×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Амбициозни и готови неуморно да работят за Бургас – ето кои са младежите от листата на БСП


16 Октомври 2019, Сряда, 16:46 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Вижте какво ги е мотивирало да участват в битката на 27 октомври и с какво могат да помогнат за развитието на общината

При представянето на листата си за Общинския съвет БСП-Бургас даде сериозна заявка за промяна на модела на ГЕРБ. Социалистите са уверени в себе си, тъй като участват във вота с професионалисти във всяка област. Прави впечатление, че в листата има силно присъствие и на млади хора. Седем от кандидатите са членове на местното младежко обединение – амбицирани и готови да работят за по-доброто бъдеще на съгражданите си. 

Ето кои са те и какво ги е мотивирало да участват в местния вот:

„Най-голямата мотивация да се кандидатирам за общински съветник бе семейството ми! Бих искал и занапред да живея и работя в Бургас и да осигуря по-светло бъдеще за другите поколения! За момента насочвам вниманието си върху опазването на околната среда и развиване на малкия и среден бизнес в града“, казва Тодор Недялков.  Той е на 26 години. Завършил е Търговската гимназия в Бургас, специалност „Предприемачество и мениджмънт“. Работи като мениджър на екип в частна фирма.

Тодор Недялков

„Ако бъда избрана за общински съветник, ще работя усилено за увеличаване на влиянието на БСП при определяне политиката на общината. Бих искала да допринеса за положителна промяна по отношение на достъпна работна среда, справедливо отношение към всички възрастови групи, както и за подобряване на жизнената среда за всички граждани на Бургас“, заявява Петя Илиева. Тя е на 27 г. Завършила е Loughborough University във Великобритания, специалност „Маркетинг и мениджмънт“, работи като администратор в частна фирма.

Петя Илиева

„На Христовата възраст съм, а тя не позволява да хвърляш на вятъра мисли, емоции и чувства. Влизам в предизборната схватка с ясната мисъл, че имам необходимата експертиза и мога да поема отговорността да защитавам интересите на хората, независимо от партийните им пристрастия, защото бургазлии заслужават гласовете им да бъдат чути“, посочва Георги Спасов. Той е на 33 години. Завършил е Технически университет София, специалност „Топлотехника“. Служител е в частна фирма. Георги Спасов е областен председател на Младежкото обединение в БСП Бургас и член на ИБ на БСП Бургас.

Георги Спасов

„Винаги съм имал активна гражданска позиция и съм отстоявал правата си. Преди повече от 5 години влязох в политиката от любопитство и воден от желанието, че мога да променя нещо. Аз не съм по-различен от всички Вас, аз съм един обикновен човек, който желае най-доброто за семейството, близките си и обществото, а това може да се постигне само и единствено с воля и действие“, подчертава Васил Иванов. Той е на 31 години. Завършил е Бургаски свободен университет, специалност „Комуникация и електронизация за възобновяеми енергийни източници“. Председател е на Младежкото обединение в БСП Бургас и член на ИБ на БСП Бургас.

Васил Иванов

„Аз съм на 24 години и не искам да емигрирам. Искам да съм със семейството си, близките ми и приятелите в моя роден град! Искам съгражданите ми да са усмихнати, да са доволни от живота си, да са спокойни за бъдещето си. Реших да се кандидатирам за този пост, защото сам не мога да постигна много за всичко това, но заедно -можем!“,  категоричен е Кирил Узунов - най-младият представител в листата. Кирил е завършил Аграрен университет - Пловдив, специалност „Аграрно инженерство“, служител е в частна фирма.

Кирил Узунов

„Обичам предизвикателствата. Обичам да съм полезна за другите. Това са главните причини, поради които реших да се кандидатирам за общински съветник. Със сигурност мога да кажа, че ще дам всичко от себе си в следващия Общински съвет, ако бъда част от него, водена от желанието си за по-добър живот и бъдеще на бургазлии“, посочва Мирослава Милушева. Тя е на 31 г. Завършила е Пловдивския университет, специалност „Бизнес администрация“. Член е на Оперативното бюро на Младежкото обединение в БСП – Бургас.  

Мирослава Милушева

„Кандидатирах се за общински съветник, тъй като смятам, че с много усилия и труд бих спомогнал за създаване на по-добър живот на населението в общината. Вярвам, че с общи усилия Бургас може да стане доста по-привлекателен  и уютен град за живеене, който да привлича и задържа младите хора в него“, уверен е Владимир Димитров. Той е на 33 г. Завършил е Технически университет във Варна, специалност „Електротехника“. Работи като ел. монтьор-проектант в „Електроразпределение Юг“, EVN.
 

Владимир Димитров

 




Флагман.БГ Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! 01/06/2024, Събота 09:20 0
България Всички новини
Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Вижте какви са цените на борсите Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Отчетени са средни месечни температури между 12 и 18 градуса Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Последната година с Мария Илиева се случи истинско чудо При 51 университета имаме едва 36% висшисти При 51 университета имаме едва 36% висшисти Това е далеч от общата цел за ЕС от 45% лица до 34 г. с диплома за висше образование Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! Какво знаем и какво не знаем за празника  Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Турски гранд иска Кирил Десподов Турски гранд иска Кирил Десподов Бешикташ вади големи пари за българина Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Прогноза за времето през целия месец Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Андреа Иванова се готви за втора операция на бюста, иска по 1200 кубика във всяка гърда Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Вижте програмата
Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори