×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нефтохимик отстъпи на Монтана у дома


15 Февруари 2020, Събота, 15:40 ч.
Автор: Флагман.бг

През първата част мачът бе двуостър с непрестанни атаки и пред двете врати

На „Efbet Арена Бургас” Нефтохимик загуби с 0:2 от Монтана. Срещата на „шейховете” с един от лидерите в първенството, бе първият мач от пролетния дял на Втора лига.

През първата част мачът бе двуостър с непрестанни атаки и пред двете врати. В 14-та минута, след изпълнение на тъч на Николай Костов, Димитър Костадинов направи перфектно центриране, което Живко Петков опита да засече с глава, но бе неточен. Две минути по-късно опасна  атака на гостите към вратата на Нефтохимик бе парирана. Малко след това Живко Петков бе изведен на удобна позиция и направи изстрел от границата на наказателното поле, но вратарят на Монтана се намеси. Последва атака на гостите, при която Тони Тасев остана сам срещу вратаря Росен Андонов. Стражът на „шейховете” обаче се намеси перфектно. В 25-та минута Иван Цачев проби от дясно, но не успя да завърши атаката. Веднага след това Димитър Костадинов, с плътен удар по диагонал, опита да се разпише, но вратарят на Монтана спаси. В 32-ра Тони Тасев, от пряк свободен удар, отбеляза първото попадение за гостите. Ерик Почански имаше добра възможност да изравни, в 40-та минута. Нападателят на Нефтохимик направи индивидуална атака от центъра на терена, но стреля в ръцете на вратаря на Монтана Васил Симеонов.

След почивката играта позабави темпото си. През втората част опасните положения бяха далеч по-малко, а играта се развиваше главно в центъра на терена. В 53-та минута Иван Цачев премина защитата на гостите и стреля от границата на наказателното поле, но топката мина над напречната греда. В 71-ва минута авторът на първия гол за Монтана Тони Тасев, проби по левия фланг, но бе неточен. Малко след това, влезлия като резерва Борислав Балджийски, бе изведен на удобна позиция и с плътен диагонален изстрел опита да отбележи, но Росен Андонов направи добро спасяване. В 84-та минута северозападният тим записа и второто си попадение чрез Атанс Илиев.
 


В категории: Спорт


21
Коментара
Флагман.БГ Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце 17/05/2024, Петък 10:29 2
21
Коментара по темата
21.
До 20
17.02.2020 15:20:50
1
5
Ми вие сте платени фенове бе мазутке розова. манолчо какъв е бе? Платен фен е , нали е на заплата от клубчето да бъде фен и групичката около него. Лимонадата какъв е ,фен на заплата към клуба.
По времето на Събев,безплатния вход беше по-малко от година е розов, после беше по 7 лв. И когато си купиш билет може да си вземеш пожелание сандвич,това с кебапчетата и кюфтетата е само във вашите криви глави ,измислено от злоба и завист.
Да вие сте платените фенки ,и сега сте платени и преди също бяхте платени. Изтъкваш два полу сезона с безплатен вход при нас (Събев е ваш кадър ,вие го докарахте и му целувахте г..) а вие по времето на Портос, по времето на истинския нефтохимик входа ви беше безплатен ,безплатно ядене и пиене,безплатни артикули на отборчето,безплатен транспорт,безплатни знамена,томболи и какво ли още не ви измислиха за да ходите. Най жалко беше за вас,Портоса като се беше кандидатирал за кмет и ви плащаше да ходите да му лепите плакатите( или си вчерашен и тея работи не ги помниш) и въобще и преди и сега сте си здраво на хранилка...
Да преди като бяхте в долните ешалони припознавахтеде що отбор имаше за ваш и го пребоядисвахте .
Защо си изоставихте СНЦ то в "Б" окръжна и се телепортирахте във втора лига,а??? Толкова сте верни,че платените ви фенове саботират протеста на другите "фенове" ,поне да бяхте отишли на мача със Спартак,но как да идете от страх...
Някъв мач от 2010, нали се сещаш как се събираха хората и се оговаряха да идат единпът на стадиона,то не беше реване,то не беше оговаряне на съученици,колеги,роднини съседи,приятели на приятелите, всеки да докара който може повече хора за бройката,много добре се знае това, чак и на мой познати хора бяха офертирани. И кво се виждаше,някакви хорица стоят статично,незнаещи кво правят на стадиона отишли за един мач. И след този мач къде са тези "фенове" пак сте по 20 човека платени.
Митът за зИлен Бургас се счупи , а той е ,че нямате фенската маса ,която лъжете,че имате,то се вижда. Нали сте верни фенове,защо с Монтана стадиончето беше празно?
20.
До 19
17.02.2020 03:41:09
6
0
Ние ли сме с платени фенове бе шаран смешен когато преди бяхте със събев кои бяха платените фенове с кебапчета и кюфтета и с безплатни входове какво ли не ви измислиха за да ходите да подкрепяте смешното си отборче и при най малкото разплащане на отбори веднага хората ви спираха да ходят на мачове . Ние преди когато бяхме във долните ешалони събирахме колкото вас смешки нашите фенове са едни от най верните в българия пусни си клип от мача с ботев 2010 във в група и виж за какво става въпрос
19.
До 14
16.02.2020 15:03:14
1
6
Ха-ха-ха, 20 човека агитка сте вие мазутки розови и то едва ги събирате,добре че ви дават пари да ходите по мачове и пак сте 20 утайки. Вие ли ще ми говорите за фенска и ултра култура е платени фенки. Вие където взимате заплата да бъдете фенове, вие, където се скрихте, като хлебарки от Спартак в-н., където на един "протест" не можахте да се съберете,а извинетИ забравих, че топ фенката ви манолчо заплатата го саботира, ха-ха- ха, смешници. Кое ви е ултрата и фенската култура, че на "дербито" ви бяха отпуснати 170 пропуска и барабар с школата пак неможяхте да напълните клетката и после ревахте, като ученички, че ви е било студено, ах горките изнежени мазутки. Кое ви е ултрата, че без анархо-пънкарите от "Ботев" не може да си подадете кривите муцуни навън. Кое ви е ултрата, че чакахте на Портоса да ви прави знамената и да ви раздава артикули или, че от всеки мач се прибирахте с наградки. Кое ви е утрас, че крадете, по мангалски, по тъмно и после се криете...още много може дс се каже
А за агитки да не говорим коя от какво е съставена, че и там сте по зле и от алкохолици...
18.
Сини курви
16.02.2020 12:37:34
6
1
Абе шарани айде това дето го пишете тука като се засечете някъде в града с Green Fighters им го кажете ама сте настрани нямате никаква агитка така че не говорете
17.
Созопол
16.02.2020 10:05:56
1
7
Мазути, що не вземете да се върнете в Созопол. Бургас ви е на куцуз, една победа не можете да направите там. А тук и като публика повече ви правехме. Освен това и Ефбет не знам какво сте ги лъгали, къде им е бил акъла, ама няма да ви дават пари още дълго за стадиона според мен. Със здраве.
16.
Акула
16.02.2020 09:31:36
0
15
Хаха Нидялку се завъртя за 20 мин на контролата с Несебър и с тръгна с думите, че няма какво да се гледа. И отиде да гледа Монтана хахах
15.
Бис
16.02.2020 07:40:25
1
8
Докато Москов и Тодоров са там= празен стадион,продажби и тото.ЗАПОМНЕТЕ///
14.
Зелен
16.02.2020 02:44:28
9
3
Шарании само по форумите и страниците сте силни но цяла България знае че сте мишки с 20 човека агитка предимно съставена от клошари и алкохолици и нямате никаква фенска или ултра култура. Признавам наистина днес бяхме малко но занапред ще бъдем повече
13.
Върнете се
16.02.2020 02:21:12
1
10
Да не са играли в Камено или Българово, че са отстъпили у дома. Играли са в Бургас на гости, на стадион Efbet Арена Бургас. Не им върви в чуждия за тях Бургас начи,само губят , а и Бургас не ги оценява достатъчно. Върнете се бре, върнете се към корените си в Камено, нищо че сте наследник на Мастер,които играха в Българово преди да ги преименуват и преместят и тях в Бургас, няма да ви върнат я. Върнете се към корените си и традициите си в родното Камено, там където е създаден истинския нефтохимик. Върнете се, там ще бъдете оценени, вкъщи и стените помагат. Там ще тежите на мястото си и поне ще идват повече хора на мачовете ви, няма да играете на празен стадион. Бургас и бургазлии не ви приемат, не ви припознават, не ги е срам начи, те не ви заслужават.
12.
До 10
15.02.2020 23:44:35
1
12
Значи на истината викаш злобен коментар,ясен си ми ти, е ми само вие ще си останете заблудените хлапета и онея дето са на заплата,общо две таксита хора,нищо,явно така ви харесва да сте фалшиви и напомпани изкуствено.
11.
Нафта
15.02.2020 22:33:16
1
17
Да всеки,който пише истината за Нас е От Черноморец.Москов не продава мачове,не е глобен за черно тото,направо е светец.Фантата и той и Джамбазов и Бошнаков обичат Нефтохимик без да искат заплати и поръчки за плочки.Не играят обръщалки и черно тото.Абе все лъжи ама надали.
10.
Хахаха
15.02.2020 22:21:11
12
3
Девет злобни коментара от двама фена на Черноморец, а може и само един е.
9.
Боби
15.02.2020 19:29:52
3
14
Кмете, пак им дайте пари на тези паразити...
Погледни в Черноморец кво се случва!
Няма нито един ръководител, директор или какъвто се сетиш там началник на заплата! Всеки работи и помага на любимия клуб безвъзмездно! И въпреки всичко и всички Черноморец оцеля, школата е number 1 в Бургас, мъжкия отбор с малкото бюджет, който е осигурен от спонсори се бори за влизане в професионалния футбол! Без заплатаджии, без купуване на мачове и съдии! Затова Черноморец е бил, е, и ще бъде отбора на Бургас!
8.
бай Оня
15.02.2020 19:25:18
1
7
Ами що не делкат и с фенчетата. Ей ги колко са , 30 човека, муха ги ухапала. Да им дадат по някой лев. Пък те на всичко отгоре и пари за билет им искат. Вместо да им целуват ръка и по една стотарка да им пуснат.
7.
Барба Яни
15.02.2020 18:23:11
1
7
Москов и Тодороф пиявицата директор ,направиха някой кинта,и за Костов и Андонов,Ташалов,Тенев,Али.Другите бахур заедно с фенчетата.
6.
До 2
15.02.2020 18:18:43
2
7
Ееее ми шса повече от нафтата, как да не станат повече , че то и на контролите им . шарана повече от нафтата, е ми првете си изводите...
Цялата седмица преди мача
пропаганда по медиите, интервюта някви, едно друго , а-у незнам си кво, ши го биим... А то костана пак... Монтана бях без двамата си титуляри и пак смазаха нафтата. Не е за 5 те лв. Но не мерси благодаря не ща да потъват в нечии джоб примерно, а насреща нищо.
5.
До 3
15.02.2020 18:00:37
1
8
Е те нали лъгаха кмета, че ако ги пуснат на стадиона щели да са минимум по 10 000 човека на всеки мач, а те не могат и 50 да съберат.
Не се вижда на снимката,защото няма фенове.
Нали щяха да са по 10 000 и едва ли не от билети да издържат клубчето,но лъсна истината,митът за зИлен Бургас се счупи, а той е , че са една шепа "фенове" , половината на заплата и нямат фенската маса да го направят. Само притенциите са им големи,а всъщност са въздух под налягане.
Те са свикнали само да взимат и да получават на готово, без да дадът от себе си. Пример е манолчо "фенката" , не му пука за клуб, фенове,а само за личната си облага, която са парите...
4.
до 3
15.02.2020 17:59:19
3
9
кви 10 000 фена, ти нормален ли си ве? Не разбрали, че това заводско отборче си тегли ножа преди 13 години, като почна да говори против светинята за града Черноморец. Те си биха шута на "феновете" тогава още. Сега повече от 500 човека на мач няма как да докарат, и то ако ще до 9-то коляно да се събират за да покажат присъствие.
3.
созополски селянин
15.02.2020 17:24:18
3
10
Нещо не се вижда от снимката колко са феновете по трибуните.Аз си мислех, че сега като се върнаха пак в "храма" стадиона ще пъшка от хора.
https://www.sportal.bg/news.php?news=828112
Вижте тук как левскарите събират пари.Ето ти една идея за реализиране.На месец всеки от десетте хиляди върли фена на Нафтата в Бургас като даде по 10 кинта и ето ти го 1.2 милиона на година, един приличен бюджет, не да се молите като сирачета но тоз и онзи.
Манолчо да си заработи заплатата и да се заеме с организацията.
2.
naftalin
15.02.2020 16:52:26
2
10
Ам, чи шараните на контролата си с Несебър бяха повече от нас ве.
1.
G
15.02.2020 16:23:07
5
21
Недялко напълни ли гушата с кинти от Монтана?????Затова си дръпна ментетата от Несебър да си продавате мачлета като в Несебър.Вън от Нафтата заедно с Брадатия Тотодоров и Зидаровския Джамбаз.Празен стадион заради вас......
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Организацията в училищата е много стройна, видя репортер на Флагман в две различни софийски училища Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Жената била изведена от дома си в кв. Ветрен вчера в 8:30 ч. и досега е била разпитвана Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Венцислав Караджов е искал е да се самоубие тази сутрин, но е приел това като знак на съдбата, каза Зоя Тошкова Селският хитрец Алек изигра всички Селският хитрец Алек изигра всички Най-гадното бе, че не позволи на победителките Маги и Надежда да се зарадват, че са финалистки Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Според ландшафтния архитект Росица Върбанова растението е от вида канабис сатива, така наречения промишлен коноп МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители Според адв. Веселина Василева има бита служителка, която се нуждае от незабавно освидетелстване, а е в ареста Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Надя е разочарована от поведението на Ергена, но Магдалена твърди, че е влюбена в него  Не ми пука, че ме мислите за страхливец, обяви Ергенът Не ми пука, че ме мислите за страхливец, обяви Ергенът Решението на Алек да си тръгне сам дойде, след като майка му и сестра му се запознаха с двете претендентки за сърцето му На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка За тези, които се чувстват разочаровани или излъгани, Нордел предлага да последват примера на шведските републикански активисти и да изразят недоволството си по нестандартен начин Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце Никога не е имало толкова жалък ерген
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори