×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Made in Burgas: Вижте какво опакова „Кристо Явашев” заради заплахата, че паяк ще вдига старите коли


Made in Burgas: Вижте какво опакова „Кристо Явашев” заради заплахата, че паяк ще вдига старите коли
Картинката е от паркинга зад блок 11 в жк. „Възраждане” – в отговор на докладна записка, внесена в Общинския съвет срещу старите коли
14 Октомври 2018, Неделя, 05:00 ч.
Автор: Светлозария КИДЕРОВА

Два дни му коства на собственика на този автомобил да го превърне в арт инсталация

Докладната записка на общинските съветници от ГЕРБ Калояна Живкова и Димчо Грудев, за която Флагман.бг съобщи преди няколко дни, е възможно да породи лавина от подобни произведения на изкуството, каквото ви показваме в кадъра от днес.

Предложениe: Ето как стотици паркоместа изведнъж ще се освободят в Бургас!

Изпрати ни го наш читател, заснет е на паркинга зад блок 11 в бургаския жк. „Възраждане” днес. Съседите на собственика на автомобила го наблюдавали как от вчера се е заел със задача, която е по силите на монументалист от мащабите на световния творец Кристо Явашев.

Тиксо, найлони и ножици са играли два дни – събота и неделя, за да се скрие возилото под тази авангардна опаковка.

Ха, сега, познайте дали автомобилът отдолу е с платени данъци и такси, откога не е помръдван от мястото на този общински паркинг и дали собственикът му не иска да избегне ударите на предстоящата чистка от страна на Общината.

Докладната на двамата съветници от ГЕРБ ще бъде гласувана на предстоящата сесия. Със сигурност това ще стане с пълно мнозинство, тъй като старите неизползваеми трошки на много пенсионери и безотговорни собственици са доста висок процент.

Според решението на ОбС се очаква служителите от Общината да извършат проверка във всички комплекси и да установят кои автомобили са в движение и кои – не.

На нередовните ще се залепва стикер с предупреждение, след което паяк ще изхвърля ръждясващите возила на вторични суровини.

В категории: Бургас


9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
До Грудев
15.10.2018 12:05:40
0
4
А служебните коли кога ще спрат да домуват пред блоковете включително и тези на твоята фирма това е забранено още от времето на бай Тошо...те вредят много повече от нейзползваемите автомобили
8.
Само ИзтрещЯ'ли ...
14.10.2018 23:47:48
1
9
АМЕРИКАНСКИ ФОРУМ:
Един пита нещо и всички му отговарят...
РУСКИ ФОРУМ:
Един задава въпрос и всички започват да го питат...
БЪЛГАРСКИ ФОРУМ:
Един задава въпрос и всички започват да му обясняват, колко е Т'ъп..
7.
...
14.10.2018 23:42:27
3
5
Тази кола е така поне от десет дни. И да, вероятно е ударена.
6.
До тъпака 5
14.10.2018 22:55:55
5
3
И къде го пише че нямам право да си сложа бризент и да си скрия до мереща на паркирала кола . Тъпак ходи дате шибат манафите .
5.
До умника 4
14.10.2018 21:15:07
7
7
Каквото и да се е случило с колата няма право да й скрива номера.
4.
Много сте прости
14.10.2018 20:42:19
3
9
По всичко си личи ,че тази кола е катастрофирала и човека най-вероятно я е опаковал зада не бъде окрадена .Но винаги се намира някои умник дето няма какво да прави цял ден.
3.
AZ
14.10.2018 20:02:23
3
15
Като прочетеш Възраждане и всичко ти става ясно. В началото на 90-те, когато беше първия бум на строителството тук Тишо, Белчев, Булгуров и прочие се учиха на занаят. Строиха с долнокачествен турски цимент и си оставиха ръцете. От тази идиотщина обаче се захлебиха. Потърпевшите бяха жадните да станат граждани на т.нар център всички грудовски глигани и вечно жадните за власт, пари и зимнина - малко търновски тарикати. Първото селско преселение на новото време се случи точно в този комплекс. Впоследствие, виждате какво се случва. Не може там, където живее глиган да има ред, култура и чистота. Днес там се бият за парко-места и за въздух, но пък за глигана е по-важно да се чувства по-гражданин и от истинските граждани.
2.
Niki
14.10.2018 19:55:03
3
9
Тъпънар, да си я прибере в тях
1.
Аз
14.10.2018 19:29:15
2
8
Направо опакована с чувал за боклук.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пред очите на Пулев: Млатиха се до кръв в пандиза Пред очите на Пулев: Млатиха се до кръв в пандиза Топдиригентът Левон Манукян дирижира хора на затвора Извънредно заседание на НС във вторник - според някои депутати безсмислено Извънредно заседание на НС във вторник - според някои депутати безсмислено Народните представители ще изслушват премиера Димитър Главчев Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Ето коя е темата на матурата по БЕЛ, учениците ликуват Вижте за кое произведение пишат зрелостниците Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Кандидат-депутатите на БСП откриват кампанията в червената крепост Созопол Четвъртото място в листата е  за зам.-кметът на Созопол Тодор Дамянов, който провежда сериозна преференциална кампания Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Организацията в училищата е много стройна, видя репортер на Флагман в две различни софийски училища Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Жената била изведена от дома си в кв. Ветрен вчера в 8:30 ч. и досега е била разпитвана Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Венцислав Караджов е искал е да се самоубие тази сутрин, но е приел това като знак на съдбата, каза Зоя Тошкова Селският хитрец Алек изигра всички Селският хитрец Алек изигра всички Най-гадното бе, че не позволи на победителките Маги и Надежда да се зарадват, че са финалистки Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Според ландшафтния архитект Росица Върбанова растението е от вида канабис сатива, така наречения промишлен коноп
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори