×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Никол Станкулова качи снимки без грим и прическа: "Аз съм на 30 и не съм перфектна!"


27 Януари 2020, Понеделник, 19:20 ч.
Автор: Флагман.Бг

Красивата синоптичка се обяви против изкуствено създадената представа в Instagram за перфектен живот

Никол Станкулова качи няколко свои снимки в Instagram, с които вдъхнови мнозина свои последователи и създаде ново интернет предизвикателство, в което се надява да се включат повече известни личности, които да дадат пример на младите хора и да покажат, че социалните мрежи често могат да ни подвеждат страшно много, пише Една.бг.

Красивата синоптичка се обяви против изкуствено създадената представа в Instagram за перфектен живот и идеално изглеждащи лица и тела. Тя публикува видео, в което приканва всички да качат свои селфита без грим и филтър, за да докажат, че няма нищо по-хубаво от естествената красота и че всеки е ценен и уникален именно заради малките си несъвършенства.

В социалните мрежи всички изглеждат идеално и нямат нито един недостатък. Давам си сметка, че аз съм на 30 години, но има много млади хора, които живеят в една заблуда, че всички всички изглеждат перфектно. Ето защо искам да предизвикам всички вас да си качим по една една истинска снимка, на която нямаме грим, прическа или филтър.

Всеки един от нас има по една пъпчица някъде, всеки един от нас има недостатъци. Ето аз например имам малки зъби. 30 години си живея с тях, добре си ям, вършат ми чудесна работа. В началото не ги харесвах, но в крайна сметка се научих да си ги харесвам. В момента съм без прическа и да, изглежда по-добре с прическа, изглеждам по-добре с очна линия и фонд дьо тен, но някъде между всичко това изгубихме иденточността си, защото всяко едно момиче иска да е с визия, която повтаря друга визия.

"Естественото е красиво", допълва накрая Никол. "Може би друг вид красиво, но е красиво. Всеки от нас има по нещо уникално. Нещо, което за едни е недостатък, но за други всъщност е чаровно."

След това тя публикува няколко свои снимки без грим, прическа или филтър, с което спечели одобрението на своите последователи и доказа за пореден път, че няма нищо по-хубаво от естествената красота.


В категории: Лайфстайл


18
Коментара
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
18
Коментара по темата
18.
До Vanq Todorova
30.01.2020 14:54:13
0
0
Точно пък ти която си качила за профилна снимка като си клекнала да сереш да си позволяваш да коментираш красотата на това момиче някак си не се вързва и не забравяй да се избършеш като свършиш работата.


П.п. Само някви завидливи мърли са писали коментари
17.
Ха ха
30.01.2020 13:17:26
0
0
С тези "усти" каква асоциация да правя....освен за сексуални извращения.....не е нормално да си направиш това на лицето.....с каква цел...сигурно за да чете по добре новините...ако можеше и мозък да си напомпват в главите представете си какво урудсво щеше да бъде....
16.
Санчо Панса
30.01.2020 13:08:18
1
0
моето мнение е че и без грим си е доста хубава Никол.
Веднъж я видях на живо, доста добра фигура.
Поддържа се жената. евала
15.
Въййй ужаст
30.01.2020 12:06:20
0
0
Като не си перфектна, защо търсиш перфектният мъж????
14.
Бяла птица
30.01.2020 10:54:46
0
0
освен джуките, всичко друго ти е страхотно, мацко..
13.
Мо
29.01.2020 20:23:35
0
2
Това най-вероятно е божеството от филма "Формата на водата".Иначе Мими и аз съм на
твоето мнение ПРЕДИ ГОДИНИ е била????....А сега все още е хубава, спор няма (а може и да има).Поздрави на майка й.
12.
Рон Бургунди
29.01.2020 18:50:25
1
6
Няма ли грим и фотошоп......нашите красавици приличат на скочибри
11.
Honda
28.01.2020 13:14:30
3
6
Въх! Ужас!
10.
555
28.01.2020 09:53:30
3
4
Брадичката й изглежда неестествено остра
9.
ценител
28.01.2020 07:30:57
0
7
До Vanq Todorova, ти пък щото си много убава
8.
Мими
28.01.2020 05:30:34
5
18
Преди Никол живеше в нашият квартал. Трябва да ви кажа, че е умопомрачително красива на живо. Аз като я видях за първи път се шашнах. А това беше преди много години. Тя тъкмо ставаше известна и все още се придвижваше с автобус 85.
Дано не прекали с процедурите като другите кухи лейки, дето се боцкат от отгчение и безакълие.
7.
Брус Ли
28.01.2020 00:18:05
1
13
Ми той умрял ма!
6.
Карачоров
27.01.2020 23:53:33
3
18
Каква джука е отпрала тая скумрия. Като човка е. Доста съсухрена и овъррейтед е тая
5.
Валерия Драганова
27.01.2020 23:48:35
6
30
Доста шизофренично е да убеждаваш и да тръбиш колко вярваш в естествената красота, когато в устата ти има един тон хилаурон. Станкуловата в всичко друго, но не и естествено красива с тези напомпани джуки. Кой за знае и на какви други процедури ходи за освежаване и разни разообразни. Но пък тръби, че е естествена. Циркаджийка, да лъжеш за очевадното
4.
1
27.01.2020 20:32:58
2
28
Симпатяга. Ама туй хемороидче що си го е турила отпред на лицето. Права е, че естественото е красиво, а с тия джуки... язък!
3.
Панчо от Попугай
27.01.2020 20:05:50
9
11
Готина си.Без грим си сладурана.Но от прекален грим кожата не може да диша и става на пъпки и се зачервява.И без грим си сладка.
2.
Джуки
27.01.2020 19:49:01
5
39
Как може такова красиво момиче така да се обезобрази с тези джуки?
Откъде дойде тази мода? То направо е отблъскващо!
1.
Даку чикибоеца
27.01.2020 19:25:42
15
22
Браво на Никол за разсъжденията и за естествената визия изглежда много добре
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито Търсят ловци на змии, ето къде Търсят ловци на змии, ето къде В Морската столица хората все по-често се натъкват на влечугото Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Виктория участваше и в любовното предаване "Един за друг"
Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори