×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тодор Байчев: Обезлюден и лъган години наред, Карнобат вече не вярва на обещания


Тодор Байчев: Обезлюден и лъган години наред, Карнобат вече не вярва на обещания
Опонентите ми треперят от страх, защото знаят, че с тяхното управление загубиха доверието на хората, заяви кандидатът за кмет на БСП Тодор Байчев
10 Октомври 2019, Четвъртък, 15:18 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Мога да осигуря по-добър живот и не бива да пропускаме шанса си, призова кандидатът за кмет на БСП

Жителите на община Карнобат нямат доверие в управление, което ги лъга години наред. Обещавано, неспазвано, забравяно и пак обещавано. Говорене, говорене -  и накрая неспазване на ангажименти. Време е за по-добър живот в община Карнобат и този път не бива да пропускаме шанса си. Това заяви по време на среща с избиратели в Карнобат кандидатът за кмет  Тодор Байчев. 

Тодор Байчев всеки ден обикаля по населените места и се среща с избиратели, за да чуе какви са проблемите и тревогите на хората. Хората се оплаквали, че община Карнобат вместо да придобие европейски облик, все повече обезлюдава и става част от изоставащата България. 

„Нормално е  местните избори да предизвикват интерес, защото чрез местната политика се решават техните най-наболели проблеми в областта на образованието, трудовата заетост и здравеопазването. Днес голяма част от българските общини са застрашени от обезлюдяване, безработица и ниско възнаграждение. Хората се тревожат, че това са поредните избори, на които ще чуят празни обещания. Омръзна ми да обяснявам, че няма как да се съмняват в мен заради лъжите на другите - те управляват на местно и на централно ниво. Пред  избирателите в общината предстои избор между познатото старо и неизвестното ново и те трябва да направят своят избор“, категоричен е Тодор Байчев. 

Основните проблеми на жителите на община Карнобат са инфраструктурата, липсата на транспорт от селата до Карнбат и обратно, чистотата на населените места. 

„На места инфраструктура не съществува – както в града, така и в населените места. Трудно се  обяснява  през 2019 г.  защо  няма  асфалт на улицата, защо  мостът е пропаднал  или  защо  пътят е целият в дупки. Дежурният  отговор, че  няма   пари,  не  се приема за оправдание за  несвършената работа. От  друга  страна с премахването на гаражите в града се освободи място, но нищо не се предприе за облагородяването на парковите места в междублоковите  пространства. Те се превърнаха в една градска джунгла. За мен не е приемливо да се върнеш от работа, да паркираш в шубраците и да газиш в калта и да се прибереш с мръсни обувки“, каза кандидатът за кмет на община Карнобат. 

По отношение на транспортната схема той обясни, че има села, до които автобусите пътуват само през седмицата и хората са принудени да наемат такси. 

Друг проблем в общината е социалната политика – възрастните хора търсели съдействие да се разшири програмата за топъл хляб, както и услугата „личен асистент“.

„Както виждате от изложеното, никой в общината не иска нещо непостижимо, просто  по-добър  живот. Може би за това избрахме и това за лого на кампанията ни“, обясни Тодор Байчев.

Основните приоритети в предизборната му платформа са младите хора и тяхното бъдеще в община Карнобат. На първо място Тодор Байчев и екипът му ще работят за въвеждане на безплатни детски градини, като поетапно ще намалят таксата до пълното отпадане. Целта е по този начин да подпомогнат младите семейства, които искат да родят и отгледат децата си в Карнобат. 

Спортът също е на челно място в предизборната му платформа. Приоритет ще бъде изграждане и поддържане на съвременна спортна зала и две игрища с изкуствен терен с покрити мрежа и осветление – нещо, което има на много други населени места, дори и в малки села. 

По отношение на здравеопазването, Тодор Байчев има амбициозни планове за МБАЛ Карнобат, а именно привличане на здравни специалисти за болницата чрез осигуряване на социални придобивки. 

„Искрено се надявам, че ще успеем да инвеститор, който да вложи пари в здравеопазването в град Карнобат. Освен това имаме  желание  за  публично  частно  партньорство  за  изграждане  на дом за възрастни хора. И на последно  място, но не и по  значение – привличане на  инвестиции, като за целта свържем града и обособените промишлени зони с газопровода който минава край града“, обясни Тодор Байчев. 

Засега кампанията за местния вот в Карнобат е като... затишие пред буря. Не се води открита война, а само чрез тролове. Причината е, че опонентите му треперят от страх, заради ниския си рейтинг.  Затова Тодор Байчев очаква удари под кръста. 

„Това, което наблюдавам, е, че за разлика от предните избори, в които помията се сипеше без да се прикриват, сега се действа по-рафинирано - чрез  тролове.  Но има още три седмици и очаквам, че ще се увеличат ударите под пояса. Когато нямаш политически аргументи, единственото, което остава на бедните духом, е да използват калта като средство за правене на политика. Така се надяват, че избирателят няма да разбере, че самите те са изцапани. Но… ще поживеем и ще видим“, каза в заключение кандидатът за кмет на БСП.




Флагман.БГ Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите 21/05/2024, Вторник 07:13 0
Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 13
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
България Всички новини
Жандармеристи пазят пътници от пияници и скитници в нощните влакове, но мъж преби кондуктор Жандармеристи пазят пътници от пияници и скитници в нощните влакове, но мъж преби кондуктор Началникът на сигурност БДЖ Тодор Тодоров разкри, че нападателят, който крещи, че е с жълта книжка, е рецидивист  Ще пуснат ли тъщата на убития Пейо Пеев на свобода Ще пуснат ли тъщата на убития Пейо Пеев на свобода Апелативният съд гледа мярката й Почитаме светците Константин и Елена Почитаме светците Константин и Елена  Днес в Странджа нестинарите ходят по огън с техните икони в ръце 28 плажа може да останат неохраняеми 28 плажа може да останат неохраняеми Липсва интерес за много от плажните ивици във Варненско заради промените в наредбата за водноспасителната дейност Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване
Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори