×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Прерязаха лентата на новата спортна площадка в Поморие (СНИМКИ)


Прерязаха лентата на новата спортна площадка в Поморие (СНИМКИ)
Вярваме, че това ще стимулира учениците към по-активна спортна дейност и здравословен начин на живот, каза кметът Иван Алексиев
23 Ноември 2018, Петък, 19:54 ч.
Автор: Флагман.БГ

Съоръжението е на стойност близо 400 хил. лв.


В двора на СУ „Иван Вазов” в Поморие днес бе официално открита новата многофункционална спортна площадка, финансирана от „Shell“. Церемонията започна с празничен водосвет и приветствено слово от кмета на община Поморие Иван Алексиев. Той благодари на всички, допринесли за успешната реализация на проекта, и припомни, че тази година училището посрещна своите възпитаници в напълно обновена, приветлива и енергийно ефективна сграда, като успоредно с работите по саниране, Община Поморие направи цялостен ремонт на учебното заведение и на стария физкултурен салон.

„Изключително ми е приятно, че всички ние днес сме тук, за да открием тази прекрасна многофункционална спортна площадка. Всички си спомняме какво представляваше старото игрище и всички виждаме как изглежда то сега. Благодаря на Shell България, че ни повярваха и заедно успяхме да реализираме проект от такова значение. Община Поморие за пореден път показа и доказа как трябва да си партнират държава, община и частен бизнес. Вярвам, че сме създали по-добри и безопасни условия, в които децата ни да се забавляват и спортуват и нека да пазим това прекрасно съоръжение”, каза кметът Иван Алексиев.

На церемонията присъстваха председателят на Общинския съвет в Поморие Адам Адамов и общински съветници, Камелия Славейкова - изпълнителен директор на Shell България ЕАД, инж. Александър Спасов - управител на фирмата изпълнител на проекта „Бургстрой” ООД, Павлина Алексиева – ст. експерт от РУО-Бургас, директорът на СУ „Иван Вазов” Иван Тенекеджиев.

„С това дарение Shell демонстрира своята подкрепа към Община Поморие в развитието на образованието и спорта. Вярваме, че това ще стимулира учениците към по-активна спортна дейност и здравословен начин на живот. Пожелавам на жителите и гостите на Поморие да използват новите съоръжения пълноценно и с мисъл за безопасността, която е от първостепенно значение както в нашите работни процеси и операции, така и в ежедневието“, сподели Камелия Славейкова.

Сумата, която „Shell“ безвъзмездно предостави, е в размер на 99 000 евро. Освен тях, Общинският съвет в Поморие гласува да бъдат отпуснати още 200 000 лв., с които училищният двор бе напълно благоустроен с преасфалтирани нови алеи и детски кътове. На мястото на някогашното старо игрище вече са обособени три отделни игрища за тенис, мини футбол, баскетбол и волейбол. Към проекта бяха включени и всички необходими настилки и съоръжения като футболни врати, мрежи, баскетболни кошове, оградна мрежа и входни врати. Веднага след прерязването на лентата, децата от СУ „Иван Вазов” и школите на ОФК „Поморие” играха първите си спортни двубои на новите терени, окуражавани от мажоретките при НЧ „Просвета 1888”.

Сътрудничеството между Община Поморие и Shell се осъществи съгласно подписания Договор за търсене и проучване на нефт и природен газ в Блок 1-14 Хан Кубрат в Черно море и заложената в него Програма за корпоративна социална отговорност, надлежно утвърдена от министъра на Енергетиката.



В категории: Поморие


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
то много резачи бе!!!!!!!!!!!!
23.11.2018 18:56:33
0
4
всеки бърза да се изтaпани напред!!аферим машаааала на тези златни люде построили площадката.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори