×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Селски ерген попиля БГ жените и обяви как 40-килограмовите перхидролени пикли се превръщат в проститутки и контейнери за генетичен материал


31 Октомври 2018, Сряда, 10:54 ч.

„Всичко си имаме тук-природа, спокойствие, къщи, земи, животни, ергени. Младите обаче не искат на село. Моми няма, местните мъже си я карат така. Коя жена ще дойде тук? Кравите им миришат, а парите не. В града има забавления, възможности, богати мъже, лъскави коли. Там мотика не трябва, а скъп телефон и кафенета”, реди родопчанин от село високо в планината. 

Как го прави съвременната родопчанка?!

Разсъждава за съвременните възприятия на дамите относно живота. Твърди, че навремето хубостта на жената е вървяла ведно с възможностите й да метне поне няколко бали слама в каруцата и подкара магарето до дома. „Друго е вече, друго…”, натъжен споделя възрастният мъж.

Кахъри от баирите

Човешките взаимоотношения отдавна вече са на друго ниво и за това основна вина има интернет. „От копане на нивата не ми остана време да си намеря мадама по компа”, вече може да се чуе и в някоя затънтена родопска паланка. В новото ни общество мохабетът и любовта вече са въпрос на глобална връзка. Колко е чуден животът, когато човек борави с компютър, ток и интернет! Така, че ергените от високопланинското село няма какво да се отчайват, няма и какво да чакат. Разбира се колкото и да са добри с ръцете и пръстите по клавиатурата, в един момент трябва да се стигне и до фул контакт, а за там също ще им е необходимо нещо в повече. Все пак няма да говорят с аверите от масата по на чаша мастика. Но пък може да се започне изпървом с нета. Пък и нали мадамите отдавна са избягали в града. Те така си обезлюдяват селата.

От анцунга до впитите гащи

Скромни и работливи момичета. Тази оценка за родопските девойки остава някъде в миналото, отживелица в историите за битието на планината. Анцунгът, част от работното облекло на нивата, двора, градината, отдавна е заменен с впити панталони, къси поли, а „фасадата” е солидно „санирана” с всякакви екстри. Скромност и трудолюбие отстъпили място на далеч по-конвертируемите силикон и перхидрол в луксозна опаковка от всякакъв „кит” по лицата. Мощен автомобил, сбъднал мераците да бъде прегазено земеделието и животът на село. „Toвa, чe някакви перхидролени пикли по на 40 кила ĸapaт 3-тoнни джипoвe зa пo 100 бона никак не означава eмaнципaция, а се нapичa проституция. Защото са се превърнали в контейнери за генетичен материал. Всичко е в сферата на бизнеса, защото се опира до купуване-продаване. За какво говорим изобщо? Всеки търси мангизи, всеки си е обявил цена. Всичко се продава”, битува пък мъжкото мнение.

Аз съм готина мадама и заслужавам повече…

„Тръгваха към града облечени в скромност, а се върнаха променени, разтракани, с нови мераци. След слизане от автобуса и разпиляваха коси. На училище в града, после живот, подир „не ща на село повече”, разказва селски ерген. „Всички сме от село. И аз като малка съм помагала на моите родители в селскостопанската работа, гледала съм животните, но сега животът е друг. В селото няма поминък. В града възможностите са големи. Тук карам джип. Подарък е от годеника ми. Защо да се връщам на нивата, имам образование, бъдещият ми мъж работи зад граница има стабилни доходи? Аз съм готина съвременна жена, не ми трябват овце и крави, а да развивам собствен бизнес”, категорична е 24-годишна жена от Кирковско.

Кафета, козметични салони и две деца докато мъжът…

„Имам си своите ежедневни ангажименти. Гледам децата, а когато не съм заета с тях се срещам с приятелки в заведения, ходя на фитнес, всеки месец съм в козметичния салон, на фризьор. Трябва да поддържам добра фигура и вид. Мъжът ми го няма месеци наред, прави вътрешни шпакловки в Германия. Майстор е и разбира от всичко, както и от хубави жени, затова избра мен”, тълкува битието 35-годишна жена от Кърджали. Родом е от джебелските села.

Купуваш ми първо кола, после жилище, после…

„Всяка готина мадама трябва да си знае цената. Първо мъжът трябва да ми купи кола, после жилище, а след това да поддържа един висок стандарт на живот. Ще му родя деца и трябва да е наясно, че красотата струва пари. Дали ще работи зад граница или тук няма никакво значение. Неща като почивки, тоалети, бижута не влизат в основните изисквания, те се подразбират”, категорична е бъдеща съпруга на 22 години. Родителите й от Ардинско знаят намеренията й и не й се месят, само щели да помагат-с телета за празници, домашни биопродукти…

Източник: 24rodopi.com



В категории: Крими


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
Minko
31.10.2018 12:24:59
3
1
nishto ne davat
2.
ееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее
31.10.2018 10:00:35
2
4
Определение за съвременната жена,изразено като стих:"С русолява косичка,с къса мини поличка и костелива душичка."
1.
Таня
31.10.2018 08:57:02
1
7
От статията става ясно, че тези жени са туркини явно. Не че нещо но представете си, че не всички сме родени на село и за ваше голямо учудване работим и печелим пари с интелекта си. За останалото то си е написано - търсене предлагане. Докато има мъже, които търсят такъв тип жени ще има съответните такива и обратното естествено.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мария Бакалова изненадващо се появи тази вечер в Бургас и разби един от митовете за личния си живот Мария Бакалова изненадващо се появи тази вечер в Бургас и разби един от митовете за личния си живот Холивудската звезда не се е разделила с приятеля си Валери  Пазарът в Каблешково поскъпна здраво, търговци дерат кожи за китайски стоки и зарзават Пазарът в Каблешково поскъпна здраво, търговци дерат кожи за китайски стоки и зарзават Зеленчуците също държали високи цени, а търговците се изтарикатявали и пускали етикет със стойността за 500 грама, чакайки в капана им да попадне разсеян клиент Ако сте несъвместими по тези 5 неща, по-добре се разделете Ако сте несъвместими по тези 5 неща, по-добре се разделете Вижте кои са те  6 неща, които носят само жените с високо самочувствие 6 неща, които носят само жените с високо самочувствие Панталонът несъмнено е многофункционален мастодонт в гардероба на съвременната жена 3 зодии, които след скандал бързо се извиняват 3 зодии, които след скандал бързо се извиняват Вие сред тях ли сте  Севим Али за важните теми, които ДПС ще защитава (ВИДЕО) Севим Али за важните теми, които ДПС ще защитава (ВИДЕО) Винаги съм се борил за по-добра пътна инфраструктура в населените места и безопасни пътища, които гарантират здравето и живота на българските граждани, обяви водачът на листа №28 Спасяването на рибарството и по-добър Слънчев бряг - целите на Мартин Богданов в 50-ото НС (ВИДЕО) Спасяването на рибарството и по-добър Слънчев бряг - целите на Мартин Богданов в 50-ото НС (ВИДЕО) Нужно е стабилно управление, което да изкара един пълен мандат, категоричен е Мартин Богданов Рецепта за ретро сладкиш Ден и нощ Рецепта за ретро сладкиш Ден и нощ "Това е оригиналната рецепта от готварския тефтер на мама. Можете да я осъвремените с нови продукти или да използвате алтернативни брашна Почти 70% от българите споделят конспиративно мислене Почти 70% от българите споделят конспиративно мислене Данните са от проучване на Центъра за изследване на демокрацията В Народния театър репетират пиеса, представяща българите като некъпани варвари В Народния театър репетират пиеса, представяща българите като некъпани варвари Ивн Вазов навярно се обръща в гроба заради тази гавра с армията и народа ни
Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Турция обмисля да въведе банкноти с по-висок номинал Причината - обезценяването на валутата и инфлацията Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Джо Байдън вбеси французите, кортежът му предизвика над 400 км задръствания Нямало как да обяват предварително посещението на президента на САЩ Почина естрадна легенда Почина естрадна легенда Изпълнената от нея песен „Бяло крило“ печели първа награда на фестивала „Златният Орфей“ през 1978 г. Тази певица отрече слуховете, че е бременна Тази певица отрече слуховете, че е бременна Ето какво каза Лейди Гага Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Бивш министър предупреди за голям проблем в здравеопазването Съвсем скоро ще има огромен дефицит на педиатри, каза Мими Виткова Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка Арестуваха мъже, хвърлили мъртва змия в лицето на общинарка След случката служителката от данъчния сектор е получила тежка паническа атака, тъй като от години страдала от тежка фобия от влечуги Instagram тества нова функция Instagram тества нова функция . Понастоящем платформата позволява на хората да прелистват или да скролват покрай рекламите, които се появяват в основния канал със снимки и видеоклипове, както и в каналите Stories и Reels Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Колко са разходите за лечението на Михаил Шумахер Италианските медии съобщават, че разходите за лечението и защитата на личния живот на Шумахер са нараснали до седем милиона евро годишно Забраниха на "МакДоналдс" да използва марката "Биг Мак" Забраниха на "МакДоналдс" да използва марката "Биг Мак" Съдебното решение е свързано с дългогодишен правен спор между "МакДоналдс" и ирландската верига за бързо хранене "Супермакс" Путин събра световните медии, за да обяви нещо важно за САЩ Путин събра световните медии, за да обяви нещо важно за САЩ На срещата Путин е заявил, че не очаква резултатите от президентските избори в САЩ през ноември да доведат до промяна в политиката на Вашингтон към Москва, но не изключва тази възможност
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - Защо си нервен?
- Вали..., а жена ми е без чадър.
- Е, голяма работа, ще влезе в някой МОЛ!
- Ами... за това съм нервен!
Виц на деня Виц на деня - Имам вила на морето...
- Голяма работа, аз имам три в плевнята.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Работя само защото ме мързи да лайквам и споделям снимките на пари и чудодейни икони, от които всички забогатяха.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори