×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Най-фамозните сватби в Бургаско през 2018 г. (ОБЗОР)


Най-фамозните сватби в Бургаско през 2018 г. (ОБЗОР)
Депутатът Галя Желязкова и брат й Тодор Йосифов се врекоха на половинките си през 2018 година
24 Декември 2018, Понеделник, 15:06 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Млади политици от ГЕРБ и лесбийката Диляна бяха сред известните лица, минали под венчилото

2018 година ще остане завинаги в паметта на няколко влюбени двойки в Бургас, които се врекоха във вечна обич и вярност пред Бог и пред света. Сред тях има популярни имена от политическия живот на морския град, но в историята ще остане и първата лесбо сватба.
Няма как да не отбележим и последния брак в меката на любовта в Бургас – хотел „България”, преди започването на голямото преустройство на емблематичната сграда в центъра на града.

Лидерът на Сдружение „Младежки глас” Тодор Йосифов и имиджмейкърът Христина Недева превърнаха 10 юни в най-специалния ден в живота им. Влюбената двойка се врече във вечна вярност край брега на морето и увенча любовта си пред близки и приятели. Кумове на новото светско семейство в Бургас са общинският съветник от ГЕРБ и най-добър приятел на Тошко – Антон Берданков, и неговата половинка Камелия Димитрова, която пък е ръководител на Младежкия информационно-консултативен център „Гласът на младите”-Бургас. Сред шаферките на разкошната сватба бе забелязано и друго политическо лице – Галя Василева, която е най-младият депутат от ГЕРБ и сестра на жениха. 


Тодор Йосифов и  Христина Недева

Първото лесбо бракосъчение между 25-годишната Диляна от Бургас и 41-годишната Вяра разбуни сериозно духовете в обществото. Въпреки това двете жени се врекоха във вечна любов в края на май и оттогава живеят щастливо. Срещу лесбо двойката се изсипа дъжд от упреци и критики, но тя продължи напред със силата на истинската обич. Днес, месеци по-късно хомосекс семейството очаква своята първа рожба. Малчуганът трябва да се появи точно година след сватбата. Зачатието се случило чрез анонимно донорство. На него се подложила 25-годишната Диляна, която е "нежната" половинка от семейството и ще износи плода. В момента тя е бременна между 3-и и 4-и месец. Бъдещите родителки живеят в Русе, където подготвят дома си за новия член на семейството. Двете лесбийки сбъдват обещанието си, че ще работят за наследник и казват, че предпочитат детето да бъде отгледано от две любящи жени, които да нарича мама 1 и мама 2. Семейството е категорично, че няма да възпитава детето си да бъде хомосексуално, а ще му даде свобода само да избере пътя си.


Диляна и Вяра

В разгара на лятото под венчилото след брат си Тошко мина и самата Галя Василева. За място на сватбения ритуал Галя и партньорът й Станислав избраха винарския комплекс Шато Медово. Кума на булката бе близката й приятелка Яна Вангелова, която е председател на Националното представителство на студентските съвети. Така през юли Галя Василева каза заветното „Да” и днес вече носи фамилията Желязкова. 


Галя Желязкова и Станислав Желязков

През февруари в Поморие пък друга двойка реши да се врече за втори път в любов. На Сирни Заговезни – 18 февруари, Пенка и Ангел Сотирови отбелязаха 50-годишнината от своя брак и отново си казаха най-милото „Да”. В присъствието на своите близки двамата не само си дадоха прошка, но и обещание, че още толкова години ще останат неразделни. Семейство Сотирови за втори път подписаха свидетелството за брак,  определяйки го шеговито като „свидетелство за търпимост”. Пенка и Ангел споделят, че най-голямото им богатство са децата: Нашите син и дъщеря, нашите три внучки и една правнучка означават, че сме оставили добра диря в съвместния ни живот.


Ангел и Пенка

А в края на годината бе и една не толкова звездна, но запомняща се сватба – последното бракосъчетание в емблемата на любовта в Бургас – х-л "България".  Известните имена в организирането на сватбени тържества видеооператорът Иво Вартанян, фотографът Росен Георгиев и диджеят Иван Тодоров дълго ще си спомнят хубавите моменти с хиляди влюбени двойки между стените на хотел „България”.


Иво Вартанян (по средата), Росен Георгиев (вдясно) и Иван Тодоров (вляво)

В категории: Лайфстайл , Бургас


15
Коментара
Флагман.БГ Вижте новата пенсия за възраст и стаж Вижте новата пенсия за възраст и стаж 17/05/2024, Петък 14:40 0
Флагман.БГ Apple вкарва ChatGPT в iPhone Apple вкарва ChatGPT в iPhone 17/05/2024, Петък 13:20 0
15
Коментара по темата
15.
ленчето
28.12.2018 09:25:14
0
0
Защо не мога да цъквам лайк на коментари, като например 10 11 12, а?
14.
Репортер
25.12.2018 15:18:21
2
7
Ставате жалки в стремежа си да правите фелацио на управляващите.
13.
оффф...
25.12.2018 12:47:52
1
10
По принцип бракосъчетанието и споделения живот са хубаво нещо....

ама като ги знам, че и Галя и Тошко обвиват и сватбите си и всички събития в кич и показност, за да си прикрият егоистичните злобни далавераджийски душички и някак няма как да им се зарадвам
12.
Саламандър
25.12.2018 08:40:10
2
8
А за сватбата на малкия Караненов защо никой не казва нищо? Пълно медийно затъмнение
11.
Ястребовски
24.12.2018 23:05:56
3
27
И кои са - на местните гербаджийчета Тошко,сестра му Галя и лесбийките! Какъв град,какви фамозни люде! Хвала!
10.
Бургазлия
24.12.2018 22:29:05
1
16
Паляците платиха ли ви за тая смешна статийка, това не е журналистика
9.
Флегман
24.12.2018 22:27:49
2
16
Много сте смешни хахаха това ако са фамозни сватби, не знам, вие изобщо били ли сте на нормална сватба, тези са пълна пародия, същата като вас
8.
*********
24.12.2018 22:10:51
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
Иван
24.12.2018 22:07:55
2
5
Казва се сватове, не свадове.., значи сватба..
6.
Тт
24.12.2018 21:56:15
1
6
Как се казва Йониту
5.
Стоян колев
24.12.2018 21:40:55
3
4
Скоро ще взрива село подвис
4.
.....до 1
24.12.2018 21:36:33
1
5
Сватба а не сваДба се пише
3.
до 2
24.12.2018 20:32:08
3
8
йонито заработва в холандия
2.
:)
24.12.2018 20:26:40
3
8
Абе имаше една Йонито от GGP нея защо не я направиха общински съветник като Маниака и д-р Флекс?
1.
Свадба
24.12.2018 20:23:05
3
10
Най фамозната свадба е на джендов и Станислава тенева
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Мумджиев бе задържан в сряда вечерта заради сексуални намеци към служителките в хотел във Враца Ето кога излизат резултатите от изпита по БЕЛ Ето кога излизат резултатите от изпита по БЕЛ Учениците имах избор дали да пишат есе или съчинение Защо бургаските зрелостници избраха мълчанието пред приказката за стълбата (ВИДЕО) Защо бургаските зрелостници избраха мълчанието пред приказката за стълбата (ВИДЕО) Само двама от тях се решиха на интерпретативно съчинение за „Цената на компромиса“ във фейлетона на Смирненски Марихуана цъфна в градинката пред Районно управление на МВР Марихуана цъфна в градинката пред Районно управление на МВР Семенцата от канабис случайно се появили в градинката на ченгетата Пред очите на Пулев: Млатиха се до кръв в пандиза Пред очите на Пулев: Млатиха се до кръв в пандиза Топдиригентът Левон Манукян дирижира хора на затвора Извънредно заседание на НС във вторник - според някои депутати безсмислено Извънредно заседание на НС във вторник - според някои депутати безсмислено Народните представители ще изслушват премиера Димитър Главчев Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Вижте за кое произведение пишат зрелостниците Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Четвъртото място в листата е  за зам.-кметът на Созопол Тодор Дамянов, който провежда сериозна преференциална кампания Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Организацията в училищата е много стройна, видя репортер на Флагман в две различни софийски училища
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори