×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Преслава: Никога не съм взимала забранени субстанции!


Преслава: Никога не съм взимала забранени субстанции!
Операцията на носа й била заради друг здравословен проблем, сподели с почитателите си Преси
02 Август 2019, Петък, 14:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Певицата разкри още тайни от личния си живот

Дни след светкавичния успех на новия си хит „Пиян”, Преслава изненада с решението да отговаря на въпросите на почитателите си. Добричлийката май се чувства обидена от критиките и коментарите, които предизвика след като коригира носа си, предполагат в бранша.

Повод стана именно избора на хитовата пайнерка да комуникира директно с феновете си чрез профилите си в социалните мрежи. „Понеже в медиите се пишат само „истини” за мен, днес мисля да дам интервю лично на вас. Започва рубриката „Вие питате – Преслава отговаря!”. Искрено и самоиронично”, изненада певицата своите почитатели.

В резултат стана ясно, че поддържа фигурата си със здравословно хранене и повече разходки. Пайнерката подчерта, че не използва продукти за отслабване и не е рекламирала такива. Тя напълняла с 15 кг. по време на бременността.

През цялото време Павел настояваше да се казва Преслава, но последните 5 дни го убедих да я кръстим Паола! Сега от време на време й казваме Преслава”, споделя певицата, цитира „Уикенд“. Съвсем очаквано, хитовата пайнерка бе попитана и защо е решила да оперира носа си. Изпълнителката не прескочи въпроса и за първи път отговори подробно: „С прегледите, придружаващи бременността ми, се оказа, че имам здравословен проблем и се налага операция. Няма нужда да ви казвам, че не харесвах формата на стария си нос. След като така или иначе трябваше да изтърпя дискомфорта на следоперативното лечение, реших да съчетая едното с другото! Дори се наложи да го направя по-рано от предвиденото”.

Преслава откровено сподели, че не е оперирала само носа си. Припомни, че преди време се е подложила на редукция на гърдите. Всъщност, добричлийката никога не е крила тази интервенция, която се състоя доста отдавна. Тогава в бранша се говореше, че е наложителна, тъй като имала болки в гърба.

Нямам никакви импланти или нещо изкуствено по тялото и лицето си”, подчертава изпълнителката на „Пиян”. Преслава подчерта, че не употребява и никога не е употребявала наркотични вещества, каквито слухове имаше преди време.

Считам за моя грешка, че дълги години оставях жълтите медии да пишат какви ли не измислени статии за мен и да насаждат на хората, че съм наркоманка. Не съм такава”, споделя пайнерката.

От интервюто, водено от почитателите й, стана ясно още, че по документи певицата вече не е Петя, а Преслава. Явно и добричлийката се е прекръстила, както направи преди време Джена. Вече повече от 2 години не пуши, а към постоянния интерес към себе си има нова стратегия.

„Дълги години смятах, че правилният подход е да не обръщам внимание на свободните съчинения в пресата. Сега мисля, че е било грешно и че всяка лъжлива информация трябва да бъде опровергана своевременно, за да не се раждат митове!”, заявява Преслава. На въпроса ако напише книга за живота си, какво би било нейното заглавие, тя признава, че е имала „подобно предложение”, но е решила, че й е рано. Относно заглавието – „Дяволско желание”.

Преслава споделя още, че е „Водка с утеха”, както и още от най-големите й хитова са нейни песни. „Навремето, когато ги композирах, бях на 20 и няколко години и си мислех, че ако се пиша като автор, песента няма да има тежест.

По отношение на текстовете, в много редки случаи нямам намеса”, споделя тя. Преслава обича да гледа филми и да чете книги, макар че не й остава много време за хобита. Любимите й книги са „Пътуване към себе си”, „Лавина” и „Отклонение” на Блага Димитрова, „Любовта трае три години” на Фредерик Бегбеде и всички криминални на Агата Кристи.


В категории: Лайфстайл


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
Емо
02.08.2019 17:27:33
1
0
Само кока от субстанциите,след която й се прецака нослето,но пък се пукаше по цели дни и нощи
1.
лъжкиня
02.08.2019 17:20:20
1
2
като те праскахме в джакузито не беше ли наперкана с бело? я си признай парцальос
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори