×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман.бг! 23-годишният Михаил е арестуван с чували с дрога при разбиването на наркооранжерията


23 Май 2019, Четвъртък, 16:31 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: МВР

Целите стени на помещението били облепени с найлон, вътре имало лампи и термометри, както и инсталация за поддържане на определена температура и влажност на въздуха

Бургазлията Михаил Тодоров е арестуваният за разбитата наркооранжерия в кв. „Акациите“, научи Флагман.бг. 23-годишният мъж вече е на свобода, като му е повдигнато обвинение единствено за притежание на дрога въпреки сериозните количества, които полицаите откриха при спецакцията в дома му.

Михаил най-вероятно ще се размине с условна присъда, тъй като не е осъждан до момента.

Припомняме, че на 10-ти май служители на Първо РУ-Бургас удариха супер модерната оранжерия на Михаил на ул. „Марин Дринов“ в кв. „Акциите“. При акцията ченгетата заварили цяла стая, оборудвана със специална техника за отглеждане на марихуаната. Целите стени на помещението били облепени с найлон, вътре имало лампи и термометри, както и инсталация за поддържане на определена температура и влажност на въздуха.

В оранжерията имало цели 33 растения, засети в саксии и PVC чували. В съседната стая полицаите открили близо половин кило вече набрана готова продукция.

 


В категории: Крими


17
Коментара
17
Коментара по темата
17.
Гошо Пишката
09.06.2020 12:53:27
0
1
"Всички хора са негри
всички негри са гейове"
Гошо 2020
16.
аз сам Енженер и си търся жина
27.05.2020 12:01:11
0
1
да
15.
Бай Герги, инженера
27.05.2020 12:00:27
0
3
Avanti най-лудия началник!!!! Кажи кой ти е дилъра, че и аз искам малко материалче :D
14.
Бай Тошо, инженера
27.05.2020 11:57:24
0
3
Абе avanti, научи се да пишеш първо, бе лудия :D
Напрегнах се доста да ти прочета коментари, но си струваше. Доста се посмях, за което ти благодаря ;)
13.
Пешо инженера
24.05.2020 15:34:02
0
3
да живее чичо мишо от ТУ софия и дано да пише повече 3ки
12.
avanti
26.05.2019 10:11:26
2
1
натеб ще кажа дане съм като вас шматка човек като върши нещо го прави без да казва само тиня кат вас се хвали и осира пандизите са пълни с такива келеши и малоумници като теб смешник недъгав. много филми си гледал за батман. спирам ти ги .край. и не съм казвал че ще убия.а че мога пръдльо наакан.не приемай всичко буквално.ама нали си профан кво да ти обяснявам дърпай към кара баир убитал.или към индустриална където ти е мястото-провал
11.
do avantii
26.05.2019 10:05:30
2
0
Kajii koii si policaicheee Ebanooo shtooo se krieshh hahahaha ybiecooo nasrahmee see nee mojem da spim bat man ti li si i hahahahajajaja dudooo
10.
do 9
25.05.2019 23:33:26
2
1
zazaxaxaaza åre ve hajaajjaja
9.
avanti
24.05.2019 17:19:44
3
3
в меден рудник само цигани,тиняци,курви,педали,крадци-кокошкари и наркомани лепилари.као ги гледам какви са смешници и как се надъхват се смея сам.ако каже, ще ги избия за една вечер сам , като кучета.ще ги смазвам от бой, ще ги стрелям и палкя, ще ги мушкам с ножове и ще реват като курви.виждал съм какви ли не посереци, като тях.големи мъже,мишки , посереци.арееее вееее паляциии играчи ли сте големи?докога само ще ни излагате педераси грозни.това че вниманието ми е фиксирано върху меден рудник, не означава останалите крастви педали от другите квартали да се ослушват.взимайте се в ръце, че скоро ще стане страшно за вас!!!ясен ли съм!!! помияри!!! само ббургас, бургас,бургас...станахме за посмешище на целият балкански полуостро.и то да е с някои сериозни генгста изпълнения, ами с кокошкарски издрисъци и насиранки.шанаджии посрани.ще ви избием за една вечер..какво си мислите вие?че ще ви оставим още дълго ли?педали долни.ще ви дам едни мъфите,рочи и какви ли не келеши гибони,черни, митковци , яневци и пендевци.аман от гурльовци.знаем ви всички какви дринговци сте.мъфи я кажи как скоро яде шамари в едно казино и се къпа в една локва отвън? чушката гангстера защо не ти помогна?нали бяхте заедно? а ?защото ходите да се гаврите с хора които ви вземат насериозно и се плашат от вас.лайнари.да спирате че времето на търпенито се изчерпа..вижте..чувате ли..цък...цък..времето отброява последните ви часове, ако не се вземете в ръце..сополковци
8.
до 7 зависливия
23.05.2019 20:56:18
2
2
голяма завист ама като го бутнат в пангото няма да му завиждаш нали ?????
7.
Внимание
23.05.2019 20:36:08
1
7
Акция и за Д.Х Димака от ж.к Братя Миладинови!!! Справка от ДАНС НАП. От къде 23годишен разполага с пари и то не малки суми кеш? Кара постоянно различни коли най-нови модели? Мерцедес S-класа 2017 Поршета бентлита аудита и какви ли още не?! Вади две пачки с евро и по 100лева плаща на бензиностанция и оставя бакшиш 15лв пред очите ми? Как приятелката му започна да ходи на почивки и си сложи силикон за 10бона и три операции на носа за общо още 15бона? И тези пари са от Димо!? Не работи няма нищо на негово име и само като видиш с кой движи и той самия какъв е ти става ясно?! Наркотици проституция трафик на хора черно тото бързи кредити! И това всичко със Марян търновския! Хотелите и ресторанта където ядът и пият постоянно в Несебър е замазка за очите? Колите за по 250 хиляди и парата кеш...... СПРАВЕДЛИВОСТ!!!!!
6.
Тоз пък
23.05.2019 20:05:44
0
7
А ако сравним МР с останалите комплекси - на глава от населението МР е с най-малко престъпления. Може да сравните сводките с РУ.



Ти нормален ли си
4-то рпу пълен ташак не им се занимава да гледат за това няма сводки
Само кражбите в меден рудник са повече от колкото престъпленията във всички други комплекси...
Не говори на изуст
Това че си някой изрусен пе****ст
Който е в цикъла работа-вкъщи-работа-вкъщи-пазар-работа-вкъщи-на центъра-вкъщи не те прави вещ по темата с престъпноста
Пълно е с наркомани които крадат всичко за да изкарат за да си купят наркотици
5.
Гената
23.05.2019 18:48:21
2
6
Еи флагмоци и в Малко Търново са трясна ли лабораторийка ,задържани са двама гранични ролицаи
4.
Бай Кольо
23.05.2019 18:43:11
5
9
Изметете тази сган от града.Смърт за дилъри наркомани и тревомани.Парници за марихуана има и в Лазур 76 бл.....и в Братята 18бл...Събуди се народе ......правят пари като зарибяват деца....Нямат милост към никои..
3.
Меден Рудник
23.05.2019 17:13:40
0
3
Хардкор Бургас-меден Рудник :)
2.
az do flagman
23.05.2019 16:55:10
0
4
Поправили сте си заглавието, благодаря за което, но не бързайте - четете се. Бургас е престъпен град и всеки е чувствителен към квартала, в който живее. А ако сравним МР с останалите комплекси - на глава от населението МР е с най-малко престъпления. Може да сравните сводките с РУ. Давам ви повод за размисъл и евентуален плац за работа и нова статия.
1.
AZ
23.05.2019 16:50:56
2
17
Флегми, умишлено и може би комерсиално търсите сензациите пишейки за Меден Рудник. Ай сега един от вас, а ако може и писалия тази статия да обясни, какво общо има кв. Акации в к-с Меден рудник, че така ви е озаглавена статията ???
Че Акации са по-близко до вашия офис отколкото до Меден Рудник. Според вас и Ривиера, и Ница може да са "край Меден Рудник". Ето такива, като вас създават фейк и пресилени новини. Създавате един напълно целенасочен, но фалшив и лъжлив имидж за най-големия, най-млад и най - бързоразвиващ се комплекс.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Срязаха спирачките на влак в Лом Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Николай пред журналисти в Бургас: Кой ще е патриарх и наум не ви идва, но няма да съм аз Той не отговори на въпрос дали е декларирал официално в писмен вид отказа си за участие в избора на нов патриарх, който ще се проведе на 30 юни тази година със свикването на Патриаршеския Избирателен църковен събор Бургас почете паметта на Христо Ботев Бургас почете паметта на Христо Ботев На поклонението присъстваха кметът Димитър Николов, председателят на Общинския съвет Михаил Хаджиянев, общински съветници, представители на държавната и местната власт Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Кандидат-депутатът от "Левицата" Севда Димитрова със силно послание от Топчийско Трябва да се обединим за високи цели, те ще ни диктуват и друго поведение, и друг диалог в парламента, посочи тя БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ БСП почете паметта на партизани и ятаци от отряд „Народен юмрук“ Поднесоха венци и цветя на мемориала в Топчийско Кога най-после ще се оженят тези двамата Кога най-после ще се оженят тези двамата Появата на дъщеря им Амая през 2019 г. даде нов фокус на известните родители и плановете им за сватба минаха на заден план Демони живеят в това българско село Демони живеят в това българско село Става въпрос за родопското Югово  Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Сливенският митрополит Арсений с първа служба в Бургас (НА ЖИВО) Вижте церемонията по посрещането на главата на Сливенска епархия в морския град Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Очаквано: ПП-ДБ не можа да събере кворум за извънредно заседание на НС Заседанието бе свикано от зам.-председателя Росица Кирова 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието 200 частни линейки работят като копърки по Черноморието В Бургас и Варна цените за транспортиране на болен с такъв превоз в границите на градовете започват от 40-50 лева и стигат до 120 лева, ако поръчаният превоз е през нощта, тогава е двойно по-скъпо
Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му Нацепен охранител изрита мъж в главата пред погледа на детето му   Пострадалият пътувал с половинката си и детето им с фолксваген Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай се опитва да провали мирната конференция, избухна Зеленски Китай, който предложи свой мирен план за конфликта, смята, че все още не са налице подходящи условия за неговото уреждане Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Турските власти арестуваха двама заради рухналия блок в Истанбул Загина един човек, а осем души са ранени Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате Лъсна таен чат на ергенът Алек, няма да повярвате От дискусията за Ергенът Алек става ясно не само, че той е бил наясно със ситуацията и с девойките в шоуто от самото начало, но и това при коя искал да бъде точно Тя е 46 години, а изглежда на 20 Тя е 46 години, а изглежда на 20 Мария Илиева е в страхотна форма Какво уби ISQ Какво уби ISQ Нacĸopo cтaнa яcнo, чe oĸoнчaтeлнo cпиpa cъщecтвyвaнeтo cи Южна Корея ще прави мисия до Марс Южна Корея ще прави мисия до Марс C oтĸpивaнeтo нa ĸocмичecĸaтa aгeнция влacтитe нa cтpaнaтa възнaмepявaт дa пpoдължaт paбoтaтa нa индycтpиaлнaтa пoлитиĸa пpeз пocлeдния пoлoвин вeĸ Каква зодия са най-жестоките личности Каква зодия са най-жестоките личности Хитлер е Телец Как Отварачката се изложи брутално Как Отварачката се изложи брутално Последната й песен предизвика голям скандал Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си Той е ром и е милиардер, гордее се с произхода си 54-годишният мъж натрупа богатството си, след като основа титана за паркиране на каравани Wyldecrest Parks - който в момента струва около 947 милиона лири
Владимир ЧУКОВ, анализатор Владимир ЧУКОВ, анализатор В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня - Жена, ако спечеля от тотото, какво ще направиш?
- Взимам половината и те напускам!
- Е, спечелих 10 лв... на ти 5 и айде чупка!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като целувката. Трябва да го споделиш, за да му се насладиш

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори