×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургазлии зоват: Сложете „легнали полицаи” на бул. „Ал. Коджакафалията” в Меден рудник, опасен е!


Бургазлии зоват: Сложете „легнали полицаи” на бул. „Ал. Коджакафалията” в Меден рудник, опасен е!
Заради инцидента с блъснатата жена, бургазлии настояват да се вземат превантивни мерки, преди да е станало още по-трагично
17 Май 2019, Петък, 08:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Живущите в най-големия комплекс на Бургас коментират, че в участъка видимостта е слаба, а трасето е натоварено

След като вчера 27-годишен младеж помете 52-годишна жена на бул. „Ал. Коджакафалията” в жк. „Меден рудник”, бургазлии зоват трасето да бъде обезопасено чрез „легнали полицаи”, които да „убиват” скоростта на бесните шофьори.

По думите им откъм бензиностанция „Шел” имал детска площадка, заради която майки с колички пресичат опасното кръстовище. Въпреки че 100 метра по-надолу от мястото на инцидента има пешеходна пътека, живущите в комплекса коментират, че тя е положена на неподходящо място.

Извънредно! Шофьор помете жена на бул. „Ал. Г. Коджакафалията“ (18+)

Според шофьорите пък храстите през топлите месеци на годината закриват видимостта и макар да има зебра, районът е рисков за произшествия.

„И в двете посоки на булеварда трябва да има пешеходна пътека. Отсреща има детска площадка, оттам минават за детската градина, училището (деца, които не умеят много да се пазят) и т.н. Трябва да се постави този въпрос пред съответната инстанция, защото дори и след този случай, може да не се сетят, след излизане от бензиностанцията шофьорите гледат да не ги блъснат отляво, да не секат пътя на идващите отдолу и бързат да се изнесат безопасно. Затова й момчето не е видяло жената, която е пресичала. Районът трябва да се обезопаси”, коментират живущите в жк. „Меден рудник”.


В категории: Меден Рудник


17
Коментара
Флагман.БГ Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура 20/05/2024, Понеделник 07:08 0
17
Коментара по темата
17.
До живущите в Меден Рудник
19.05.2019 08:49:20
0
2
Пресичайте на пешеходна пътека хора!
16.
За тъпите бургашки батки
18.05.2019 07:58:21
0
1
За тъпите бургашки камикадзета и пишман-шофьорчета има три възпитателни мерки
- през 50 метра СВЕТОФАРИ!
- през 200 метра КАМЕРИ
- и редовно катаджии с камери да ги сурвакат.

Тъпите им бъкани с наркотици тикви не осъзнават колко са безполезни и вредни за общество! Пълни утрепки.
15.
От шофьор и пешеходец
18.05.2019 06:47:54
0
2
към 8 номер, много сте права, ама льохманите нали не им пука, че масово има майки с Деца там и както се случи и вчера, заваля дъжд бързам да се прибера, че съм с детето и се чудя по коя от двете пешеходни да поема, че и двете са далече хванах долната и после се върнах нагоре към спирката хубаво да намокри детето. Тея мъже коментатори и вие имате деца с колата ли да ходя до площадката да си поиграе детето, а и другото вървя с детето на тротоара и наредени сумата коли, един помияр нагляр решава, че иска да излезе от тротоара и най-спокойно се навря през пешеходната. И аз съм шофьор, винаги по такъв главен път се кара със съобразена скорост, а там масово го имат за рали писта, добре че са тея светофари, че докато нямаше горе на лидъл, що инциденти станаха от нагли шофьори, ало живота може да ви е забързан труден да ви интересува собствената ви паница, семейство да ви е на първо място, приятели и прочие, но не забравяйте на вън се движат непознати хора, не означава че са ви врагове и като згафите непременноте да са виновни, съдя от моя гледна точка, защото често пресичам на пешеходната след спирката, а е мега неудобно и с малко дете и с нагляри помияри по улиците каращи с 140 все едно са на състезание и не спиращи на пътеката с лайняри каращи и паркиращи на тротоара и съм попадала на ситуация, как една жена с бебе се наложи да ммине по пътя да стигне пак до тротоара, защото пред нея има препятствие, такива мушмули заслужават 4 гуми с ножа огледалата долу и а следващия път си спрял а си понеси последствията, и друга безумна ситуация, пак от простак, нито съм на средата на пътя, нито на тротоара, но някой си е решил, че това е неговото място и които и да спре там вечно спукана гума ще да има. Така че освен шофьори бъдете и пешеходци и обратното, особено ако имате семейство и деца най-вече, ще разберете. Аз съм и шофьор и пешеходец, но мога да бъда съобразителна
14.
SS
17.05.2019 18:32:48
0
3
направо сложете пасарелка,и без това подлези не се строят вече-няма кой
13.
Велосипедист
17.05.2019 17:53:42
0
5
На "Цариградско шосе" когато направят легнали полицаи, тогава и на този булевард ще сторят. Няма начин заради един неправилно пресичащ пешеходец да се правят тъпотии. Има си ясно обозначени места за пресичане на пътя. Мястото на което е блъсната жената е конфликтно дори за леките автомобили. Хайде почвайте с минусите ...
12.
Иво
17.05.2019 14:39:49
1
12
И двеста легнали полицаи да ви сложат, си оставате стадо овце, което пресича където му падне, без да мислите дали няма да вкара някой шофъор в бела. Шофъорите не са ви ангели пазители, научете се. Солидни глоби трябват за всички камикадзета като тази жена,които предизвикват такива случаи
11.
сс
17.05.2019 13:09:55
1
4
Да по надолу има пешеходна пътека, ама е с направление "Аптеката Газстанцията",нямам идея за кого е удобна.
Най - логично е тази пешеходна пътека да се заличи и нормално е да има пешеходна пътека там където има кръстовище и ще бъде по средата на двете кръстовища със светофари.
10.
Хгк
17.05.2019 11:54:42
3
6
По надоло има пешеходна, но ние Българите сме свикнали, да минаваме на пряко!!!
9.
K
17.05.2019 11:27:25
4
4
През 50 метра е светофари, сега и легнали заради един.....
8.
nedovolna
17.05.2019 11:24:13
2
4
Най накрая една полезна статия. На мнение съм че пешехадната пътека по надолу не е мн удачна .По удобно е да се направи такава до спирката на Б1. Другото ужасно нещо което тгябва да спре е каратето по тротоара ..такова чудо верно само в М.рудник съм виждала.
7.
Hah
17.05.2019 09:37:39
9
2
To kato si nqma v glavata i legnaliq policai nqma da pomogne mejdu drugoto samo v Bg zabelqzvam legnali policai nikade drugad3 gi nqma !
6.
Дани
17.05.2019 09:23:49
2
29
Аз съм и шофьор и пешеходец, а и живея в района. На това кръстовище само пешеходната пътека му липсва... 50м по-надолу има пътека, на която обикновено се спира. На двата светофара пак може да се пресече, само желаещи да има, но няма. Всички искат като слязат от Шел и да минат направо, нищо че е неправилно, но да не се прекарат с 50 крачки в повече. Всяка вечер на същото място в храстите чакат поне 5-6 човека, на които им е удобно да пресекат точно на спирката, не на 20 метра по-надолу. Извинете, но не може да има пътека на всеки 20 метра. И аз пресичам с дъщеря ми и винаги до правя на светофара или на пътеката. Нали това дете трябва да се научи къде се пресича. В този случай не е виновен шофьора, а и там видимостта от "прекрасните" храсти е равна на 0
5.
бургазлия
17.05.2019 09:22:18
0
21
какви са тези легнали полицаи. това е простотия. Слага се една камера за скорост и шофьорите ще се кротнат, но трябва и пешеходците да бъдат накарани да пресичат само където е разрешено, защото не е нормално като овце да преминават където им кефне, а после да се обвиняват шофьорите.
4.
do 1
17.05.2019 08:59:16
1
13
Практиката обаче те опровергава.
В три случая, които и тук във Флагман бяха отразени със снимки и видеоматериал показаха, че вандалите сме ние, а не циганите. Към циганите може да имаме много претенции, но все пак трябва да бъдем преди всичко и реалисти де.
Справка: Асансьорите на Мираж ( три пъти) и един път асансьорите на Трапезица.
3.
kojcho
17.05.2019 08:43:16
1
13
булевардът не е опасен, автомобилите също не са опасни, задкормилните устройства са с дълбоки и трайни дефекти..а кат е проформа
2.
Аз
17.05.2019 08:42:09
5
5
Или сложете нормални полицаи да следят за неправилно пресичащи.С тези легнали полицаи някои пешеходец ще остане зад колонката на предното стъкло и пак беля.
1.
Велосипедист
17.05.2019 08:36:15
12
2
Легнали полицаи не вярвам, някой да е поискал, но едно надлезче с асансьори и есклатори (за да има какво да трошат братята роми) ще му отива на този ускорител за елемвнтарни частици.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо злодеите, които пребиха афганистанец и карат жена му да го зареже, още са на свобода Защо злодеите, които пребиха афганистанец и карат жена му да го зареже, още са на свобода В края на март мъжът бе удрян с метални пръти в София, а по съпругата му хвърляха камъни  Ако ПИН кодът ви е такъв - имате проблем, сметете го незабавно! Ако ПИН кодът ви е такъв - имате проблем, сметете го незабавно! Изcлeдoвaтeлитe aнaлизиpaxa 3,4 милиoнa ΠИH ĸoдa, изтeĸли oнлaйн и ycтaнoвиxa, чe тaзи ĸoмбинaция пpeдcтaвлявa пoвeчe oт 10% oт изпoлзвaнитe Тя е дъщеря на една от най-известните българки и имаше доста състоятелни мъже до себе си, но днес... Тя е дъщеря на една от най-известните българки и имаше доста състоятелни мъже до себе си, но днес... Днес е близка единствено с мениджъра на майка си - Евгени Боянов Протест на таксиметровите шофьори в София Протест на таксиметровите шофьори в София Кметът Терзиев не е отговорил на исканията им нито за среща, нито за връщане на закритите стоянки Дават по 300 лева на стотици хиляди българи, ето как може да ги получите Дават по 300 лева на стотици хиляди българи, ето как може да ги получите Половината от средствата се получават след отпускането на помощта, а остатъкът – в началото на втория учебен срок Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Депутатите се събират извънредно утре заради пенсиите Искането за заседанието в парламента е заради съмнения сред някои политици, че дохотие на старите хора ще бъдат актуализирани с 10, а не с 11% Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 46 000 зрелостници се явяват на втора матура Над 20 хиляди ученици от професионални гимназии ще защитават дипломен проект Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД
Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори