×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Скандал в парламента: ГЕРБ с ДПС ли управляват, питат „Обединени патриоти“ при избор на членове на КРС


Скандал в парламента: ГЕРБ с ДПС ли управляват, питат „Обединени патриоти“ при избор на членове на КРС
"Кое е управляващото мнозинство – ГЕРБ и ДПС ли са или „Обединени патриоти“ и ГЕРБ", недоволства Юлиан Ангелов
21 Февруари 2020, Петък, 12:23 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ, снимка: Авторът

"Воля" и "Атака" също подкрепиха кандидата Ердинч Хайрула за сметка на Пеньо Пенев и Деница Златева

Народното събрание избра зам.-председател и двама членове на Комисията за регулиране на съобщенията (КРС). Това обаче стана след серия от скандали.

„Обединени патриоти“ (ОП) обвиниха ГЕРБ, че управлява с ДПС. Причината е, че бе избран представител на партията на Доган, за сметка на кандидата на ОП.

Отхвърлена бе и номинацията на Деница Златева от БСП.

От соцформацията също констатираха, че за пореден път се е видяло задкулисното съдружие между ГЕРБ и ДПС, която се води опозиционна партия.

В схемата днес обаче участваха и депутатите от „Воля“.

Странно или не, дори от „Атака“ подкрепиха кандидата на ДПС Ердинч Хайрула за член на КРС.

Юлиан Ангелов от „Обединени патриоти“ даде тон на скандалите.

Той предупреди, че има договорка между ГЕРБ и ДПС.

„Ние се питаме от „Обединени патриоти“, кое е управляващото мнозинство – ГЕРБ и ДПС ли са или „Обединени патриоти“ и ГЕРБ. И как така, при положение че двете парламентарни групи са мнозинство в парламента, как така ГЕРБ ще подкрепят кандидат на ДПС. Това ни е интересно да разберем“, обясни Ангелов.

Той заяви и че в много общини ГЕРБ и ДПС управлявали заедно.

„Ако колегите от ГЕРБ са съгласни да управляват с ДПС, ние нямаме нищо напротив. Всеки си носи кръста в политиката, но ние от „Обединени патриоти“ - от ВМРО и НФСБ, не сме съгласни да носим негативите на управление, което включва ДПС във властта на всякакви позиции“, добави Юлиан Ангелов.

След това Павел Шопов от „Атака“ направи изказване, с което пък атакува кадрите на ВМРО и НФСБ във властта.

Последва скандал в залата между Шопов и Юлиан Ангелов.

Георги Свиленски от БСП пък упрекна ОП, че продължават да стоят в управлението въпреки скритото съдружие между ГЕРБ и ДПС.

Беше дадена 30-минутна почивка по искане на ВМРО. Бе предизвикана и процедура по поименно преброяване от страна на Юлиан Ангелов. Това обаче не успя да спре ГЕРБ да гласуват за човека на ДПС.

В крайна сметка новият зам.-председател на КРС е Кристина Андонова-Христова, предложена от ГЕРБ. За членове пък бяха избрани Анна Хаджиева, номинирана от ГЕРБ и „Воля“, и Ердинч Хайрула.

Отхвърлени бяха Пеньо Пенев, издигнат от ОП, и Деница Златева – от БСП.


В категории: Политика


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
4
Коментара по темата
4.
ганьо
21.02.2020 13:43:14
0
4
Абе не е луд този който лапа от баницата а този който му я поднася на тепсия. Това са ОП и раята гласувала за същите. Сега се правят на ощипани моми. Ай сиктир на гробаджии, депесари бесепари атакисти магарешки и нфсбейци и тем подобни мушмороци. Докато раята лапа мухите и трохите от трапезата....същите лапат пачки по стотачки в банки и сметки на Младивите. Аферим машала проста рая......
3.
Дядото на принц Хасан Цар Симеон
21.02.2020 13:07:05
0
3
Мога да ва оправя за 800 дена
2.
Болгарки
21.02.2020 13:03:30
0
8
Не кога а по време управлението На ГЕРБ и Обидинените Патриоти Доган се сдоби с ТЕЦ Варна и пристанище
1.
Просто питам
21.02.2020 12:33:11
1
14
Че вие сега ли разбрахте, че ГЕРБ и ДПС си управляват заедно през последните 10 години?
Слепи ли бяхте досега?
Пеевски и Борисов са едно цяло, а самия Доган движи и двамата както си поиска.

И тези идиоти сега се правят на изненадани?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори