеки момент ще се появи на границата. Вирусът на така наречените бежанци. А най-страшното е, че за него няма ваксина", пише шоуменът. 

"Нека бъдем откровени – кой е този български военачалник, кой е този български политик и коя е тази българска армия, които ще спрат хилядите бежанци, които ще искат да променят начина ни на живот? Защото истината е такава – те трябва да бъдат спрени със всички средства, по всякакъв начин, защото нямат място в нашата държава. За пример вижте как действат унгарци, гърци… И техните държави са членки на Европейския съюз, но са готови на крути мерки за да защитят живота на гражданите си", безапелационен е Слави Трифонов. 

И продължава: "Българските медии тръбят, че трябва да разчитаме само на един войн – ТОЙ. Той е всичко – и политик и военачалник, и армия. Той ще ни защити, защото ще се разбере с Ердоган. Да разчитаме на нещо подобно е такава безумна глупост като тази да вярваме, че съществуват Супермен и Батман.
И истината е, че оградата е пробита, армията я няма, а начело на държавата стоят страхливи и некомпетентни хора", коментира още лидерът на "Има такъв народ". 


В категории: Политика


7
Коментара
Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 1
7
Коментара по темата
7.
Трифон Славев
07.03.2020 13:03:02
1
11
Каква стана тя,уважаеми зрители?! Преди години,когато Волен Сидеров взе да набира сила с неговата партия "Атака",АЗ,суверена Станислав Тодоров Трифонов подех яростна кампания срещу него и въобще срещу национализма в България и питах от екрана "к'ъв е тоя,че да казва,че някои хора са повече от други,нали всички сме човеци,бе? Всички сме равни! Няма място за ксенофобия и расизъм в 21 век!" и други подобни дитирамби,с които хубаво се "слагах" на "началниците" я от Козяк 16,я от Брюксел,понеже знаете,че ние от "Има такава партия,ама още не" подкрепяме членството в НАТО и ЕС и това ПО НИКАКЪВ НАЧИН не трябва да се подлага на референдум! Да не вземе да стане някоя беля,че тогава не ми се мисли,уважаеми зрители! Та,както бях върл противник на расизма и ксенофобията на такива като Волен,Симеонов,Каракачанов (това не ми попречи преди години да поканя последните двама в предаването ми по оная другата телевизия,не мойта,да плюят първия в национален ефир и няколко месеца по-късно да се коалират за изборите,но...),сега като вече съм на прага да регистрирам партия изведнъж станах голям защитник на рóдината и на границите и свещени,за които българският войник е проливал кръвта си.Че и "вирус" ги нарекох бежанците.Да се харесам хубаво на електората,дето гласуваха за онея тримата,дето ги казах преди малко,барем си дали вота за мен.И без това като се нафиркат всяка вечер слушат мойте версии на "Кой уши байрака","Йовано,Йованке" и за финал - "ние сме лошите в страшният филм,тъй пожела си съдбата-а-а...", в която пея за модерните хайдути - т.нар. мутри.Знаете,че бях близък с тях и гледах да ги забавлявам като релаксираха от " народното си дело".Само аз ще оправя държавата,уважаеми зрители,други няма! Евгени???? Спиш!!!! Свирете "Жива Рана", обявих война на ГЕРБ и статуквото! Пуснете си интервюто с Бойко от 2018-а и ме вижте какъв военачалник съм смел!
6.
Опитен
03.03.2020 08:35:51
4
4
Най-опасният вирус е не коронавируси, а славуцавирус.
5.
Граничен
03.03.2020 07:22:48
0
8
Пратете журналисти да са 10 дена на границата около Малко Търново и щте се уверите .Това ,което щте видите там. Там основните играчи са трима ,които са занимават с преминаването на мигранти
4.
Абе.
03.03.2020 02:11:50
0
11
Аз не разбрах тъпата острилка Меркел що ги пусна тез мангали. Не може терористи и всякакви мангали да се разхождат спокойно и да мислят че трябва да ги хранят и да им дават пари и не знам какво още. Без паспорти не може да минават. Ако нападат границата разстрел веднага. Те са изроди. Само страха ги плаши
3.
XX 1
02.03.2020 22:55:55
4
6
Е най-опасният спинозен вирус.
2.
гражданин
02.03.2020 20:15:17
10
5
Стига си всявал и ти паника. Умрял някой да минава и остава в България от мигрантите. Много добре знаят какво ги чака тук.
1.
XX
02.03.2020 19:48:20
9
23
Най големият вирус в момента е тиквата!
А матрялът му е тор.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори