×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Деси Банова натресе на Росен Плевнелиев да издържа тъщата


Деси Банова натресе на Росен Плевнелиев да издържа тъщата
Росен Плевнелиев издържа и Деси Банова, и тъщата
22 Май 2019, Сряда, 14:45 ч.

Майката на Деси Банова – Лили Шопскавсе още живее при младото семейство, където се нанесе малко преди раждането на сина им

Експрезидентът Росен Плевнелиев е приютил под крилото си своята златна тъща и я обгрижва като кралица, разкриват близки до фамилията пред „Галерия“. Майката на Деси Банова – Лили Шопскавсе още живее при младото семейство, където се нанесе малко преди раждането на сина им.

Макар че Лиляна все още работи за РИОСВ, тя преминала на по-лек режим, за да помага на дъщеря си в отглеждането на двете деца – Йоан и Йоанна. Намаленото работно време се отразило и на заплатата й, но Плевнелиев веднага покрил разликата. На семейния съвет заедно с Деси решили да превеждат ежемесечно прилична сума по сметката на баба Лили, като благодарност за грижите и помощта.

Отделно от това зет й обожавал да я изненадва с различни подаръци като луксозни перли, маркови часовници и бутикови тоалети. Неслучайно майката на бившата синоптичка рязко промени стила си през последната година, с претенции за класата на английската кралица.

Между другото, същото се отнася и за малката Йоанна от предишната връзка на Деси – момиченцето е облечено от глава до пети с маркови дрешки и аксесоари.

Това, че Плевнелиев живее под един покрив с тъщата, изобщо не го притеснявало. Лиляна била изключително съобразителна и не натрапвала присъствието си, като се стараела почти да не се засича с Росен. Както е известно, експрезидентът обитава две съседни къщи в „София парк“, собственост на синовете от предишния му брак – Асен и Павел.

Майката на Деси влизала през отделен вход, разполагала със собствен санитарен възел, кухня и спалня така, че да не се налага да притеснява влюбените по никакъв повод. Единствената й грижа били бебето Йоан и 8-годишната Йоанна, която през по-голямата част от деня била на училище и на уроци.


В категории: Лайфстайл


5
Коментара
Флагман.БГ Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин 12/05/2024, Неделя 09:20 0
5
Коментара по темата
5.
Стига де
22.05.2019 20:02:09
0
23
Вас какво ви пречи ?!! Това са семейни работи !
4.
Borgir
22.05.2019 19:57:26
0
1
Местим ли?
3.
пак ли?
22.05.2019 16:26:44
33
8
Стига сте го дъфкали това недоразумение...потрес!
2.
пенсионер
22.05.2019 15:56:11
42
4
То и Плевленлиев толкова години го обгрижвахме с народни ако се проумяваше той нямаше да зареже семейството си явно че оглупял вместо да поумнее.
1.
ееее
22.05.2019 15:04:21
19
10
E, kaто носят маркови дрешки, по-умни ли ще станат???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ето как да почистим щорите, без дори да ги сваляме от прозореца: лесен лайфхак Ето как да почистим щорите, без дори да ги сваляме от прозореца: лесен лайфхак Ако пластмасовите щори са пожълтели или имат упорити петна, използвайте сода бикарбонат Цените отново тръгнаха нагоре, по-скъпи са сиренето, брашното Цените отново тръгнаха нагоре, по-скъпи са сиренето, брашното Повечето плодове и зеленчуци на борсите се продават с увеличение Вземат мерки срещу преписвачите на Матури 2024 Вземат мерки срещу преписвачите на Матури 2024 На 17 май е задължителният държавен зрелостен изпит по български език и литература Летният сезон започна, курортите по Северното Черноморие посрещнаха първите си туристи Летният сезон започна, курортите по Северното Черноморие посрещнаха първите си туристи По традиция в „Златни пясъци” по-голямата част от гостите са от Румъния Времето днес ще ни ошашави, ето какво да очакваме в неделя Времето днес ще ни ошашави, ето какво да очакваме в неделя Прогноза за неделя - 12 май 2024 г.  Томина неделя е! Необикновени имена черпят, а обичаят повелява да бъде "погребан" мъж Томина неделя е! Необикновени имена черпят, а обичаят повелява да бъде "погребан" мъж В народната представа се свързва с много по-древни езически повелители на небесните летни бури – град, дъжд, огнена стихия Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Това рядко може да се види: Съседи затвориха улица в Бургас, за да празнуват! Примерът е взет от датските общности, които често обичат да празнуват заедно Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Рейнджър уби колежка и набута трупа ѝ в ракла Пред съда Светослав обяснил, че прибрал тялото на Десислава, защото в къщата имало плъхове 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина 4 причини косата ви да спира да расте до определена дължина Възрастта влияе върху растежа на косата Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Силвия Алексиева е носител на голямата награда на конкурса "Петя Дубарова" Бургаският конкурс на името на Петя Дубарова не е само най-добрият литературен форум за средношколско творчество
Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Откриха рекордни количества фекалии и ешерихия коли 10 пъти над нормата в Темза Как англичани приемат случващото се с любимата река Гърците ни завиждат за евтиния бензин Гърците ни завиждат за евтиния бензин У нас литър А-95 струва средно 2.72 лв., при съседите гони 4 лева 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" 24-годишен и небинарен: Този певец спечели "Евровизия" Конкурсът премина под сянката на протести заради участието на Израел Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Любопитно проучване: Всеки пети млад човек не смята, че изборите във Великобритания са честни Това е най-високият дял на недоверие по този показател сред всички възрастови групи и е двойно по-висок, отколкото при хора на възраст над 70 г. Шофьор загина при тази тежка катастрофа Шофьор загина при тази тежка катастрофа Инцидентът стана на пътя Велико Търнонов-Русе На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб На тази световна знаменитост му писна, погна измамниците, печелещи на негов гръб Дейвид Бекъм е в битка за 1 млрд. паунда  Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци Какво се случва с тях двамата. Не са се виждали от месеци „Това нищо не значи“, коментира майката на Валери – двукратната олимпийска шампионка по стрелба Мария Гроздева Тези естрадни звезди станаха земеделци Тези естрадни звезди станаха земеделци Като истинска лейди Катя е поела по-леката, креативна и аристократична работа – градинския дизайн и цветарството Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Защо Швеция цензурира „Евровизия“ и какво общо има с това Палестина Телевизията в Стокхолм довечера ще заглуши звука от залата и ще пусне изкуствени аплодисменти, докато се излъчва израелската песен Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори