×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Любо Нейков роб на жена си


07 Декември 2019, Събота, 09:13 ч.
Автор: Флагман.бг

Комикът пазарува зарзават с личен шофьор

Свръхангажираният актьор и продуцент Любо Нейков се грижи и за битовия комфорт на семейството си като отдадена къщовница, съобщава „Ретро“. Комикът очевидно няма нищо против да замества от време на време жена си Гинка, която не работи, в домакинските й задължения и намира време да зарежда хладилника с продукти.

Преди дни в промеждутъка между два ангажимента костюмираният актьор се отби до известен скъп квартален плод и зеленчук, където напълни няколко торби със зарзават. Явно комикът, който от години води тежка битка с килограмите, отново е решил да мине на здравословен режим, след като не успя да се втали дори с диетата на Марта Вачкова и пак прехвърли 120 килограма. Впечатление прави, че Нейков не е почитател на големите вериги супермаркети и предпочита да купува храна за вкъщи от малките магазинчета, където продавачите го познават отлично, дават му отбрана стока и му правят добри отстъпки, защото е редовен клиент и звезда.

След като приключи със списъка с покупки, Любо не продължи пеш до дома си, който се намира в непосредствена близост до магазините, а повика личния си шофьор. Той го взе с лъскавия му джип мерцедес почти от тротоара. От години Нейков плаща на човек да го вози, за да не губи време и нерви в шофиране. С антураж разполага дори невръстната му дъщеря Ана, която всяка сутрин бива откарвана до прага на частното училище, където тя е ученичка в трети клас. Само годишната й такса там струва 10 хиляди лева, но Любо искал най-доброто образование за единственото си отроче. С битови екстри той е подсигурил и съпругата си Гинка, която също кара луксозен автомобил. На нея не й се налага да работи, тъй като мъжът й е сред най-богатите в гилдията. Зад състоянието му обаче стои неуморен труд и макар преспокойно да може да се оттегли от сцената, Любо продължава да играе и театъра, и в телевизията, а отделно от това със съдружника му Евтим Милошев са продуценти на най-гледаните тв сериали.


В категории: Лайфстайл


3
Коментара
Флагман.БГ Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! 01/06/2024, Събота 19:20 4
Флагман.БГ Варненци пропищяха от змии Варненци пропищяха от змии 01/06/2024, Събота 18:40 1
3
Коментара по темата
3.
Ярослав
07.12.2019 14:46:39
0
1
Превод от друг език ли е
2.
Д.Е.
07.12.2019 10:22:29
1
5
Дъщерята на Любо февруари месец ще навърши 9 години! Грешка няма! Не разбирам защо трябва да се бъркате в живота на хората!
1.
Пълна манджа с грозде
07.12.2019 09:53:42
2
9
Дъщеря му, ако наистона е единствена, е около 3 годишна. Как го измислихте този трети клас и частно училище не знам? Оня ден я давсха по ТВ как го поздравява за рождения му ден. И това че пазарувал зарзават от скъп плод и зеленчук където го познавали и му правели отстъпки...
Един съвет - сменете си професиите, не ставате за журналисти!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Флагман.бг откри най-вярната фенка на Матей Казийски, бургазлийката шашна волейболиста със снимка отпреди 20 г. Роси присъства на всичките му спортни изяви, първият й спомен е от зала "Младост", когато е едва 14-годишна 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите 4 качества на хората, които умеят да избягват провалите Всеки човек в този живот има външни опори: сродна душа, любящи роднини, работа, някакво хоби Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Как да защитим парите и данните си, ако ни откраднат телефона Експерти дават пет съвета как да се предпазим от злоупотреба, дори и след като телефонът ни е бил откраднат Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Габровска с номинация „Порнозвезда на годината“ Розовата актриса иска да превземе и Лас Вегас Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Чистачки лъскат апартамента за 500 лева Богаташи глезят съпругата с домашна помощница Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Ето колко пари на данъкоплатците изкарчиха партиите за реклама Най-много средства за реклама са отделили парламентарно представените формации Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Вежди Рашидов вае Ламбо за 100 000 лева! Столична община не дава паметникът да е пред Народния театър Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Кой е бил най-големият страх на Мария Бакалова преди пробива в Холивуд Бургазлийката разказва за пътя си към голямата сцена Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Демографската криза и защита на секторите туризъм и рибарство ще са основните ми задачи в НС Нужно е родните производители и търговци да чувстват подкрепата на държавата и да бъдат поощрявани с политики Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица
Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати Има надежда! Лекарство на Pfizer срещу вид рак на белия дроб показва добри резултати След 5 години при повече от половината пациенти, лекувани с лорлатиниб, ракът не е прогресирал Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Алчност по съседски: Семейства плащат по 1000 евро за ферибот от Атина до Родос Нашенци масово канселират екскурзии заради надутите цени на морския превоз Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Шок и ужас! Младоженец откри на сватбата, че съпругата му е мъж Двамата имали 1-годишна връзка, в която се въздържали от интинмни контакти Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори