×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Здрави през есента и зимата с натурални пчелни продукти от ново поколение


16 Октомври 2018, Вторник, 14:06 ч.

Мед, пчелен прашец, клеева тинктура и други пчелни продукти ще намерите в аптечната мрежа в цялата страна, благодарение на ексклузивния им дистрибутор на фармацевтичния пазар в България - „Фаркол“АД

Известно е, че медът и пчелните продукти са сред родните шампиони за супер храни. И не случайно - съдържат пълния спектър от хранителни вещества, аминокиселини, витами¬ни и ензими. Наричат ги най-ценните естествени мултивитамини, предоставени на човека от природата. Причината за това са пчелите, които старателно събират есенцията на природата, за да достигне тя до нас във формата на мед, пчелен прашец, клеева тинктура и други пчелни продукти.

Но на кои от многобройните предлагани на родния пазар да заложим? И как да сме сигурни, че в тях са запазени всички полезни вещества, заради които всъщност ги купуваме?

Ще ви представим българските пчелни продукти „Пчелинъ“. Под тази марка се произвеждат „Пчелен прашец“, „Клеева/Прополисова тинктура“ и уникалния  „Еликсир 4 в 1“.  Ето няколко факта, които ще хвърлят светлина на зададените въпроси.

Фирмата-производител „Роял Бийс“ е с дългогодишни традиции в отглеждането на пчели и в производството на пчелни продукти - наследник е на едноименната пчеларска ферма, създадена през 1909 г.
В производството си влага само истинска продукция от специално селектирани пчелни ферми и райони в страната. 

Тя е единствената в България, притежаваща патент за технология на производство, която допринася за пълното извличане на активно-полезните съставки на прополиса и високата им концентрация в клеевата тинктура.

Всички нейни продукти са 100% натурални, без допълнителни термични обработки, без ГМО, без имитиращи подсладители, без оцветители, без изкуствени аромати.

Ето и малко информация за самите продукти:



Пчелният прашец „Пчелинъ“ е създаден от специално подбрана селекция многоцветен прашец от най-добрите балкански и полски пчелини. Препоръчва се на хора, страдащи или склонни към анемия, заради наличието  на желязо, протеини, Б витамини и фолиева киселина - съставки, липсата на които води до понижаване на хемоглобина. Тъй като е богат на лицетин - органично съединение, играещо важна роля в метаболизма на мазнините и допринасящо за разтварянето на мастните и холестероловите плаки по стените на кръвоносните съдове, прашецът е изключително полезен при диети. Прибавянето му в храната ще подобри храносмилането и ще намали неприятното подуване на стомаха. Бори с лекота алергиите. А заради солидното количество витамини и минерали действа противовъзпалително и повишава имунната устойчивост на организма.



Клеева/Прополисова тинктура „Пчелинъ“ се произвежда по стара семейна технология - тинктурата отлежава 100 дни в специални съдове, на тъмно и прохладно място, периодично се разбърква и филтрира, за да се извлекат максимално полезните и ценни вещества от суровия прополис, в перфектно съотношение на вкус и качество. За разлика от масово произвежданите тинктури, при които в етиловия спирт се влагат прополисови гранули или пръчки с извличане на активни съставки само от повърхностния слой, в тази на „Пчелинъ“ се влага прополис на прах. Патентовата технология на производство допринася за пълното извличане на активно-полезните съставки на прополиса и високата им концентрация в тинктурата. Прополисът съдържа десетки ценни витамини, 16 вида аминокиселини, етерични масла, минерални соли и микроелементи. Заради  силното му антимикробно действие много родители го предпочитат като идеалното  профилактично средство срещу вирусни инфекции и грипоподобни заболявания за децата си.



Еликсир 4 в 1 „Пчелинъ“ е уникален натурален продукт, съдържащ мед, пчелен прашец, прополис и пчелно млечице. Комбинацията е есенция от всички дарове на природата, събрани в едно и действа като най-добрият биостимулатор на организма. Повишава имунитета, понижава холестерола, стимулира функцията на жлезите с вътрешна секреция, стимулира растежа на невронни стволови клетки в мозъка. Оказва благоприятно влияние при анемии, нервни изтощения, атеросклероза, използва се за регулирането на кръвното налягане. Има благотворно влияние при язва, гастрит, колит. Подобрява също физическия и психическия тонус, забавя процесите на стареене, тъй като подобрява производството на колаген в кожата. Съдържа всички важни за детския организъм витамини в препоръчителните за детската възраст концентрации. Дава бърза енергия и здраве през цялата година.

Фирмата-производител гарантира и застава зад всичко, написано на етикетите на нейните продукти, а в превъзходния вкус и полезните им качества може да се убедите сами. Ще ги намерите в аптечната мрежа в цялата страна, благодарение на ексклузивния им дистрибутор на фармацевтичния пазар в България - „Фаркол“АД.

В категории: Здраве


Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 2
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори