×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • От 7 юни започва изплащането на пенсиите , обезщетенията за безработица - на 17 юни
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Софи Маринова сензационно: Броих 100 000 лева, за да извадя Гринго от затвора!


Софи Маринова сензационно: Броих 100 000 лева, за да извадя Гринго от затвора!
Мургавият побойник беше арестуван през септември 2017 г. след сигнал за рекет и смъртни заплахи над търговеца от Айтос Асен Атанасов – Акиф
12 Август 2019, Понеделник, 21:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Ромският славей иска да види бившия си пак зад решетките

 

„Дадох 100 000 лева, за да извадя от затвора вече бившия си мъж Тодор Давидов. Похарчих всичките си спестявания, за да го пуснат от панделата, а той продължи да ме бие”. Това разкри Софи Маринова, помолена за коментар на развода с Гринго, пише Уикенд.

Мургавият побойник беше арестуван през септември 2017 г. след сигнал за рекет и смъртни заплахи над търговеца от Айтос Асен Атанасов – Акиф. Бившият бодигард изнудвал бизнесмена за 50 000 лева. Бившият на Софи заплашвал, че ако не получи пачките, ще очисти него и семейството му.

Когато заканите не подействали, Гринго пратил шофьора си Стефан Сливков да стреля по къщата на изнудвания. Така Стефан открил огън по фасадата и прозорците на 23 септември 2017 г. След това обаче и двамата бяха закопчани, а Софи Маринова направи и невъзможното, за да измъкне Гринго от пандиза. 

„Дадох си всичките спестени пари, защото го обичах и исках да е на свобода, за да се оженим. Платих на адвокати и където трябва за почерпки, само и само да пуснат Гринго и не ме излъгаха – освободиха го. Той много добре знае, че без моите пари още щеше да лежи в килията. При всяко свиждане ми ревеше колко е зле там, да му помогна да излезе на свобода, после да свием хубаво семейство и да имаме дете. Само сватба вдигнахме, защото той продължи да ме бие. Видях, че не се е променил и взех окончателно решение. Аз съм певица, популярна, не мога да ходя постоянно със синки и счупени ръце, какво да обяснявам на хората по участията си. Обичах го, но вече не – до тук!”, откровена е ромската перла. 

Фолкзвездата нае адвокат Марин Марковски за защитник на Гринго и топ юристът успя да договори споразумение. След като любимият й се призна за виновен миналата есен, бе осъден само на 10 месеца затвор, но с 3-годишна пробация. Преди месец ромската фолк звезда призна, че се е развела само след 2 месеца брачен живот. Софка съжалява, че вместо да си купи нещо, пръснала толкова пари за свободата с айтоския здравеняк. Затова гласовитката се надява на възмездие – побойникът да се върне обратно зад решетките. Тя е подала жалба в прокуратурата срещу него, тъй като се притеснява от заканите му.


В категории: Лайфстайл


6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
значи
13.08.2019 07:45:05
1
3
Няма правосъдие. Всичко е покупка продажба.
5.
yanko
13.08.2019 00:42:38
1
0
kakav e tozi takst nihto nese razbira koi e tq i koia e toi
4.
up surt
12.08.2019 23:15:29
3
0
Много ми е интересно, къде щяха да бъдат и Потеров и Марковски, ако Бай Тошо беше още на власт?! Няма боклук, неизмъкнат от тия двамата.
3.
_nib_
12.08.2019 22:12:35
0
0
Циганката не познава парите.
2.
Рънърса
12.08.2019 21:58:08
0
2
Начи кака тос Жмринго е много алчен и прост аитошки тюфлек .... нагло нагло , еи не му играх една гега и да си го оставя у Аитус
1.
Пълни глупости
12.08.2019 21:37:15
1
7
Марковски може и да е взел големи пари, но не е свършил и грам работа. Споразумението го договори адвоката на Сливков- Благой Потеров, а Марковски само се възползва от това и... разбира се обра ларвите и парите на Софка.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лекарският съюз с предложение за промени в заплатите на медиците Лекарският съюз с предложение за промени в заплатите на медиците В досега действащия КТД се предвиждаше основното възнаграждение на лекар без специалност да е 2000 лв Председателят на ДПС и водач на листата в Благоевград Делян Пеевски посети Рибново Председателят на ДПС и водач на листата в Благоевград Делян Пеевски посети Рибново Винаги може да разчитате на моята подкрепа и на ДПС, обърна се Пеевски към местните Порой и градушка! Ето къде у нас ще е страшно утре (КАРТА) Порой и градушка! Ето къде у нас ще е страшно утре (КАРТА) През следващото денонощие през страната ще преминава студен атмосферен фронт Четири коли и камион се удариха на АМ „Тракия”, има пострадали Четири коли и камион се удариха на АМ „Тракия”, има пострадали Четирима души са ранени Тричленно семейство да си приготви от 2000 до 7000 лева за седмица на морето Тричленно семейство да си приготви от 2000 до 7000 лева за седмица на морето От началото на юни до към 20-25-ти цените са 43 евро на човек на ден All inclusive. После вече стават 51-53 евро за юли и август, казват хотелиери Би Би Си: Ружа Игнатова е плащала по 200 бона на месец на Таки за охрана Би Би Си: Ружа Игнатова е плащала по 200 бона на месец на Таки за охрана Христофорос Аманатидис е кръстник на дъщерята на най-известната измамничка Пиян шофьор заби колата си в чадъра на магазизин в Черноморец Пиян шофьор заби колата си в чадъра на магазизин в Черноморец Дрегерът му посочил 1,89 промила алкохол в кръвта Този актьор най-накрая показа дъщеричката си Този актьор най-накрая показа дъщеричката си Малката Алина е на 8 месеца и навръх 1 юни Ненчо Балабанов се престраши да покаже момиченцето Премиерът води турския посланик и четирима министри на ГКПП-Малко Търново Премиерът води турския посланик и четирима министри на ГКПП-Малко Търново Целта е да се обсъдят и решат възникналите проблеми с преминаването на границата, които предизвикват затруднения за пътуващите и търговията между двете страни Ето я програмата на първия Черноморски международен литературен фестивал в Бургас Ето я програмата на първия Черноморски международен литературен фестивал в Бургас В рамките на трите дни на фестивала ще има 3 литературни четения, няколко професионални срещи, посветени на преводите, книгоиздаването и литературните контакти между страните  
Заради честите инциденти - ще седим залепени за седалките по време на полет Заради честите инциденти - ще седим залепени за седалките по време на полет По-често опасно друсане заради промени в климата Първата жена президент на Мексико е с български корени Първата жена президент на Мексико е с български корени Те бягат от България в началото на 1940-те, за да избягат от Холокоста Най-малко 14 души пострадаха от мълния в Чехия Най-малко 14 души пострадаха от мълния в Чехия  Пет деца са сред ранените Ще приеме ли "Хамас" планът на Байдън за примирие в Газа? Ще приеме ли "Хамас" планът на Байдън за примирие в Газа? Израел също не е дал официален отговор Гришо бори историята, класира се на четвъртфинал на "Ролан Гарос" Гришо бори историята, класира се на четвъртфинал на "Ролан Гарос" Тенисистът ни победи световния номер 8 Хуберт Хуркач Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му   Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксваген Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня - Сийке, какво ново?
- Най-после моят спря да ми изневерява.
- Така ли?! И от кога?
- Утре стават 40 дни.
Виц на деня Виц на деня - Синът ми е студент, ама едва го издържам!
- Почакай, да завърши, тогава да видиш, инженер как се издържа.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За тези, които обичат слабите и стройни жени - помнете, че дебела змия няма!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори