×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

За кретена и планината


За кретена и планината
Киро Кретена е млад и нагъл кретен с лудешки поглед и его по-голямо от планината
08 Януари 2019, Вторник, 16:33 ч.
Автор: Владислав АПОСТОЛОВ, в. "Труд"

"Модерните градски либерали" обявиха хипотермията на голия Киро за повдиг

Преди няколко години се смяхме на Киро Хипстъра (ако го помните), а сега „това, което имаме като ърбън идиот“, е Киро Кретена.

Киро Кретена, който решава да тича полугол в планината на -15 градуса, почти умира, спасен е и после става нещо като мъченик от сектата на „Прогресивистите от последния ден“. Същите „модерни градски либерали“, които смятат леденото хоро за опасна и грозна селяния, обявиха хипотермията на голия Киро за епически подвиг.

Киро Кретена е млад и нагъл кретен с лудешки поглед и его по-голямо от планината. Малоумната му амбиция да демонстрира свръхчовешките си способности на Черни връх и на Нова година завърши с ледено фиаско по гащи, спасителна операция и развален празник за няколко човека. По-глупави от Киро и полуголата му простотия може би са само сравненията с алпиниста Боян Петров.

Киро Кретена е местният кандидат едновременно за наградите „Дарвин“ и за главна роля в „Jackass: The Movie: Morons in the Mountain“ (“Jackass: Филмът: Кретени в планината“)

Киро категорично отказва да признае какъв гигантски кретен е, с което разсейва всякакви съмнения дали всъщност е гигантски кретен. Киро не се разкайва, не се извинява, не съжалява. Като кретена, който е.

Преди години световноизвестният фитнес модел и авантюрист, подготвен за екстремни ситуации, Грег Плит реши да покаже свръхчовешките си способности като се надбягва с влак и… умря след като беше блъснат от влак.

Киро Кретена е като Грег Плит минус мускулите, известността и парите, но плюс живота. Киро тепърва ще доказва що за кретен е. Това няма да е последният път, в който Киро нахлува в заглавията с/като шут и с хипотермия. Не всеки е Филип Пети, който премина по опънат кабел между двете кули на Световния търговски център в Ню Йорк през 70-те години на миналия век и стана световна звезда. Някои са просто кретени.

В категории: Животът


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
Angel
17.01.2019 18:20:42
0
2
Нека всички да престанем да се занимаваме с подобни дебили, защото само дори като им обсъждаме действията ги мотивираме. Предлагам да ги убием с мълчание!!!
10.
гражданин
08.01.2019 23:28:23
0
0
Трябва да имаш по-налудничав поглед от този на снимката ,за да тръгнеш да изкарваш него герой,а хижарите безсърдечни чудовища !
9.
Flo
08.01.2019 16:24:43
0
4
Истината такава каквато е, браво момче абсолютно точен коментар.
8.
Алпинизъм
08.01.2019 16:07:13
0
3
Отличен коментар! Администрации!
7.
баба Мара от пазара
08.01.2019 15:54:02
0
7
Това че, някакъв полуидиот е решил да се прави на интересен и е тръгнал по гащи (същото, като по без гащи) да изкачва планината, не е кой знае каква новина за днешната реалност. По-лошото е, че този полуидиот има много последователи и пишман адвокати, пръкнали се като резултат на 50-тина години комунизация и изпростачване на страната. Тая комунизирана сган, прикрита като "либерали", носи вината (заедно с комунистическите "къртици") за краха на СДС и изтичането му в мръсния канал. Но либерастите на мирясват, с комунистически фанатизъм хулят и заклеймяват всеки, който не споделя налудничавите им бърборения. На либерастите всеки им е длъжен за нещо! И затова с комсомолски плам (и упрек) твърдят, че полуидиотът, тръгнал по гащи посред зима да изкачва планината е в правото си да нахълта без разрешение където и да е и, че всеки е длъжен да му спасява живота, дори с риск за собствения. В нормална държава, тоя щеше да бъде арестуван и подложен най-малкото на психиатрична експертиза. Но в нашата държавица, населявана в по-голямата си част от комунистически носталгици и либерастващи интернационалисти, нещата не стоят така. И всъщност, защо комундетата и либерастите да не подкрепят кретена, тръгнал по гащи посред зима да катери планината? Те смятат, че това е редно, че така трябва да бъде. Както смятат, че е редно да се прокарват закони (вече приети) за подпомагане на сираци "на калпак" - и на тоя, който живее под наем, и на тоя, който притежава хотелска верига - по равно. Без да има реални реформи да се раздават пари на всякаакви "с увреждания" - и в резултат вече всяка трета пенсия е инвалидна и инвалидите надминават 1 милион. Без да има реформи да се наливат пари на ченгета, лекари , учители и пр. и в резултат - полза за гражданите няма, а парите минават през червата на тарикатите и отиват в клозета. И още, и още и още...
Така че, на тоя фон защо не поредният полуидиот, тръгнал посред зима по гащи, да не направи цялата страна на маймуни и глупаци, още повече, като си има и адвокати, на същото интелектуално ниво като него. Мила родна картинка...
6.
Психодиспансер
08.01.2019 15:46:24
1
3
Верно погледа му се връзва с изцепката. Неговите падружки, междувпрочем, са май по-зле и от него. Представям си какви са им погледите ...
5.
Йордан Дундов
08.01.2019 15:12:58
8
3
Ей , а ти какъв кретен си !!! ОК , човека дори и да е луд , не трябва да бъде оставен навън . Съгласен съм , че е неприемливо да тръгнеш гол , но още по-неприемливо е държанието на измислените хижари . Да намесваш името на Боян е недопустимо . След написаното по-горе излиза , че ти си олигофрена , търсещ измислена слава с глупавия си сайт ! Отвратен съм !
4.
Диди
08.01.2019 14:08:49
1
8
точно и между другото е си плати ли спасителната акция
3.
KYP
08.01.2019 14:07:40
0
1
КУР ВЕ смешници!
2.
ха-ха
08.01.2019 14:02:11
1
7
И в погледа му има нещо налудничаво!
1.
Пи-пи
08.01.2019 14:01:00
2
9
Браво! Чудесна статия! Дано я прочете и въпросният луд и да види колко е смешен, погледнат отстрани!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв.
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори