×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ужас! Жена загина във верижно меле на АМ "Тракия", други осем са ранени


Ужас! Жена загина във верижно меле на АМ "Тракия", други осем са ранени
Вероятната причина за кървавото меле е заспиване зад волана или висока скорост и загуба на контрол
04 Август 2019, Неделя, 10:07 ч.
Автор: Флагман.БГ

Сблъскали са се Мерцедес Вито, който е ударил отзад лек автомобил БМВ

Една жена е загинала и осем души са били ранени при поредната касапница на пътя на магистрала Тракия, съобщава Блиц, цитирайки очевидци.

От полицията потвърдиха за поредната трагедия и уточниха, че инцидентът е станала тази нощ на 152 км в посока Бургас.

Сблъскали са се Мерцедес Вито, който е ударил отзад лек автомобил БМВ. След него са се нанизали Ситроен и Пежо.

Първите две коли са чуждестранна регистрация. При зверския удар е загинала шофьорката на един от автомобилите, на 55 години, която е турска гражданка.

Ранени са общо 8 души, участници в мелето. Един мъж от тях е в изключително тежко състояние с опасност за живота. Той е откаран в Университетска болница в Пловдив.

От Спешна помощ съобщиха, че трима от пострадалите са българи, останалите са турци. На място са били изпратени полиция, пожарна и линейки.

Рязани са ламарините на колите, за да извадят ранените. Вероятната причина за кървавото меле е заспиване зад волана или висока скорост и загуба на контрол.  

Извършен е оглед от полицията, образувано е досъдебно производство.

Цяла нощ до тази сутрин движението е участъка на катастрофата е затворено, автомобилите бяха пренасочвани по маршрут път II 56-път I-8 и път II-66.

На магистралата можеха да се качат едва на 165 км в близост до Чирпан.

Движението вече е възстановено, въпреки това има образувани огромни задръствания.


В категории: Пътна обстановка


Флагман.БГ Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! 01/06/2024, Събота 09:20 0
3
Коментара по темата
3.
Кико
04.08.2019 14:54:13
0
1
На какъв език пишете братя журналисти, смешни сте
2.
Гражданина
04.08.2019 12:25:08
0
2
Резаците гастарбайтери,карат като невидели,после имало закони!
1.
A.Златанов
04.08.2019 11:27:05
1
2
На какъв език е написана информацията за катастрофата на АМ "Тракия" ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Вижте какви са цените на борсите Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Отчетени са средни месечни температури между 12 и 18 градуса Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Последната година с Мария Илиева се случи истинско чудо При 51 университета имаме едва 36% висшисти При 51 университета имаме едва 36% висшисти Това е далеч от общата цел за ЕС от 45% лица до 34 г. с диплома за висше образование Отбелязваме Международния ден на детето! Отбелязваме Международния ден на детето! Какво знаем и какво не знаем за празника  Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Една година Клиника за майчино и детско здраве „Мама и АЗ“ в Плевен Турски гранд иска Кирил Десподов Турски гранд иска Кирил Десподов Бешикташ вади големи пари за българина Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Юни започва с жега и валежи, температурите през месеца ще са от 10 до 36 градуса Прогноза за времето през целия месец Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Андреа Иванова се готви за втора операция на бюста, иска по 1200 кубика във всяка гърда Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Вижте програмата
Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори