×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Приходите на хотелиерите се увеличиха с над 17% през март спрямо същия месец на м.г., сочи статисиката
  • Илиан Илиев повика 14 футболисти от чужбина за мачовете на националния отбор
  • Филмът "Кралството на планетата на маймуните" оглави боксофиса на Северна Америка
  • Прокуратурата иска половин милион лева гаранция за Божков, за да бъде пуснат на свобода
  • Хакерите, които пуснаха по телевизии в Латвия парада в Москва на 9 май, са ползвали сървър в България
  • Британец се ще скочи със специален костюм от 8516 м в Хималаите, това е за пръв път в бейсджъмпа
  • Бившият министър Бишинбаев от Казахстан, който закла съпругата си от ревност, е осъден на 24 г. затвор
  • Турция спира покупките на автомобили в публичния сектор за три години, почват икономии
  • Мъж от Сливенско простреля с арбалет свой съгражданин
  • На всеки 10 минути един българин получава инсулт
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Джамбазки изригна срещу джендърите: Въведете и пол „+безкрайност“, за да не се карате!


19 Февруари 2019, Вторник, 10:54 ч.
Автор: Флагман.Бг

Кой ще е „Родител 1“ и кой „Родител 2“? Това е дискриминация – ще доведе до скандали, до домашно насилие, категоричен е евродепутатът

За да спите спокойно, ние, патриотите, имаме предложение – въведете пол „+ безкрайност“. Така „половинките“ Ви, независимо от вида си, ще се припознаят, без да са онеправдани.

Това обръщение направи евродепутатът Ангел Джамбазки към инициаторите на поредната джендър инициатива, този път с адрес Франция. Според промените, които предстоят там, във формулярите в училищата няма да фигурират традиционните „майка“ и „баща“ като родители на детето. Те ще бъдат заменени с термините „Родител 1“ и „Родител 2“, без да се уточнява обаче кой кой трябва да е и се очаква да бъде. Даже превес в предпочитанието се дава на детето, което, бих искал кажа, че е де юре  и де факто недееспособен юридически субект в различна степен до 14, 16 и 18 г. Тази мярка, обаче, беше приета на първо четене във френския парламент и разбуни духовете не само в държавата, но и в целия ЕС.

Джендърът – извор на мъдрост или как татко стана Родител 1, а мама - Родител 2
 

„Родител 1“ и „Родител 2“ не Ви ли приличат много на комунистическите, лишени от персонификация обръщения „другар“ и „другарка“? Драги марксисти, пардон евролиберали, в желанието си да бъдете полово неутрални започнахте сами да се дискриминирате. Сигурно сте го учили в училище, ако не сте били в някакво безполово, безцифрово и безбиологично такова, но в математиката има градация на числата. 1 е по-малко от 2 и 2 е по-голямо от 1. Доказаните медицински полове са „мъжки“ и „женски“, тук не броим медицинските аномалии, които са под 2% от населението на планетата. Сега как ще се разпределите без да има засегнати? Притеснен съм за Вас. Ще настанат семейни скандали между мъжете, пиещи женски хормони и жените, пиещи тестостерон, и това аз и моите съпартийци – Патриотите от ВМРО, няма как да предвидим как ще приключи. То май и медицината няма. А ако има и „Родител 3“, или повече? Или детето посочи нещо 8-о?

Франция заменя най-човешките думи "мама" и "татко" с джендърските родител 1 и родител 2

Ето защо е време, за да се сложи край на джендър изстъпленията Ви, да се въведе един термин от Световната здравна организация и той да е пол „+ безкрайност“. Това ще сложи точка на драмите, на хормоналните терзания, водещи до душевни такива, на дългите списъци с някаква странни същества в тях, които дори и Жул Верн, Джон Роналд Руел Толкин и Джоан Роулинг не са успели да измислят, но които претендират да са нещо повече от природните закони и от националните такива. То даже и сюжетите на Джордж Р. Р. Мартин бледнеят в момента пред Вашите безумия.

Спрете се – това вече е престъпно! След като премахнахте свинското от менюто от кафенетата в държавните учреждения и носенето на християнските кръстове в училищата, защото е „религиозно некоректно“, Рождество и Възкресение Христово в училищата са „Зимна“ и „Пролетна“ ваканция, както другарите от БКП/ (днешно БСП) ги наричаха преди 89-а година у нас, сега посегнахте и на стожерите на семейството, определени от Бог и написани в Светото писание – бащата и майката.

Недопустимо е да се погазват основите на Стария континент, основите на ЕС. Те са здраво стъпили на християнските ценности и на достиженията на демокрацията - такава, каквато ние тук, в Европа, си я направихме преди да бъде изкривена от Меркел, Макрон, Мей и т.н. Кризата на реално лидерство в Европа е факт и ние всички днес ставаме жертва на това.

Аз, а и моята Организация - ВМРО, разбираме, че да имате президент, който предявява странни предпочитания в личен план не е лесно, но за нас това не е и не би трябвало да е основополагащо за вземането на кардинални решения. А Франция се води лидер в ЕС, нали?

Аз, като представител в ЕП и заместник-председател на ВМРО, както и моите съпартийци в парламента в България, многократно обяснихме, че е дошло времето на нова ера в управлението на Съюза – ерата на Европа на Отечествата, на Европа на нациите. Резултатите от мултикултурализма и непремерената толерантност вече са факт. Атентати, убийства, милиони мигранти, които са неитегрируеми и  задръстват социалната система на страните-бенефициенти. Те реално лишават от права и заради тях се вменяват допълнителни задължения на гражданите - данъкоплатци на страните членки. Да не продължавам с примерите, защото са много.

И в резултат – опит за прокарване на джендър практики отново от левите в Европа, в лицето на ПЕС, чрез Истанбулската конвенция, опит за прокарване на легализирането на мигрантския поток през Глобалния пакт, неадекватна Стратегия за детето, написана от ДАЗД в България, и опитите от Европа да бъдат заличени изконните „баща“ и „майка“ – „мама“ и „тати“ от речниците на децата ни.

Какво следва – безполово възпитание в детските градини?

Недопустимо, престъпно безумие, срещу което аз и колегите ми – Патриотите от ВМРО, се противопоставяме и ще направим необходимото тези вредни практики да не бъдат прокарани в България. Спряхме Истанбулската конвенция и Пакта за миграция, върнахме и провокативната Стратегия за детето на ДАЗД – ще спрем и това!

България над всичко!


В категории: Политика


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Площад "Тройката" е епицентър на просветата, днес бургаските училища ви представят уникални специалности Площад "Тройката" е епицентър на просветата, днес бургаските училища ви представят уникални специалности Основната идея на форума е кандидат-гимназистите да направят своя правилен кариерен избор Медиите в РС Македония отразиха рамахания пръст от Гърция, но неглижират България Медиите в РС Македония отразиха рамахания пръст от Гърция, но неглижират България Изданията в сграната цитират различни изказвания на гръцки предстаители Обещано: Самолетите F-16 ще се поддържат изцяло в България Обещано: Самолетите F-16 ще се поддържат изцяло в България Това каза служебният министър на отбраната Атанас Запрянов Забраняват вноса на твърде стари автомобили Забраняват вноса на твърде стари автомобили Дават субсидии за предаване на скрап на дизелови коли Тъщата на убития Пейо: Не съм участвала в покушението, бях на разходка с кучето и съседка (ОБНОВЕНА) Тъщата на убития Пейо: Не съм участвала в покушението, бях на разходка с кучето и съседка (ОБНОВЕНА) Пред съда днес Красимира Трифонова твърдеше, че давала показания под диктовка, докато в другата стая дъщеря й се раздирала от ужасни викове и крясъци Пълна лудост! Цената на тази монета стигна тавана Пълна лудост! Цената на тази монета стигна тавана Не е за вярване какво може да си купите с нея СУ „Любен Каравелов" - Несебър  изпрати Випуск 2024 СУ „Любен Каравелов" - Несебър  изпрати Випуск 2024 Преследвайте мечтите си смело, откривайте нови простори и мечти,  бъдете добри и достойни хора, отправи призив  кметът Димитров към развълнуваните зрелостници ДПС започна кампанията си, даде заявка за 4 депутатски мандата от Бургас ДПС започна кампанията си, даде заявка за 4 депутатски мандата от Бургас Време е да влезем в управлението, защото винаги, когато е било трудно и сложно, на сцената се появява Движението за права и свободи, подчертаха от партията  Разкритие от кухнята: Ергенът Алек бил пиян като кирка на повечето срещи Разкритие от кухнята: Ергенът Алек бил пиян като кирка на повечето срещи Хора от обкръжението на иначе сериозния бизнесмен разкриват, че нерядко посяга към чашката Бившите на Рачков и Красьо Черния са като две капки вода Бившите на Рачков и Красьо Черния са като две капки вода Русите фурии са си лика-прилика
3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори