×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Заради дългове продават златен имот за 58 млн.лева край резиденцията на Ахмед Доган


Заради дългове продават златен имот за 58 млн.лева край резиденцията на Ахмед Доган
Това е една от четирите сгради в комплекса, но изглежда в окаяно състояние
27 Юни 2019, Четвъртък, 21:40 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Испанският инвеститор окончателно фалира, ЧСИ вади западналата му база за рекордна цена

Огромен имот на златно място с рекордна цена, обяви днес за публична продан частният съдебен изпълнител от Бургас Станимира Николова, показа проверка на Флагман.бг.(ВИЖТЕ ТУК)

Става въпрос за 70 дка на брега на морето в местността Отманли – недалеч от резиденцията на Ахмед Доган.

Цената не е никак малка и към този момент това е най-скъпата публична продан в България.Търгът ще започне от 58,23 млн.лева.

Процедурата тръгва след искане на Община Бургас – за неплатени местни данъци, но като взискател се присъединява „Банкиа С.А.”, която претендира за над 50 млн.лева.

Собственик на имота е „Атиа резорт” ЕАД, еднолична собственост на „Атиа спейн С.Л.”, регистрирана във Валенсия.

Представляващи на „Атиа резорт” ЕАД е Фернандо Бласко и Хавиер Валс. Испанците участват в още няколко български фирми с интереси в сферата на туризма, регистрирани в Царево, Несебър и София.

От последния публикуван финансов отчет на българското дружество – за 2013 година става ясно, че се подготвя инвестиционен проект, но той така и не е реализиран, защото през 2014 година дружеството-майка в Испания фалира и това повлича българския клон на компанията.

Цената на имота изглежда прекомерно висока, защото макар и да е на брега на морето в мястото, известно като „Бургаската Витоша”, то има само 2 хил.кв.м застроена площ и те са в окаяно състояние, става ясно от снимките на ЧСИ-то.

Изглежда невъзможно да се стигне до продажба на първия търг, но все пак Флагман.бг ще проследи публичната продан.

 

 




В категории: Бизнес


Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 2
12
Коментара по темата
12.
човека на делян
29.06.2019 02:57:51
0
0
ми като е толкова златен тоя кенеф , да го купи валерката , нали е виден хотелиер .
11.
Доган
29.06.2019 00:21:07
0
3
Познайте,кой ще я купи на многократно занижена цена и ще вдигне сарай?За сарая на яхтено то пристанище на Лукойл бяха нужни 460 бетоновоза на Унистрой,които влизаха през нефтопристанището на Лукойл и стоварваха бетона в съседният плаж и пристанище които прилапах и вдигнах сарая.А ти спи народе български.
10.
Алек
29.06.2019 00:11:59
0
2
Това е така наречената почивна станция Електрон.Познавам лично шефа на станцията и заместникът му преди 20г., когато станцията работеше,г-н Янев от меден Рудник и г-н Бакалов,лека му пръст от Черноморец.От тях знам за много,много подробности за приватизацията и разграбването на електрон прогрес...
9.
Той
28.06.2019 12:54:31
0
2
Щях да напиша нещо , ма са отказах !
8.
Инвеститор ? Да ама НЕ
28.06.2019 10:15:49
0
15
СТИГА С ТЕЗИ ИНВЕСТИТОРИ !!!
Какъв инвеститор е този който взема една работеща база и я превръща в руините от сниките ???
7.
Тъп
28.06.2019 00:44:18
0
9
Не се сещам КОЙ ще го купи...
6.
Вярно е златен
28.06.2019 00:29:47
1
21
За 58 млн.лв ще съм тарикат в цял Свят.За 58млн.лв.ще ми целуват краката,ще имам 3-4имения,които след 10г.ще струват 5 пъти повече.Златния ви кенеф в Бг струва 2-3млн.лв,на отворени играчи като мен не ги разправяйте тези лафове,само на закъсали селяци от вашия окръг флегми прости
5.
n
27.06.2019 23:17:53
0
28
Колко ви плати ненормалника Краси Антонов, че изтрихте статията срещу абсолютно незаконният му строеж на пясъка?!
А се представяте като честна и независима медия.
4.
Запознат
27.06.2019 22:59:57
0
9
Това вече не изглежда така откакто чси то залепи лепенките преди месец се разграбва всеки ден желязото.
3.
miko
27.06.2019 22:05:23
0
37
Защо изтрихте статията за незаконния ресторант на Елените продажници?
Лисицов напускай това продажно и зависимо сайтче.
2.
-----
27.06.2019 22:01:39
0
12
тоя имот се препродава между определени фирми и се тегли ДДС след това. в това състояние е имота от поне 5 год.
1.
bgman
27.06.2019 21:55:51
0
23
на третия търг Доган ще го купи за 58 000...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори