×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кралицата на криптовалутат има щедра ръка, дала €1 млн. на любовник


Кралицата на криптовалутат има щедра ръка, дала €1 млн. на любовник
Авантюрата започнала през 2014, когато Ружа влезе с гръм и трясък в светския живот у нас
21 Март 2019, Четвъртък, 18:05 ч.

Бивш охранител на Ружа Игнатова успял да прибере да се облажи от щедростта ѝ

Бивш охранител на Ружа Игнатова успял да прибере от кралицата на криптовалутата OneCoin повече от 1 млн. евро само за няколко месеца, пише ХотАрена. Покаял се участник в грандиозната измама разкри, че шефката му, която в момента се издирва от прокуратурата в САЩ заради кражбата на внушителната сума от 4 милиарда долара със сложна схема с криптовалута, имала интимна връзка със свой бодигард зад гърба на немския си съпруг Бьорн Щрел, от когото през есента на 2016-а родила дъщеря.

Авантюрата започнала през 2014-а, когато Ружа влезе с гръм и трясък в светския живот у нас и дори стана „Бизнес дама на годината”, коронясана от Евгени Минчев. Както приляга на жена с възможности, Ружа си наела цяла орда охранители, които да са лакмус за нейния просперитет. Сред тълпата „орангутани” се откроявал снажен трийсетинагодишен юнак, бивша барета. За късо време нацепеният батка успял да очарова любовно своята работодателка и така влязъл в спалнята и банковите сметки на Ружа, която, както вече медиите разкриха, се оказа циганка от Плевенско. По време на мимолетната афера - едва три месеца, хитрецът успял да източи от богатата си любовница над 1 милион евро кеш плюс няколко щедри подаръка, разкри високопоставеният в OneCoin пирамидата източник.

За да демонстрира колко е доволна от представянето на гарда в леглото, Ружа Игнатова му купила джип мерцедес висок клас за €250 000, мотор ямаха „R1” за 20 000 евро и – най-щедрият дар – къща за около милион лева на един от ръкавите на Халкидики в Гърция.

Идеята била там да ходят да си почиват. Широките ѝ пръсти към анонимния охранител направили впечатление за нейните бизнес партньори, които решили да поемат контрол на ситуацията, която можела да компрометира цялата далавера с виртуалната валута OneCoin, разпростряла се по цялото земно кълбо. По нареждане на фактори в схемата мачото бил заставен да върне всичко, което получил като подаръци и кеш. В употреба влезли и мутренски методи – любовникът бил жестоко пребит и държан на каишка, докато биг босовете около Ружа не придобият отново заграбеното от бодигарда на влюбената ромка. В крайна сметка здравенякът се спасил с бягство и бонус чисто новата ямаха. Оттогава, вече три години, никой не е чувал нищо за злополучния любовник на Ружа Игнатова, която сама тъне в нелегалност. Някои твърдят, че кара тир в Америка. Смята се, че именно натиреният любовник е един от основните свидетели срещу Ружа Михайлова в стартиралото международно разследване за грандиозната афера OneCoin. Той е подал сигнал срещу нея в САЩ, където в момента живее. Източник на „Уикенд” твърди, че той е защитен свидетел на американците.

В момента държавното обвинение в Съединените американски щати издирва българката по обвинение за откраднати 4 милиарда долара чрез фалшивата криптовалута, става ясно от официално съобщение миналата седмица. 

Прокуратурата в Манхатън вече арестува брат ѝ - Константин Игнатов. 38-годишната измамница получи четири обвинения и ако бъде призната за виновна по всички, може да бъде осъдена на до 65 години затвор. Иначе Ружа Игнатова притежава фамозна яхта за 15 млн. долара и къща в Созопол за $2,5 млн. Новият дом на криптокралицата се строи в момента в морския град. Новата придобивка на чевръстата плевенска ромка разполага с частен плаж, лозя, хеликоптерна площадка, огромен басейн и детски кът.

Братът на Ружа Игнатова е малко известен, но не по-малко интересен от своята прочута сестра. 

33-годишният Константин Игнатов, който след 2016-а постепенно е лансиран на сцената като глобален лидер на компанията OneCoin Ltd. и започва да се изявява по промоционални събития, имал сериозни проблеми с наркотиците. Запознат с аферата информатор на „Уикенд” подчерта, че по-малкото братче на криптокралицата е бил на косъм от удавяне заради своята зависимост към дрогата. През лятото на 2017-а, когато Ружа и Константин са на яхтата си за 15 млн. долара край Созопол, топ измамницата решила да вдигне шумно парти. На скъпата лодка се събрали неколцина нейни приятели и шумотевицата започнала на повече от километър навътре в Черно море – далеч от любопитни очи. Във вихъра на купона тежко надрусаният Константин изпаднал от яхтата и бил на няколко вдишвания от удавяне. За негов късмет бдителните гардове забелязали, че шефът се бори за живота си и го извадили навреме.

Бившият наркоман бе арестуван на 6 март на летището в Лос Анджелис и откаран в Централния съд на Калифорния, където му предявили обвиненията. По информация на „Уикенд” в момента Константин Игнатов се намира в затвора „Метрополитън” в Лос Анджелис. Институцията разполага с басейн за своите раирани обитатели. Новият адрес на „местонахождение” на българския фараон, който доскоро тънеше в лукс, е в центъра на Ел Ей и много близко до магистрала, която води към Холивуд. На външен вид внушителната сграда изобщо не прилича на зандан. Никой не може да предположи, че зад стените на луксозната постройка лежат осъдени мъже и жени, ако не отчете металните заграждения по етажите.


В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пред очите на Пулев: Млатиха се до кръв в пандиза Пред очите на Пулев: Млатиха се до кръв в пандиза Топдиригентът Левон Манукян дирижира хора на затвора Извънредно заседание на НС във вторник - според някои депутати безсмислено Извънредно заседание на НС във вторник - според някои депутати безсмислено Народните представители ще изслушват премиера Димитър Главчев Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Вижте за кое произведение пишат зрелостниците Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Четвъртото място в листата е  за зам.-кметът на Созопол Тодор Дамянов, който провежда сериозна преференциална кампания Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Организацията в училищата е много стройна, видя репортер на Флагман в две различни софийски училища Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Жената била изведена от дома си в кв. Ветрен вчера в 8:30 ч. и досега е била разпитвана Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Венцислав Караджов е искал е да се самоубие тази сутрин, но е приел това като знак на съдбата, каза Зоя Тошкова Селският хитрец Алек изигра всички Селският хитрец Алек изигра всички Най-гадното бе, че не позволи на победителките Маги и Надежда да се зарадват, че са финалистки Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Според ландшафтния архитект Росица Върбанова растението е от вида канабис сатива, така наречения промишлен коноп
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори