×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Заловените сутеньори в Бургас симулирали любов към жертвите си, записвали ги тайно как правят секс


Заловените сутеньори в Бургас симулирали любов към жертвите си, записвали ги тайно как правят секс
С акцията се похвалиха Ивайло Спиридонов и Димитър Франтишек (вдясно)
17 Септември 2019, Вторник, 14:12 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Изкушавали ги със скъпи коли по морето

Специализираната прокуратура и ГДБОП се похвалиха с „поредна разкрита и неутрализирана организирана престъпна група за трафик на жени с цел сексуална експлоатация“, действала в България и Германия. Новината на пресконференция в столицата обявиха ръководителят на спецпрокуратурата Димитър Франтишек Петров и шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов.

„Извършените процесуално-следствени действия са на територията на град София, град Бургас – основно, град Ямбол и град Силистра. В хода на тези процесуално-следствени действия са задържани основно към настоящия момент четири лица, на които са повдигнати обвинения за участие в организирана престъпна група“, обяви прокурор Франтишек.

Вероятно с това разследване са свързани акциите в цигански гета в Бургас вчера, за които „Флагман“ информира.

Момичетата били подмамвани от сутеньорите, които ги лъжели, че са влюбени в тях. Жените били шантажирани и като били записвани тайно по време на сексуален акт. След това били принуждавани да проституират под заплахата записите да бъдат пуснати на публично място.

Бандитите изкушавали момичетата, като карали скъпи автомобили.

Обикаляли са заведения по морето. Запознавали се с определено момиче. Симулирало се чувства, любов между тях, като въз основа на тези вече изградени отношения момичето е било изпращано в Германия, където под натиск, отделено от близки и роднини, е принуждавано да проституира. Другият начин, подобен на първия - след случаен полов контакт, който е бил контролиран – записвани са половите актове, след което момичетата са били принуждавани да проституират под угроза на това, че въпросният запис ще бъде разпространен и те ще бъдат, така да кажем, публично опозорени“, обясни Димитър Франтишек.

Иззети са голямо количество пари, банкови нареждания и такива по системи за бързо плащане за над 500 хил. лв. Това са сумите, които групата генерирала от сексуалната експлоатация на жените.

Ивайло Спиридонов обясни, че оперативната работа по тази група започнала през юни т.г.

Съмненията дошли заради луксозния начин на живот на заподозрените.

Жените били принуждавани да проституират освен в Германия, но и в Австрия.

Парите са инвестирани в скъпи часовници и нови модели изключително скъпи автомобили.

Мога да кажа, че паричната сума, на която възлизат тези автомобили - осем автомобила са иззети, са над 1,5 млн. лв. Намерени са част от платежните нареждания“, каза Ивайло Спиридонов. Според него това е поредна изключително успешна акция.

Той поздрави разследващите, тъй като трафикът на жени с цел сексуална експлоатация било нещо „изключително гнусно“ и то било приоритет за колегите му.

Димитър Франтишек обяви, че са установени пет експлоатирани жени на територията на България. Това обаче била по-малката част. Останалите били в Германия. Жените били пълнолетни.

Някои от тях „се откачали“ от сутеньорите, по думите на Ивайло Спиридонов, и водели вече съвсем различен начин на живот. Те също щели да бъдат разпитани.

Мерки за неотклонение се очаква да бъдат гледани в съда утре.

Много малка част от печалбите оставали в момичетата. Те били настанявани в квартири, наети от сутеньорите.

Жените не били наясно какво с какво разполагат в банковите им сметки. Една от тях, например, не знаела, че в сметката й в Германия има 67 000 евро.

А е разполагала само с 200 евро и си е купила маратонки, примерно. Изключително оскъдно са разполагали с финансови средства. Всичките финансови средства са били взимани от въпросните лица, които са ги склонявали, и влагани по съответния начин“, добави Ивайло Спиридонов.

Димитър Франтишек каза, че производството е в много ранен етап. При повдигане на съответно обвинение щяла да бъде уведомена и КПКОНПИ.

След пресконференцията МВР разпространи кадри от акцията: 

https://www.youtube.com/watch?v=il0Cjj6A4Dc#action=share

 


В категории: Крими


Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
15
Коментара по темата
15.
до 13
19.09.2019 08:51:44
0
1
Знаем,че си такъв!Само за такива гадории си роден!
14.
Има още
18.09.2019 22:36:18
1
0
От бургас кумника яшката и васвито и аслан от меден руднил асен и николаи мишеви и още доста други помоярчета погнете ги ало полицията може и вашите дъщери да хванат действаите смело напреде ;)
13.
Далакмана
18.09.2019 13:23:12
0
2
Аз съм аз съм анонимен свидетел #1
12.
Мечо
18.09.2019 08:32:13
1
2
Кво става бай вълчо, казала меца на хитреца...
11.
Въй нЬе
17.09.2019 21:58:37
2
3
Йоско!? Неее, каратистчето му по скоро. Той Йоско прилича на настъпана жаба, ма каратистчето става. Боклуци.
10.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
17.09.2019 19:44:11
6
8
ПУКНЕТЕ ГАДНИ СВОДНИЦИ И ОНЯ ФАРАОН ЛИ Е МАКАРОН ЛИ Е МРЕТЕ БОКЛУЦИ ДАНО ПУКНЕТЕ
9.
Георги
17.09.2019 19:15:46
2
30
Честно казано тези момичета си го заслужават. Обикаляли заведенията с лъскавите си коли и ги изкушавали.
Как пък тея същите момичета не се влюбиха в някой нормален с нормална кола.
Като има прости жени които гледат само и единствено материалното, така ще става.
Ще посещават страни като Германия и Холандия, но няма да е екскурзия.
8.
Gandy
17.09.2019 18:40:41
3
10
Поздравление на служителите. Успех в кариерата. И дано стигнат до покровителите на изнудвачите. Да пресекьт и зависимостите в които са изпаднали важни за обществото клиенти. Компромати и шантаж за изборите да очакваме ли в кафевите медии?
7.
Митю с питоня от арбанаси
17.09.2019 17:19:27
7
7
КОЗЛОДУЙ АКО НА ПОРНА ЩЕ МИ РОДИШ ЛИ ДЕТЕ
6.
*********
17.09.2019 17:10:08
1
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
5.
*********
17.09.2019 17:05:05
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
4.
Ангел С. до 1
17.09.2019 16:14:49
8
7
Вие имате ли 18 години да пишете тук и да издавате смъртни присъди? Сигурно не! Има съд за тези хора.
3.
до ГРАД КОЗЛОДУУУЙ
17.09.2019 16:14:49
7
8
СЕДНИ ТИ НА МОЯТ УУУУУЙ
2.
ХХ
17.09.2019 15:09:05
13
10
"Обикаляли са заведения по морето. Запознавали се с определено момиче. Симулирало се чувства, любов между тях, като въз основа на тези вече изградени отношения момичето е било изпращано в Германия, където под натиск, отделено от близки и роднини ..."
все едно (евроатлантически от тези с ценностите) политик дет разправя колко е хубава свободата да излезеш да работиш извън България... боко беше един от тях.
1.
ГРАД КОЗЛОДУЙ
17.09.2019 14:22:56
7
32
СВОДНИЦИ ПУКНЕТЕ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори